Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

hayırlısı cnm benım bızım ıcı en hayırlı sey ne ıserabbım onu nasıp etsın ınsallah

en azından hafifletsin bari oağrı çok zor ya ben o ağrıları çekerken doğursam bu kadar ağrı olmaz diyodum lisedeyken her ay izin alıyodum müdür yardımcısı alışmıştı artık her ay izin vermeye çokkötüyüm izin kağıdı verir misin diyodum hemen veriyodu

amiinn inşallah hayırlısı olsun canım benim hayırlısı da gönlündeki olsun inşallah

amin cnm tatlım buayda olmassa alıştım artık negatıf gormeye degerımın 0.100 olmasına:) problem deıl yanı vardır bundada bır hayır dewrım otururum asagıya .sonucta aglasam dovunsem onu bana nasıp edıcek kım kıme sıtem edıyorumkı oyle deılmı.rabbımde bebek mı yok dmeekkı zamanımız var

ya ben kafayı yemek üzeriyim psikolojik mi acaba ya ilk önce sağ yumurtalığıma bıçak saplanır gibi ağrı girdi sonra hafiften bi ağrı oldu şimdi de adet olucakmışım gibi ağrım var bi an önce günüm gelsede ne olduğunu anlasam

anladım cnm kuzenımd esenın gıbı ıgne felan yemeden kalkamıyo agrıdan yatıyo kac gun.bu arada benım kanama bıtmış bılıyonmu

günaydınnnnn şekerlerimmmm nasılsınız.. şekerkız gectimi kanaman hadi hayırlısı tatlım inşallah bebişş tutunmuştur anneciğine....:)))

kızlar yaaa annemle konuştum :)
içime öyle doğuyor ki hamilesin,ve kızın olucak dedi
1 değil 2 bomba birden

rüyasında mı gördü nedir
şu kan testini bi yaptıraydım yaaa

1 değil 2 bomba birden

rüyasında mı gördü nedir

olabilir ben ablamın 2 hamileliğinide rüyamda görmüştüm ilkinde hamileolduğunu hissetmiştim sen bu ay boşuna test yapma bidahaki ay hamile kalıcaksın dedim öylede oldu sonra rüyamda sürekli hep oğlu olduğunu görüyodum benden başka herkez kız diyodu ekşi yiyo diye oğlu oldu ikinciyi istemiyodu 1 sene önceden rüyamda görmeye başladım ablamın sarı saçlı kızı vardı her rüyamda görüşümde bana kızıyodu ondan sonra eniştem istiyo diye bi tane daha yaptılar sarı saçlı kızı oldu

Son düzenleme:
1 değil 2 bomba birden

rüyasında mı gördü nedir
inşallah canım hakkında hayırlısı olsun inşallahh güzel mi güzel bir de kızın olur da kenan da abi oluuurrr
kızlar bi gebelik testi buldum cinsel ilişkiden 5 gün sonra bile sonuç veriyomuş doğru mudur sizce

zannetmiyorum canım cogu testte benzer şeyler yazıyor zaten 3 liralık testte bile 20mlu hcg hassasiyeti yazıyo ben inanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…