- 9 Ekim 2011
- 1.168
- 40
- 318
toplum baskısı dedin de aklıma geldi hani etraftaki insanlar karışıyolar ya hadi bebek yapmıyo musun geç olmadı mı yok daha erken bebek yapma hani ikinciyi üçüncüyü de yap yok 1 tane 2 tane yeter yok bide kardeş yap ya bazen şöyle kıyamet koparasım geliyo sizene diye istediğim zaman bebek yaparım istediğim kadar yaparım sizene siz mi bakıcakısınız sen istediğin zaman doğur ben ne zaman hazır olursam kaç çocuk bakabilirsem o zaman diye bağırasım geliyo
gell tabıı hoşgeldınn aramıza canımm kendınden bahsedrmsn?
insss canım insss..bunu dneyıp kalanlar etrafmda canımm dene sebep te cok önmlı bılıosnnn canmm dene olmazsan canımmm
tesekkur ederım cnm.26 yasındayım 1 nkımyasal 1 normal gebelık yasadım dusukle sonuclandı ve hıcbır sebebı bulunamadı rabbımden baska bılen yok sebebnı.9 ay oldu ve yenıden ıstemeye basladık hayırlısıyla rabbım nezmana nasıp edersen tam yımırtlama gunlerımdeyım varmı verecgınız dıp not
insss canım insss..bunu dneyıp kalanlar etrafmda canımm dene sebep te cok önmlı bılıosnnn canmm dene olmazsan canımmm
tekrar hsgeldın bende 1 düşk 1 de karnmda kalbı durdu hayrlısı olsn dedm smdi tekrar istıorz bakalm rabbm hayrlısnı versınn..sanada cok gecms olsn rabbm bı daha yastamsn ne sana ne bana ne başkasına inss buradaa hamiş klacagzz
tamam canim denicem.... senin bebisin var mi peki?
Ben de deniycem...!! sicak havlulari 30 dk boyunca mi tutuyoruz iliskiden once? bi de havlu yerine sicak su torbasi koysak? heralde cok sicak olmamasi lazim dimi yoksa yumurtaliklara zarari oluyormus...
sende durma canım bagır cagırr gidin benı rahat bırakın die haykırr rahatlaa beynını yemesınlrr senınnn(
ben onları takmıyorum bile çoğu kişi daha erken yapma diyodu evleneli yaklaşık 1 sene oldu bizde eşimle olması gerektiğine karar verdik
aynen en iyisini yapmıssnz kımse karar veremzdı zaten sacmalık tam bir insanlrın haytına karsmak cok sacma o insan fkırden uzaklasıo insanlar öle yapnca
aynen en iyisini yapmıssnz kımse karar veremzdı zaten sacmalık tam bir insanlrın haytına karsmak cok sacma o insan fkırden uzaklasıo insanlar öle yapnca
evet ya ben ınsan ıcıne cıkamıyorum artık psıkolojımı bozuyolar çalışıyorum ve oyuden kımseylede gorusmuyorum:)
evet canım buharlı olsun az sıcak olsn yetr dene tabı sendee bunu canmm gercekten yararı oluo cunkı canım
evet ya ben ınsan ıcıne cıkamıyorum artık psıkolojımı bozuyolar çalışıyorum ve oyuden kımseylede gorusmuyorum:)
aynen bide sanki doğurup onlara atıcam çocuğu alın bakın diye hamile kalıcam diye uğraşan benim 9 ay karnımda taşıcak olan benim bakıcak olanda benim niye bu kadar karışıyolar anlamadım
Bende de aynisi oldu iki aydir gecikiyor adetim ama sonuc hep negatif...bizim 3. denememizdi..simdi hany le de yazistik..korunmayi birakinca adet duzeni bozulabiliyormus..benim cok duzenliydi cunku...Umutlanmamak lazim...
gel canım sen burada bol bol keyflenrsın sıkan yok senıı aksıne rahatlatan arkadaşlrn o kadar cok kı
bende 15 gündür kimseyle konuşmuyorum görüşmüyorum valla
bende 15 gündür kimseyle konuşmuyorum görüşmüyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?