• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Hamileler 0-3 aylık bebişi olanlar e bebek chicco Ceylan vb marka bebiş kıyafetleri

snc

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
249
5
118
Kocaeli
$image.jpg 7 tl sıfır gibi 2 kere giydi e bebekten aldım
$image.jpg 10 tl yumuşacık çok şirin e bebek
$image.jpg 10 tl chicco hiç giyilmedi 6-9 ay hiç giyilmedi
$image.jpg 7 tl Ceylan az giyildi 3-6 ay
$image.jpg 10 tl 3-6 ay çok kullandık yumuşacık ve 3 ayrı şapkası var
$image.jpg 10 tl yurt dışından geldi çok giydik 6 aylık markası Andy waya
$image.jpg 5 tl çarşıdan almıştım çok komik 56 numara
$image.jpg 10 tl çok sevdiğim tk nosu 56 e bebek tertemiz
$image.jpg 3 tl lcw marka 3-6 ay yakasında lekesi var elma suyu olmuştu çıkmadı
$image.jpg 9-12 ay 1 veya 2 kere giyildi 5 tl
$image.jpg 5 tl 68 numara baby club
$image.jpg 3 tl altını bulamadım e bebek 0-3 ay
$image.jpg beyaz olan 3 aylık çizgili 6 lacivert 9 aylık 5 tl sıfır gibiler
$image.jpg 10 tl kanz 56 numara sıfırdan farksız
$image.jpg 10 tl zıbınlar 6 tane 3 ü hiç kullanılmadı 3 ü de Çokay giyildi $image.jpg
0-3 ay 10 tl
$image.jpg 28-29 numara 5 tl
Kıyafetlerin hepsi çok az giyildi tertemiz lekesiz belirttiğim lcw tulum hariç tolu alımda indirim veya kargo benden

hiç giyilmeyen chiccoya talibim. ben böyle hiç kullanılmamaış evde öyylece bekleyen ürünler arıyorum. başka var mı böyle kesinlikle hiç kullanılmayan. var ise kargodan tasarruf için onlarada bakmak isterim. ama dediğim gibi sırf sıfır olduğu için alıcam.

hiç giyilmeyen chiccoya talibim. ben böyle hiç kullanılmamaış evde öyylece bekleyen ürünler arıyorum. başka var mı böyle kesinlikle hiç kullanılmayan. var ise kargodan tasarruf için onlarada bakmak isterim. ama dediğim gibi sırf sıfır olduğu için alıcam.

Giyilmemiş başka yok ama inanın diğerleride çok temiz hiç farkları yok hepsi ya bir yada iki kere giyildi

Back