Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
artık bidaha ki ay allah gönlüne göre verir inşallah canım
canım saat 4ü geçti gelsen de bize de yazsann sonucu merak ettimm inşallah hamilesindir de biz de seviniriz inşallah
kız sen ne sabırsızsın dur bakalım saha sperm yumurtaya bile ulaşamamıştır belki 2-3 günlük yolu sanırım yumurtaya ulaşmak için ulaşıcak da yumurtayı dölliyecek sonra rahme yerleşek sonra hcg salgılayacak uzun iş bunlar biz 5 dk da ilişki oluyo ama zavallım spermlerle yumoşcuklar öyle kolay kavuşamıyo iştee yazık kıyamam onlara bi kavuşturbilseydik
bu süreç zaten adet günlerine denk geliyo ancak günün geçsin kafana takmamaya çalış takınca olmuyormuş herkes öyle söylüyo ben de bu ay salıyorum artık kendimi yani düşünmicem ayol yeter kafayı yedim
aa cok güzel paylaşımlar bilgiler geçti oku bence bilgili paylaştıgım yazılar var en azından onları okumanı tavsiye ederimm hayırlısı böyleymiş demekki bu ay prensibimiz neydi ÜZÜLMEMEK hemen yeni batı güncelleyip umutlarımıza refresh (tazeliyoruz) yapıyoruz ve yola devam ediyoruz durmak yokk
yani batı yazarsan listeye eklerim hemen canım
ekliyorum listeye tatlım inşallah hayır getirir ugur getirir ve hemen hamiş kalırsın
sanırım mevsimsel olarak adet düzensizligi oldu bu ay herkesin dengesi şaştı gördügüm kadarıyla.. tabi ben de dahil..
hayırlısı önümüzdeki ay bollll umutlarla yola devam ediyoruz canım yeni batı ver listemize ekleyelim
Selam Hanımlar
Buyrun bu topikte birlikte hamile kalalım
Hamile arkadaşlar da buyursun onların bilgilerinden yararlanalım.
Kürler yapalım,gezelim tozalım,kafaya takmadan tatlı sohbetlerle hamilelik yolunda birlikte yürüyelim
Hamileler dogum tarihlerini yazsın,dogum yolculuklarında ki heyecanlarına eşlik edelim biz de birlikte hayallerimizi kuralım.
Hamile kalmak isteyenler BAT (beklenen adet tarihi) yazsınlar Adet görmemeleri için dualar edelim ve batları heyecanla bekleyelim.
Üzüntülerimizde teselli olalım birlikte,sevinçleri paylaşarak çogaltalım.
Kafamıza takılanları soralım,cevap bulmaya çalışalım. :44:
Haydi gelin pozitif olalım hamiş kalalım
GÜZEL HAMİŞLERİMİİİZZZZ CİCİ ANNE ADAYLARIMIZ :)
[table="class: grid, align: left"]
[tr]
[td]Anne Adayı[/td]
[td]BAT/DURUM[/td]
[/tr]
[tr]
[td]AdesSeda[/td]
[td]Hamiş [/td]
[/tr]
[tr]
[td]demeter[/td]
[td]Hamiş [/td]
[/tr]
[tr]
[td]bur_mus[/td]
[td]15 Nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]snowflaken[/td]
[td]15 Nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]esrapo[/td]
[td]17 Nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gul1982[/td]
[td]17 Nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]bidiko[/td]
[td]18 Nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berkerim[/td]
[td]18 Nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sekerkiz67[/td]
[td]19 Nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hatinn[/td]
[td]23 Nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hll5277[/td]
[td]25 Nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mood[/td]
[td]26 Nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Burcu_S[/td]
[td]28 Nisan[/td]
[/tr]
[tr]
[td]KUBSEN[/td]
[td]3 Mayıs[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Onlyfooryou1[/td]
[td]3-5 Mayıs[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HuZuR_34[/td]
[td]8-9 Mayıs[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sirinzeze[/td]
[td]8-9 Mayıs[/td]
[/tr]
[tr]
[td]okkesa[/td]
[td]8-9 Mayıs[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beyazlim[/td]
[td]25-26 Mayıs[/td]
[/tr]
[/table]
Allah gönlüne göre versin canımm hayırlısı olsun saglıklı olsun da inşallah gerisi önemli degil..ben erkek istıyorum aslında.tabiki rabbim sağlıklı ve hayırlısını versin..
etrefımda o kadar çok kız dıyen varki benım artık gonlume bişe doğmuyo:))))) kız galıba dıyorum:)))))
bugun doktor GIDIYORUM DONUŞTE YAZICAM DUALARINIZI EKSIK ETMEYIN...OPTUMMMM
inşallah faydasını görürsünüz canım hadi bakalım nasıl olacak işe yararsa bizler de yaparız inşallah.canlar soğan kurune basladım bugun 2. gunum esımede kecıboynuzu yaptım ınsallah faydasını goruruzzz. dualarınızda benı de eksık etmeyın olur mu???*
benım bat 21 nısan
Allah gönlüne göre versin canımm hayırlısı olsun saglıklı olsun da inşallah gerisi önemli degil..
canım doktora gittim keseyi gördük çok şükür:)))))))))))))
10 gun sonra bı daha kontrol var kalp atışları ve kesenın içini tam görmek için..değerleri beğendi 17 mm dedi hersey gayet yolundaymış..
Allah gönlüne göre versin canımm hayırlısı olsun saglıklı olsun da inşallah gerisi önemli degil..
10 gun sonra bı daha kontrol var kalp atışları ve kesenın içini tam görmek için..değerleri beğendi 17 mm dedi hersey gayet yolundaymış..
canimm gozun aydin allah tamamina erdirsin ins:)) bizde gorduk keseyi sana bi sorum var ya ben yurt disindayim da senden idrar tahlili istediler mi ?
ben gelddiiim ama kimsecikler yok ozledim burayi valla ya nasilsiniz canlar:) 12 nisan da melegimin kesesini gorduk o da zar zor minnacik daha cok guzel allahima sukurler olsun isteyen herkese nasip aminn
ben gelddiiim ama kimsecikler yok ozledim burayi valla ya nasilsiniz canlar:) 12 nisan da melegimin kesesini gorduk o da zar zor minnacik daha cok guzel allahima sukurler olsun isteyen herkese nasip aminn
canlarımm ikiniz içinde cok sevindimm yaa inşallah saglıcakla kucagınıza da alırsınızzz AMİİİİNNNN
canlarımm ikiniz içinde cok sevindimm yaa inşallah saglıcakla kucagınıza da alırsınızzz AMİİİİNNNN
sağol canımm..aminnnnn
canimm gozun aydin allah tamamina erdirsin ins:)) bizde gorduk keseyi sana bi sorum var ya ben yurt disindayim da senden idrar tahlili istediler mi ?
seninde gözunaydın canım.. çok sevındım.. benden istemedi..saglık ocagında yaptırdıgım tahlıllerı gosterdım baska biseye gerek duymadı..demırım yuksektı onemlı bı yukseklık dııl dedı.10 gun sonra tekrar cağırdı..bırde tiroıdlerime ilerleyen zamanda tekrar bakacagını söyledi..tıroıdlerım aslında normal aralıkta bı sorun yok ama hamılelerde az daha dusuk ıstıyolarmış. onu tekrarlayalım dedı..
senden ıdrar tahlılımı ıstedıler?