Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

sende durma canım bagır cagırr gidin benı rahat bırakın die haykırr rahatlaa beynını yemesınlrr senınnn(

gell tabıı hoşgeldınn aramıza canımm kendınden bahsedrmsn?

tesekkur ederım cnm.26 yasındayım 1 nkımyasal 1 normal gebelık yasadım dusukle sonuclandı ve hıcbır sebebı bulunamadı rabbımden baska bılen yok sebebnı.9 ay oldu ve yenıden ıstemeye basladık hayırlısıyla rabbım nezmana nasıp edersen tam yımırtlama gunlerımdeyım varmı verecgınız dıp not

tekrar hsgeldın bende 1 düşk 1 de karnmda kalbı durdu hayrlısı olsn dedm smdi tekrar istıorz bakalm rabbm hayrlısnı versınn..sanada cok gecms olsn rabbm bı daha yastamsn ne sana ne bana ne başkasına inss buradaa hamiş klacagzz

insss canım insss..bunu dneyıp kalanlar etrafmda canımm dene sebep te cok önmlı bılıosnnn canmm dene olmazsan canımmm

Ben de deniycem...!! sicak havlulari 30 dk boyunca mi tutuyoruz iliskiden once? bi de havlu yerine sicak su torbasi koysak? heralde cok sicak olmamasi lazim dimi yoksa yumurtaliklara zarari oluyormus...

amin cnm benım amın buyuk gecmış olsun

Ben de deniycem...!! sicak havlulari 30 dk boyunca mi tutuyoruz iliskiden once? bi de havlu yerine sicak su torbasi koysak? heralde cok sicak olmamasi lazim dimi yoksa yumurtaliklara zarari oluyormus...

evet canım buharlı olsun az sıcak olsn yetr dene tabı sendee bunu canmm gercekten yararı oluo cunkı canım

sende durma canım bagır cagırr gidin benı rahat bırakın die haykırr rahatlaa beynını yemesınlrr senınnn(

ben onları takmıyorum bile çoğu kişi daha erken yapma diyodu evleneli yaklaşık 1 sene oldu bizde eşimle olması gerektiğine karar verdik

ben onları takmıyorum bile çoğu kişi daha erken yapma diyodu evleneli yaklaşık 1 sene oldu bizde eşimle olması gerektiğine karar verdik

aynen en iyisini yapmıssnz kımse karar veremzdı zaten sacmalık tam bir insanlrın haytına karsmak cok sacma o insan fkırden uzaklasıo insanlar öle yapnca

aynen en iyisini yapmıssnz kımse karar veremzdı zaten sacmalık tam bir insanlrın haytına karsmak cok sacma o insan fkırden uzaklasıo insanlar öle yapnca

evet ya ben ınsan ıcıne cıkamıyorum artık psıkolojımı bozuyolar çalışıyorum ve oyuden kımseylede gorusmuyorum:)

aynen bide sanki doğurup onlara atıcam çocuğu alın bakın diye hamile kalıcam diye uğraşan benim 9 ay karnımda taşıcak olan benim bakıcak olanda benim niye bu kadar karışıyolar anlamadım

evet canım buharlı olsun az sıcak olsn yetr dene tabı sendee bunu canmm gercekten yararı oluo cunkı canım

Tamam canim sagol bilgi icin ...ben de kendimden bahsedeyim 27 yasindayim bu 3. denememizdi..2 yillik evliyim hapla hic korunmadim...Pko hastasiydim, 19-20 yasimda pko tedavisi gordum ilacla(dogum kontrol haplari) ondan sonra cok sukur adetlerim duzene girdi, yumurtlama problemim yok...Allahimdan hayirlisini diliyorum..Ama su bir gercek kendimi artik tam anne olmaya hazir hissediyorum...cok istiyorum...evlendigim ilk sene hic boyle dusuncelerim yoktu ama simdilerde cok hazirim..!!!

aynen bide sanki doğurup onlara atıcam çocuğu alın bakın diye hamile kalıcam diye uğraşan benim 9 ay karnımda taşıcak olan benim bakıcak olanda benim niye bu kadar karışıyolar anlamadım

neden bılıomsn arkadasım herseye burunlarını sokmak için insann iyigini istemıomus gboı konsuolar ben hazer omadan cocuk nasıl yapaym yada sizem srmam gerekıo zaten rabbım ol derse olacak bız istemsekte o ayrı rabbm sabrınıda sevgısını der verr ama karsmak gereksız

Bende de aynisi oldu iki aydir gecikiyor adetim ama sonuc hep negatif...bizim 3. denememizdi..simdi hany le de yazistik..korunmayi birakinca adet duzeni bozulabiliyormus..benim cok duzenliydi cunku...Umutlanmamak lazim...

SANIRIM AYNI SORUN BENDE DE mevcut..benımde reglım cok duzenlıydı 28 gunde bı tık olurdum..
pısıkolojık etkılenıo sanırım bızımkıler...:26:
bende ıstemıom umutlanmak ..ogluma hamıle kalmam tneredeyse 1 yılımı aldı..oldu olmadı kurtajla falan sonuclandı...
karamsar da olmak ıstemıorum ama nasıp işte bakalım hayırlkısı olsun hepımız için canlar...

bu arada BEN MUĞLA DAN...

gel canım sen burada bol bol keyflenrsın sıkan yok senıı aksıne rahatlatan arkadaşlrn o kadar cok kı

bende 15 gündür kimseyle konuşmuyorum görüşmüyorum valla

çok saolun kıslar bırbırımnze destek olalım.ama bazı topıklere gıryorum bıgun dolu bıgun kımse yok bu sekılde olmayalım olurmu?.bu arada benım bat 19 nisan liste yapıyomusunuz bılmıyorum amma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…