inşallah canım hakkında hayırlısı olsun inşallahh güzel mi güzel bir de kızın olur da kenan da abi oluuurrr
zannetmiyorum canım cogu testte benzer şeyler yazıyor zaten 3 liralık testte bile 20mlu hcg hassasiyeti yazıyo ben inanmıyorum
benim bi arkadaşım diyodu bu erken gebelik testlerinden yaptım 1 saat sonra ikinci çizgi çıktı doktora gittiğimde 10 günlüktü diyo ama bilmiyorum her test aynı değildir ama inşallah hamilesindir de bizide sevindirirdin
hamile olan arkadaşlar bebişlerinize söyler misiniz bizim bebişlerin kolundan tutup getirsinler
bir saat sonra belli olan testler yanlış olur canım zaten üzerindede yazar 5 dk içinde çıktıysa doğrudur
diye arkadaşının şansına olmuş. normaldede yaparsanız zaten bir saat sonra çizgi beliriyor..
eveeeett nolur bizim bebişleride getirsinler bana iki tane ısmarlayın lütfen ikiz istiyorum:))))
olabilir ben ablamın 2 hamileliğinide rüyamda görmüştüm ilkinde hamileolduğunu hissetmiştim sen bu ay boşuna test yapma bidahaki ay hamile kalıcaksın dedim öylede oldu sonra rüyamda sürekli hep oğlu olduğunu görüyodum benden başka herkez kız diyodu ekşi yiyo diye oğlu oldu ikinciyi istemiyodu 1 sene önceden rüyamda görmeye başladım ablamın sarı saçlı kızı vardı her rüyamda görüşümde bana kızıyodu ondan sonra eniştem istiyo diye bi tane daha yaptılar sarı saçlı kızı oldu
Amin inşallah bende bi ara ikiz istiyodum arkadaşın biri Allah sana altız verir inşallah dedi
ayneeennn valla bu kadar olur bende ablamı gördüüm hep malum oluyoduu:))))))))
yuh o kadarda değil canım sonra onları gelde emzir nasıl yetişecen:))))))))
kızlar bi gebelik testi buldum cinsel ilişkiden 5 gün sonra bile sonuç veriyomuş doğru mudur sizce
zaten altız olursa 4 tanesini ona baktırıcam
doğrudur canım benimki 6 günlüktü bebe belli olmuştu testin adı ne??
yazıcam yazıcam daha geçen sene yazılmış testin topiğin birine ben yazıncada sorun olmaz herhalde Certain Ultra Erken Gebelik Testi
yazıcam ama yasak galiba ya özelden de yasak mı acaba bilgisi olan var mı sonuçta ilaç ismi değil
kızlar bende geçen gün ezcanede bu testten gördüm. o sıra bi beklentim olmadğı için almadım. daha sonra aradım ama bu isimdekinden bulamadım. Fortel ultra hassas gebelik testinden aldım. Gerçi çok erken yapmışım, adet tarihinden 5 gün çnce yağın yazıyordu ben yinede yaptım tabiki :) elbette negatif çıktı.
sonra bu fortel hakkında yazılanlara baktım. kullananların memnun olmadığını okudum.
ama bu Certain'i hiç bilmiyorum acaba ondan mı alsak :)
kızlar bende geçen gün ezcanede bu testten gördüm. o sıra bi beklentim olmadğı için almadım. daha sonra aradım ama bu isimdekinden bulamadım. Fortel ultra hassas gebelik testinden aldım. Gerçi çok erken yapmışım, adet tarihinden 5 gün çnce yağın yazıyordu ben yinede yaptım tabiki :) elbette negatif çıktı.
sonra bu fortel hakkında yazılanlara baktım. kullananların memnun olmadığını okudum.
ama bu Certain'i hiç bilmiyorum acaba ondan mı alsak :)
yazıcam yazıcam daha geçen sene yazılmış testin topiğin birine ben yazıncada sorun olmaz herhalde Certain Ultra Erken Gebelik Testi
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi
hamiş arkadaşlar burdan hamilelik tablosunu ekliyorlar sanırım dün bulamamıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?