Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

öncelıkle hosgeldın canımm sende sıcak kanlısın bellı iiyiki geldn aramıza evet canım korunmayı bratktan snra bi kaç gn gec gelıo o dgruu bnde yaşadm hap kullanmastm bende kounurken ama öle olduu olabılıo yanıı canımm inss hamişsindr insss

bende istiyyorumm bebis rabbim dualarinizi kabul etsin umarim hepimiz hamisizdir:) beklenen adet tarihim:15 nisan umarim olmammmm :)

ovulasyonla takip etsen bu ay olur mu?
ne zaman yumurtladıgını görürüz ya da yumurtlayacak mısın onu da görürüz ne dersin?
ben yazıyım yine de tarihi bi hedeff olsun ki beklenen günler cabuk geçsin hem

Canim gecen ay yapmistim

22. günde gülen yüzü gösterdi

bu ayda dedim bosver ölyesine deneriz

ama bugün 12. günüm ve sanki akinti ovu akintisi gibi yani iki parmak arasinda cekilebiliyor.

Hos bulduk! sagolun ilginize tesekkurler!! Yok hamile degilim hissediyorum cunku tipik adet oncesi belirtiler var...ama akinti var kan yok..gecen ay da boyle olmustu...simdi belim de sizliyo..bu da kan sokulmek uzere anlamina gelir..Ama sunu merak ediyorum benim artik adet dongum 31 gun mu olucak? 2 aydir boyle cunku...eskiden cok duzenliydi 28 gunde bir..((( Yoksa duzene girer mi ilerde?

ne demek canımm..benm öle kaldı bı kaç gn ilerı oldu fakat degsmedı snrdann öle kaldıı inss hamişsndrr

hoşgeldın aramıza canımm inss hamiş kalırsn en yakın zamanda rabbım göbışini doldrsun insss

amin canim allah razi olsun insallah biz seninle daha oncede konusmustuk sanirim resimden tanidim :)
yaaa bebis icin ne yapmamiz lazim puf noktalari ne bunlarida paylasir misiniz bende yapayim :) ayyy artik yastik koyup ayak dikmekten fenalik geldi:) tamam dikerim sikayetci olmam ama hala bisi yok a ona yaniyorum yaa:):)

slm kızlarrr
HUZUR cum canım çok teşekkurlerr...bende topıkte pazar dıe kımsecıkler yok herhalde dıordum megerse tasınmış topığımız...
hayırlısı olsun hepımıze yenı topık yenı göbüşler yesyeni hamişler getirsın hepimize inşallah Allahımmmm.
ben hala regl olmadım kızlra ama dun test yaptım 2.çizgi yok gene
2-3 saat sora baktım var gibi o zamanda gcersız oluodu dimi o test kızlar ya bosuna umıtlenmek te ıstemıorum yada tamamen pisikolojik yaptım ben
gelmıo regl gecen ayda bole gecıktıydı cok umıtlendım ama oldum sonunda...ole işte bende...

toplum baskısı dedin de aklıma geldi hani etraftaki insanlar karışıyolar ya hadi bebek yapmıyo musun geç olmadı mı yok daha erken bebek yapma hani ikinciyi üçüncüyü de yap yok 1 tane 2 tane yeter yok bide kardeş yap ya bazen şöyle kıyamet koparasım geliyo sizene diye istediğim zaman bebek yaparım istediğim kadar yaparım sizene siz mi bakıcakısınız sen istediğin zaman doğur ben ne zaman hazır olursam kaç çocuk bakabilirsem o zaman diye bağırasım geliyo

evet canm bende isimden yabancı gelmedınn söle sölım canım ...adet oldktan snraa yumrtlama dönemıne grerken 1 hafta byunca havlularla yumrtalıklarını ısıt sıcak havlular la ama sag lı sol lu havlu koy sıcak yumrtlaklarn yumusasn snra yarm saat sursn ölr snra 15 dk snra falan ilşkıye gir ve yat ayaklrını dık havaya kalırsn insss canımm

sahi mi canim yaaa ilk kez duyuyorum boyle biseyi mutlaka denicem . ama yinede buna gerek duymayayim ben buna dimi umarim duymam da bu ay bebis gelir yaa (

hoşgeldınn burayaaa:) evet canm kmse kalamynca oarada mecbr kaldık yenı ve anı kararla yenı topıc actıkk....olma adet olma inss hamişsndr yarın sabah tekrarlasana canım cıbk testını belkı cıkar yarnda olmazsan hmn kan ver ertesı gn he?

Bende de aynisi oldu iki aydir gecikiyor adetim ama sonuc hep negatif...bizim 3. denememizdi..simdi hany le de yazistik..korunmayi birakinca adet duzeni bozulabiliyormus..benim cok duzenliydi cunku...Umutlanmamak lazim...

sahi mi canim yaaa ilk kez duyuyorum boyle biseyi mutlaka denicem . ama yinede buna gerek duymayayim ben buna dimi umarim duymam da bu ay bebis gelir yaa (

insss canım insss..bunu dneyıp kalanlar etrafmda canımm dene sebep te cok önmlı bılıosnnn canmm dene olmazsan canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…