benim bi arkadaşım diyodu bu erken gebelik testlerinden yaptım 1 saat sonra ikinci çizgi çıktı doktora gittiğimde 10 günlüktü diyo ama bilmiyorum her test aynı değildir ama inşallah hamilesindir de bizide sevindirirdin
hamile olan arkadaşlar bebişlerinize söyler misiniz bizim bebişlerin kolundan tutup getirsinler
canım 3 ay sonra 2 yıl dolmuş olacak evliligimizeKod:
Canim asagidaki tablona baktim da siz evleneli cok olmamis ...cok isabetli bi karar vermissiniz cocuk denemesine baslayarak ben 2 yillik evliyim simdi cok pismanim niye hemen baslamadik diye...aslinda evliligin problemli degilse hic korunmamamk lazim canim...ben 27yasindayim..erken anne olmak daha guzel...ne gerek varsa bekledik!!! neyse insani kader yonlendiriyor oyle olacagi varmis...
rica ederim birbirimize burda bişeyler katabilirsek bilgi olarak ne mutlu.. o yüzden buldugum bilgileri sizinle paylaşmaya çalışıyorum mümkün olduguncaHuzurcum degerli video ve bilgi paylasimlarin icin tesekkur ederiz...!!!
ben oğlumda da hassas olandan yapmıştım.
6 günönce çıkmıştı. ama geç değil aksine erken döllenme olmuştu.
adetten hemen sonra kalmıştım...
Rabbim isteyen herkeze en kısa zamanda versin İNŞALLAHHH
canım 3 ay sonra 2 yıl dolmuş olacak evliligimizealttaki tablo evlilik yıldönümüne 3 ay kaldıgını gösteriyor
ben kenanın nanaklarını agzını burnunu yicem şimdi bu resmi kaldırmazsaaaaannnn
tubişim hayırlısı heyecanla bekliyorum bugun bi test daha yapsan hemen? hem ona göre kan vermeye gidersin ?
nütfeeeennn canımmm nütfenn
ye teyzesi ye
suratsız çozuk ya.sevimli bakiim demez hiç.
surat şekilden şekle giriyor foto çekilirken....
canım bugün kan vericektim ama kayınvalidemler,eltimler biz hep beraber akrabaya davetliyiz...
akşama da ordayız büyük ihtimalle.
yoksa dururmuyum hiç.
yarın direkt kan verim diyorum...
yoksa zaten söktürücü alıcam...
sonucu biliym...
ye teyzesi ye
suratsız çozuk ya.sevimli bakiim demez hiç.
surat şekilden şekle giriyor foto çekilirken....
canım bugün kan vericektim ama kayınvalidemler,eltimler biz hep beraber akrabaya davetliyiz...
akşama da ordayız büyük ihtimalle.
yoksa dururmuyum hiç.
yarın direkt kan verim diyorum...
yoksa zaten söktürücü alıcam...
sonucu biliym...
ayyyy kızlar arada bie sancı geliyor ki bayılacak gibi oluyorum ilaç da içtim majezik ooofffff kanama da cok bu ay ben cok az olurdum normalde yaa
delirmek üzereyimmm
bana ne olur yardım edin kızlar,
dün akşam göğüslerimde inanılmaz bir ağrı oluştu. Dokunamıyodum bile.. Gergin bide içinde pıtır pıtır bezecikler vardı.
Ayrıca sağ kasığımda ki sızlama ve eğarı hala devam ediyor artık kafayı sıyırıcam.
Adet olacaksam da olıyım bitsin artık dedim..
interntte araştırdım bunlar çıktı.. off kafam çok karışık ya...
Gebelikte göğüslerde hassasiyet ve ağrının sebepleri hamilelikte memelerde ağrı ve şişkinlik
Östrogen ve progesteron hormonlarının gebelik sırasında artmış olması, gebe kadınların memelerinde meydana gelen değişmelerin temel nedenidir. Meme ödemli ve hacim ve ağırlık artışı nedeniyle ağrılı ve gergin olabilir. Bazen buna bağlı sertlik ve hassasiyet hissedilir. Meme cildi gergin ve parlak bir hal alır. Cilt altında genişlemiş toplardamarlar görülür. Meme başı genişler ve rengi koyulaşır.
bunların hepsi var bende....
dün akşam göğüslerimde inanılmaz bir ağrı oluştu. Dokunamıyodum bile.. Gergin bide içinde pıtır pıtır bezecikler vardı.
Ayrıca sağ kasığımda ki sızlama ve eğarı hala devam ediyor artık kafayı sıyırıcam.
Gebelikte göğüslerde hassasiyet ve ağrının sebepleri hamilelikte memelerde ağrı ve şişkinlik
Östrogen ve progesteron hormonlarının gebelik sırasında artmış olması, gebe kadınların memelerinde meydana gelen değişmelerin temel nedenidir. Meme ödemli ve hacim ve ağırlık artışı nedeniyle ağrılı ve gergin olabilir. Bazen buna bağlı sertlik ve hassasiyet hissedilir. Meme cildi gergin ve parlak bir hal alır. Cilt altında genişlemiş toplardamarlar görülür. Meme başı genişler ve rengi koyulaşır.
ayyyy kızlar arada bie sancı geliyor ki bayılacak gibi oluyorum ilaç da içtim majezik ooofffff kanama da cok bu ay ben cok az olurdum normalde yaa
delirmek üzereyimmm
sabret canım hamile olabilirsin sakın ilaç falan içeyim deme agır kaldırma yüksek yerlere uzanma cunku belirtilerin cok fazla..
yine de hayırlısı olsun hakkında inşallah hamilesindir biraz daha sabret reglin az daha yaklaşsın bakalım tekrar test yaparsın olmazsa
:) tubiloshh , kan verme aşamasına geçtin mi kızzz:) ay hadi inşallah ama olurda kanda da görünmez se falan söktürücü falan içme ..
doğal akışına bırak bence..
delirmek üzereyimmm
tatlım majezik kanamayı cogaltıyo zaten.usutmuş olabılırmısın cnm ben usutunce cok agrım oluyodu
ben her zaman majezik içiyordum zaten bi iki aydır içmedim sadece ama bu ay mecbur kaldım yine
dismenore tanısı koymuştu doktorhiçbi sebep yok agrım olması için ama yataga düşüyorum resmen adet görürken
ben her zaman majezik içiyordum zaten bi iki aydır içmedim sadece ama bu ay mecbur kaldım yine
dismenore tanısı koymuştu doktorhiçbi sebep yok agrım olması için ama yataga düşüyorum resmen adet görürken
anladım cnm kuzenımd esenın gıbı ıgne felan yemeden kalkamıyo agrıdan yatıyo kac gun.bu arada benım kanama bıtmış bılıyonmu
Allah yardım etsin eski adet günlerim aklıma geldi bi an çok kötü günlerdi benim bide sadece ağrım olmazdı sapsarı olurdum başım dönerdi yerimden kalkamazdım mide bulantısı ayrı zaten yerimden kalkamıyodum bide aşırı mide bulantısı yat kalk yat kalk canım çıkıyodu hatta bayılcak gibi oluyodumgözlerim kararıyodu ayağı kalkınca hemen yere oturuyodum
biraz yat dinlen istersen iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?