• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileler,Hamile kalmak isteyenler Bilgilerimizi Paylaşmaya NE dersiniz?

kaç gün geçti batı?
Belirtin falan var mı ya da adet belirtsi
belki de testi erken yapmısındır ? Ya da test hassas degildir yeteri kadar hemen üzülmek yoookkkkk
rabbimin izniyle inşallah hamilesindir ve yakında bunu ögreniriz
ama olur da adet görürsen yine üzülmek yoookk cunku önümüzdeki ay yeni umut demektir yine bekleriz elbette ki rabbim verecegi hayırlı zamanı bizden cok cookk daha iyi biliyor
bu ay ben de cok umutluydum adetimde geçmişti ama büyük agrılarla geldi dün akşam ve umutlarım da bitti zaten dün ama üzülmedim rabbim bu ay vermediyse bunda bir hikmet vardır
belki de olsa saglıklı olmayacaktı ya da hayırlı olmayacaktı :34:
Canını hiç sıkma inşallah bu ay hamişsindir canımm :16::16::16::16:

hastalandım canım yaaaa yarım saat önce bütün hayaller yıkıldı tekrar ama biliyrum elbet hayallerimiz bir gün gerçek olacak allah yazmıştın onun gününü

yeni batın kaç listeye ekliyim istersen?

kızlar sizin 3-5 kilo almanız lazım sanırım hesapladım şimdi
benim de 4-5 kilo vermem lazııımmmm yarın platesime geri dönüyorum kim ne derse desinnn yaa offf

en son hesaplama yaptığıma göre benim normalde 60 kilo olmam lazımmış yani 10 kilo eksiğim varmış öyle çıktı

kızlar ya benim kafama hep takılıyor hamile kalındıgını herdeyse 1 aylıkken öğreniliyor ya diyelim o sürec içerisinde gebeyken kullanılmaması gereken bir ilaç kullanıyorsak neolucak cocuga zararı olmuyor mu

hayııırrr agama lütfen üzülmeeee
bu ay olmadıysa bir hayır vardır elbet lütfen üzülme lütfeeeenn
belki bu ay olsaydı saglıklı olamayacaktı belki hayırsız olcaktı sana kimbilir..
Allah bu ay melegini göndermediyse mutlaka bir sebebi vardır ama biz bilemeyiz canım
yeni ay yeni umutla beklicez birlikte bak bu ay olur inşallah hem bu ay cok dua etcez hepimiz birbirimizee
şimdi sil gözlerini yeni gıtgıdaaakkk tarihini bulalım :34:

saol canm teşekkr ederim yaaa gerçekten söylediklerin çok doğru allah onun ve bizim için hayrlı olan günde yollasın meleğimi

kızlar ya benim kafama hep takılıyor hamile kalındıgını herdeyse 1 aylıkken öğreniliyor ya diyelim o sürec içerisinde gebeyken kullanılmaması gereken bir ilaç kullanıyorsak neolucak cocuga zararı olmuyor mu

yok öğrendiğinde tam bir aylık olmuyo zaten normal şartlarda hesapladığın zaman 40 hafta 10 aya denk geliyo ama sen yinede doktora sor istersen

hayırlısı kuzu yaa...
eşim alıcak ya bugün?
gelir akşam 5 gibi heralde...
yada bakiim hava açılırsa kaçarım 5 dk

:D:D alıcak eşim alıcak
ne meraklısınız nan tek çizgi görmeye :27:
yapiim de gösterim rahatlayın akşama :23:

keşkeeee ama nerdeeee :30:

hayırlısı canım yaa...
canını sıkma. birdahaki aya inşallahhhhhh
2 günün mü geçmişti canım?

EVET CNM 2 GÜN GECİKMİŞTİ BENDE DAYANAMAYIP TEST YAPMIŞTIM NEGATİFTİ BUGUNDE HASTALADIM :ssz:

kızlar benim bu kasık ve bel ağrılarım nedir allah aşkına ya.. resmen oturamıyorum bile inanılmaz sancım var :(
göğüslerimde aynı şekilde...

Sabahki testim negatif çıkmıştı biliyosunuz.. hadi erken yaptım diyelim..

hamile olan arkadaşlarımız bu ağrıları çektilermi..

kızlar ben biraz uyucam çok uykum geldi akşam 11de uyudum 2buçukta uyandım sonra sabah 5buçuk gibi uyumuşum tekrar 6 buçukta uyanmak zorunda kaldım eşimi gönderdim

bebek çalışmaları yapıyorsan ilaç kullanmıyorsun zaten dikkat etmen gerekiyor canım eger ilaç içmek zorundaysan doktora danışıp hamilelikte kullanılabilecek ilaç kullanıyorsun.

kızlar ben cıkıyorum kocişim geliyor eve mamamızı yicez sonra alman pastası yapmaya calışcam bakalım inşallah güzel olur burda hiç görmedim cunku sanırım yok :(
istanbulda olcaktım ki hemen pastaneden alırdımmm canım istedi artık evde denicem resmini gösteririm güzel olursa :1::1::1:
hadi görüşürüz öptüm sizi tatlışlarımmm mucksss

Back