kopmayın hemen....ben hıkayemı anlattım bırkac sayfa once...pat dıye olur falan ılaca baslamayın...
kız ne üzülceksin kocakarı yöntemi bunlar dogrulugu kanıtlanmış bişey yok ki eglencesine yapcaz işte fikir olsun diyekızlarr merhaba nasılsınız ya ben anca girebildim malum öğrenci olunca anca geldim eve:S ya benim yapmam icin cok erken degilmi daha bat a 12 gün var olumsuz cıkarsa üzülürüm ilaca baslarım sonra :):)
kızlar merhaba ben yenıyım burda bu tesbıh konusu nedır
bende bebek dusunenlerdenım bana tam olarak anlatan olur mu
kız ne üzülceksin kocakarı yöntemi bunlar dogrulugu kanıtlanmış bişey yok ki eglencesine yapcaz işte fikir olsun diyezor bişey degil ya regline bi hafta kala yine yaparsın
canım kara acıklamıştekrar okudun mu orayı
tesbihde her boncuga duası varmı okuyosun sanırım sonra kıbleye dogru asıyorsun tesbihi dilegini diliyorsun kabul olursa sen de 41 tesbih dagıtıyorsun onunki kabul olmuş isteyenlere tesbih dagıtıyor. istersen özelden adresini yaz sana da yollasın.
canım adete 10-12 gün kala yaptırmıştım negatifti.2di yani...
adetim gecikince tekrar yapmadım.
adetimi beklerken eşimin dün aldıgı hassas testi yaptım akşam bişi çıkmadı.
sabah baktıgımda 2.çizgi vardı.
ama ilk 10 dk dan sonra bakmadım.
hadi dedim olsaydı ilk 5 dk da çıkardı.
amaçıkan çizgiçoook açıkpembe.
zeminin renginin açılması lazımdı görebilmek için.
kan yarın veririm inşallah...
son 10 gundur göğüs uclarım acayıp acıyo ynıyo bugun de küçük kabarcıklar gördüm,daha önce hiç bu sekilde bi acı yasamadım.adetim de 2 gun gecti ama akıntım kahverengi .(yerleşme kanaması oldugunu zannetmıyorum kahverengı akıntı devam edıyo)) sizce hamıle mıyım?????
bişi dicem benim gögüslerim hic acımıyor ama uclarının rengi degismis ve irilesmiş cok ilginc ama benim hamile olma olasıgım cok düşük bence cünkü hiiiiiccc akıntım falan olmuyor ilginc bir sekilde normalde benim akıntım falan olurdu ayy bi öğrensem cok güzel olcak ya
belli olmaaazzz bak gögüs ucunun rengi degişmiş büyük bi belirti bu sonucta bekleyip görcez elbette ama hamile olma ihtimalin de düşünk sayılmaz canım belirtilere göre .
hem akıntın olması gerekiyo diye bişey var mı ki hamilelikte bilmiyorum ama herkese göre degişiyo belirtiler bu da belirti olabiliryani
aslında oda aklıma gelmiyor degil normalde var olan bisey birden olmaması umarım bir belirtidir hazır annemde hamilelik fikrine birazda olsun hazırken keske olsam benimkide istemem yan cebime koy gibi bisey oldu :):)
hakkında hayırlısı olsun canımm annen de haklı okulun bitse daha güzel olur tabi
amin insallah hayırlısı olsun:) bu arada huzur senin nedir durum bu ay
bir bütün kırmızı lahanayı küçük küçük dograyıp bir kaba koyuyorsunuz üzerine kaynamış iki bardak suyu boşaltıyorsunuz
sonracıııımmaaa 10 dk bekliyorsunuz suyun rengi mor ve ya mavi oluyormuş 10 dakika da olmazsa 1-2 dk daha bekliyorsunuz mor veya mavi rengi alınca
plastik bi bardaga ya da şeffaf bi bardaga yarım bardak döküyorsunuz bir başka bardagada AYNI miktarda idrarınızı koyuyorsunuz
idrara lahana suyunu ekliyorsunuz sonraaa suyun rengi mor olursa bebek kızz
kırmızı-pembe olursa bebek erkek oluyorMUŞ
paylaşımın için teşekkürler canım...çok beğendim..hemen deneyip sonucu yazıcam:))))
bir bütün kırmızı lahanayı küçük küçük dograyıp bir kaba koyuyorsunuz üzerine kaynamış iki bardak suyu boşaltıyorsunuz
sonracıııımmaaa 10 dk bekliyorsunuz suyun rengi mor ve ya mavi oluyormuş 10 dakika da olmazsa 1-2 dk daha bekliyorsunuz mor veya mavi rengi alınca
plastik bi bardaga ya da şeffaf bi bardaga yarım bardak döküyorsunuz bir başka bardagada AYNI miktarda idrarınızı koyuyorsunuz
idrara lahana suyunu ekliyorsunuz sonraaa suyun rengi mor olursa bebek kızz
kırmızı-pembe olursa bebek erkek oluyorMUŞ
paylaşımın için teşekkürler canım...çok beğendim..hemen deneyip sonucu yazıcam:))))
yaz bakalım ben de merak ettim :)
bilimsel acıklaması olmasa sacma dicem ama acaba erkek olunca asit daha fazla mı oluyor ki acaba rengi pembe veya kırmızıya dönüyo bilemedim ama denemek lazım tabi
dogru degilse de eglencesine
ben yeni batımı yazdım canım ilk sayfaya malesef su an regl oluyorum
hayırlısı diger ay olur inşallah hayırlı zamanı vardır gelir elbet zamanı gelince zaten bu 3. ayım olacak
link yazmıştım hamilelik takvimi için birkaç sayfa öncesinde sanırım yapsana sen de tablo cıkıyor altta ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?