Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

günaydın hoşbuldum ayy bilemedim şimdi 2 gün sonra tekrar test yap istersen inşallah hamilesindir

İnşallah RABBİM yüzünüzü güldürür bu ay tatlım

yha ben test yaptıgımda 2.çizgi gri çıktıgında anlıyordum ki negatif.
adet oluyordum sonrasında.
ama bu pembe gibi yaa :S
bide adetime 12 gün varken çıkmamıştı.
tahminime göre varsa da yenidir.
ondan silik çıkmıştır diye düşünüyorum.
bugün davetliyiz eşimin amcası gile de.
yarın kan veririm belki...
Hayırlısı Allah'tan...

günaydın hoşbuldum ayy bilemedim şimdi 2 gün sonra tekrar test yap istersen inşallah hamilesindir

günaydın canım gelmişsin bişi sorcam sana
kürtajdan sonra kırk gün kanama geldi dedin ya
neden acaba???
Ben bi önceki kürtajımı anestezi ile yaptılar hemen ardından adete çevirdi ve bitti bu neden bitmiyor acaba
rahimi kazımadıkları içinmi??:)))

bide resimde daha silik çıkıyo normalde biraz daha belirgindir inşallah hamilesindir sen hassas testlerden mi yapmıştın

onu bilmiyorum ama ben doktora gitmiştim kanamam kesilmedi diye normal panik yapıcak bişey yok bazı kişilerin uzun sürer demişti

tatlım sanmıyorum adetıme 9 gun varken dun pempe kan geldı akşam gecede kahverengı olmuş anlamadım nıye bukadar erken tam adet gıubı degıl ama

tamam canım anladım peki ilk gebelikmi ??
Yumurtlaman dün gece olmuştur o yüzdendir inşlh
kanamanın devamı yoksa bu sevineceğin bi haber bence:)))
en son adetini hesapla bu adetini neden sayıyorsun boşverr gitsin
yuppi hamişler çoğalıyorr kan testi yaptırrr lütfeeeennn:)
ayyy maşallah nazar değmesin ayağınız sürükleyin kızlar
peşinizden gelelim:)))

onu bilmiyorum ama ben doktora gitmiştim kanamam kesilmedi diye normal panik yapıcak bişey yok bazı kişilerin uzun sürer demişti

hıım sağol tatlım kendimi yormayınca bişi yok aşırı iş falan yapınca kanama geliyor bende o yüzden panik yaptım
kayın annemde daha yaran iyi olmamıştır falan dedi ama bilmemm:)) biz kadınlar hep panik telaşş işte:))))

tatlım 23.gunumde oldu bu normalde 28.veya 30.gunde adet oluyorum ben.ılk gebeleıgım kımyasal ıkıncı 8 haftalık dusuk yaptım cnm henuz bebegım yok.inşallah dedıgın gıbıdır

aynen bide benim kürtajdan sonra ağrım oluyodu senin var mı ağrın her zaman değildi ama sanki yukardan aşağı doğru bişeyle vuruyolarmış gibi oluyodu

şok
harbiimisin canım?
ayyy heycan yaptım
kan vericem evet en kısa zamanda ama bugün çokyogun olucam maalesef
yarın veririm Rabbimin izniyle...
ben beklemiyordum. adete 10-12 gün kala kanda çıkmamıştı.
adetim de geçince testi yaptım sonuç bu oldu.
Kan verince kesin sonuç belli olur artık...
hayırlısı neyse o olsun inşallah

olabılır usuttuysen cnm ayagının altına sıcaksu torbası koy kasıgına deıl ama oke belkı ıse yarar bırde bol bol su ıc bakalım hamışmısın yoksam kıs

allahım allahım sevinçten çığlık atıcam sendemi hamişsin kız yoksa:))))inşalllllaaaaaaaaahhhhh:))
bütün belirtiler var walla hadi durma sende kan testinee:)))
ya kızlar nolurrr bekletmeyin hadiii (aşıyaaa:)))beta hcg verin çabbuuuuukk:)))

hadı hayırlısı cnm benım

ewet canım inşallahh var gibi bide kendini yorma tam kesenin oluşma dönemi dikkat et elinden geldiği kadar dinlen ve uzan:)
kist falan yok dimi bazen oda gebelik belirtisi yapıyor o yüzden dedim

olabılır usuttuysen cnm ayagının altına sıcaksu torbası koy kasıgına deıl ama oke belkı ıse yarar bırde bol bol su ıc bakalım hamışmısın yoksam kıs

tamam bilmiyorum ki canım pekte bişey istemiyo ilk hamileliğimde daha hamile olduğumu öğrenmeden öncebi meyve istemiştim yaprakları hep öyle görüyodum hatta ilk öyle olduğunda kesin hamileyim demiştim ama şimdi öyle bişey yok

bilmiyorum ki valla hayırlısı neyse o olsun bende normalde iltihapta olduğu için anlayamıyorum ama adetime az kaldı zaten 1 hafta var o zaman belli olur

ewet canım inşallahh var gibi bide kendini yorma tam kesenin oluşma dönemi dikkat et elinden geldiği kadar dinlen ve uzan:)
kist falan yok dimi bazen oda gebelik belirtisi yapıyor o yüzden dedim

yok canım ya şükür.
adet günümde de test yapmıştım ama bundan çokçok daha belirsizdi.
varla yok arası. sonra test birbirine girdi.bozuk dedim attım.
adetim de gecikmezdihiç.
ondan şüpheliydim hala...

evet canım hassas olanlardan
ama şu erken gebelik testlerinden değil.
resimde gerçekten daha silikçıktı...
azdaha belirgin.

benim bi arkadaşım diyodu bu erken gebelik testlerinden yaptım 1 saat sonra ikinci çizgi çıktı doktora gittiğimde 10 günlüktü diyo ama bilmiyorum her test aynı değildir ama inşallah hamilesindir de bizide sevindirirdin

hamile olan arkadaşlar bebişlerinize söyler misiniz bizim bebişlerin kolundan tutup getirsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…