iyim teşekkür ederim sen nasılsın
bende ıyıyım cnm bı kan testı yaptırsana nasıl duruyosun ben hayatta duramam:)günaydın canım hoşgeldin :)
nasılsın?
iyiyiz çok şükür canım.
sen nasılsın?
iyi olmaya çalışıyorum canım.
stresli bir bekleyiş içersindeyim :)
bat 7 Nisan'dı daha gelen giden yok.
ama Hamile oldugumu da sanmıyorum :44:
saçma sapan duygular içersindeyim yani
iyi olmaya çalışıyorum canım.
stresli bir bekleyiş içersindeyim :)
bat 7 Nisan'dı daha gelen giden yok.
ama Hamile oldugumu da sanmıyorum :44:
saçma sapan duygular içersindeyim yani
canım acık sölim benımde kalır kalmaz aynen böle sıkayetler oluoo sızı agrı batma kı deglsen bunlar olmaz adete yakın olur bılıosnn hadıı hayrlsııı inşşşş vardr hayırr benım aynen öle oldu ve hamiştımmm inss yaa
canım kasık agrısı bende de 10 gün kala falan başlamıştı ama benim normalde agrıyan sızlayan gögüslerim de hala agrı yok hamişlik var mı o da bell degil bugun belli olcak inşallah..
pek zannetmiyorum ben ama..
ben kan verdim işte 10 gün kala falan doktor cıkmaz boşa veriyorsun dedi gerçekten de cıkmadı..
kafana takma düşünme birlikte bekleyelim biraz daha inşallah müjdeli haber verirsin yakında bize
inşallah canım... allahım bekleyen herkese tez zmandan güzel haberler vermek nasip etsin :)
hosgeldin canimmmm:) bende adetimden 10 gun once diger topige bu belirtilerin aynisini yazmistim yumurtlama gunumden sonra ozellikle kasik batmalarim cok olmustu hadi insallah hamilesindir ben bugun ogrendim allahim isteyen herkese nasip etsin ins:)
bende ıyıyım cnm bı kan testı yaptırsana nasıl duruyosun ben hayatta duramam:)
ya nasıl dayanıyosunuz bilmiyorum ben test yapmaktan kafayı yedim o kadar test aldım ki parayı kenara koysam bi cep telefonu alırdım herhalde
inşallah hamilesindir
tatlım sanı daha once hatta senler once baska bı topıkte tanışmıştık gıbı gelıyo bana ama yanlışmu hatırlıyorum
canım ya adete 10-12 gün kala kan testi yaptırmıştım 2.00 çıkmıştı.
yok diye bende kestirip attımdı.
amagünüm geçince şok oldum. beklemiyordum yani.
mevsimsel felandır diye düşünüyorum...
yha bende dayanamam kolay kolay ama diyorum ya,
hamilelikten değildir gecikmem diye düşünüyorum tatlım.
çünki adet günümde test yaptım ama çoooook silik hatta silikten de ötegölgemsi duran bir çizgi belirmişti.
birkaç saatsonra test birbirine girdi.bozuk daolabilir tabi.
hamile olsam anında 2.çizgi koyu olarak veya belirgin çıkardı diyorum.
şu an 2 günüm geçmiş oluyor. adet belirtim yok.
ama hamilelik belirtiside yok gibi bişey.
yoksa menopoza mı giriyorumadetyok bebişyok
kafayı yedim zannumca
olabilir caanım ya...
hangi topic oldugunu hatırlıyormusun?
ben yıllardır girer takılırım ara ara :)
senin ismin de yabancı gelmedi sanki...
tekrar dene bence bugün belki bişeyler vardır inşallah hamilesindir de güzel haber almış oluruz
bende istiyorum da,
çok yagmur var dışarda ne test almaya gidebiliyorum nede kan vermeye hastaneye...
eşimi beklicem mecburen.
o alıcaktı akşam gelirken.
yagmur olmasa zaten durmaz gider alırdım.
herşeyde varbir hayır. demekki beklemem lazım :)
huzur un test sonucu çıkmak üzeredir...
hayırlı haberlerle gelsin Rabbimmmm
sen onların yüzlerini güldür İNŞALLAHHHHH
çok merak ettim bende inşallah hayırlı haber alırız
ayy hadi huzur 'un güzel haberlerini alalımda huzura erelim biraz:)
ayy kızlar çatlıcam merakımdan ben yaa...
hayatta dayanamam adetimin geçmesini bekleyemem valla.. yapcam testi..
ultra hassas test alıcam. ilişkiden 7 gün sonra bile sonuç veriyormuş bu test..
aaa bide bişey öğrendim, idrar testinde başta negatif çıkıp daha sonra kanda pozitif çıkan arkadaşların büyük olasıkla Kızı olacakmış :)
Teyzem söyledi..
Kız bebişlere ait hücreler, idrarda hemen çıkmıyormuş ama erkek hücreler anneye hemen tutunduğu için ilk yapışta çıkıyormuş..
artık Allah bilir tabi ki:)
SELAM KIZLAR DÜN BENİM ADET OLMAM GEREKİYORDU AMA ADET OLMADIM HALA ADET BELİRTİM YOK KASIKLARDA AĞRI SABAHLARI HASTALANMIŞ GİBİ UYNAMAK FALAN YOK YANİ SADECE GÖĞÜSLERİMİN ALTI VE UÇ KISIMLARI ÇOK ACIYOR ARADA KARNIM SANCIYLA NOKTA ATIŞI GİBİ BİR YERDE SANCI OLUYR VE AFEDERSİNİZ ÇOK GAZIM VAR VE GEĞİRDİĞİM ZAMAN YEDİKLERİM AZIMA GELİYOR ACI ACI ACABA HAMİLELİK VARMIDIR GEÇTİĞİMİZ AY HİÇ AKSATMADAN ÇALIŞMALARA DEVAM ETTİK HİÇ KALKMADIM YERİMDEN ÖYLE BİR SAAT FALAN UZANDIM ACABA HAMİLEMİYİMDİR TEST İÇİNDE HENÜZ ERKEN AMA MERAK EDİYORUM ACABA HAMİLEMİYİMDİR İDRAR TESTİNDE ÇIKARMI SİZCE
SELAM KIZLAR DÜN BENİM ADET OLMAM GEREKİYORDU AMA ADET OLMADIM HALA ADET BELİRTİM YOK KASIKLARDA AĞRI SABAHLARI HASTALANMIŞ GİBİ UYNAMAK FALAN YOK YANİ SADECE GÖĞÜSLERİMİN ALTI VE UÇ KISIMLARI ÇOK ACIYOR ARADA KARNIM SANCIYLA NOKTA ATIŞI GİBİ BİR YERDE SANCI OLUYR VE AFEDERSİNİZ ÇOK GAZIM VAR VE GEĞİRDİĞİM ZAMAN YEDİKLERİM AZIMA GELİYOR ACI ACI ACABA HAMİLELİK VARMIDIR GEÇTİĞİMİZ AY HİÇ AKSATMADAN ÇALIŞMALARA DEVAM ETTİK HİÇ KALKMADIM YERİMDEN ÖYLE BİR SAAT FALAN UZANDIM ACABA HAMİLEMİYİMDİR TEST İÇİNDE HENÜZ ERKEN AMA MERAK EDİYORUM ACABA HAMİLEMİYİMDİR İDRAR TESTİNDE ÇIKARMI SİZCE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?