• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileleği düşünmemek...

Merhabalar kızlar. Ben yaklaşık 1 yıl 4 aylık evliyim. Evliliğimizin 2.ayından beridir çocuk istiyoruz ve uğraşıyoruz. Eşimde bende doktora gittik. Görünürde hiç bir problem yok dedi doktorlar. Ben bi rahin filmi çektireceğim o kaldı. Yaklaşık 1 buçuk aydır falan folik asit ve b12 takviyesi alıyorum. Vücudumu ve zihnimi hamileliğe hazırlıyorum ama olmuyor olmuyor olmuyor... artık gerçekten yıldım. Her ay ünit etmekten o ümitlerimin boşa çıkmasından çok yoruldum... Adetim başladığı gün canım çıkana kadar ağlamaktan çok yoruldum. Her seferinde tamam diyorum boşver akışına bırak ama olmuyor. Adetim bitince benim ümitlerim yine başlıyor. Artık zihnen çökmüş durumdayım ve psikolojik tedavi görmeyi düşünüyorum bu konuda. Benden sonra evlenenler hemen hamile kalıyor. İnanın fesatlığına değil. Rabbim herkese nasip etsin. Hamile olanlarada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Eşimin benden yaşça küçük ve büyük kuzenleri evlendi. İkiside yaklaşık 4 aylık evli. Biri 2 buçuk aylık diğeride 1 buçuk aylık hamile. Gözüm yok gerçekten pis nefis değil benimki. Ama ben o kadar doktor doktor gezerken o kadar tedavi uygulatırken onlar hastane yolu bilmeden hamile kalıyorlar. Nerde yanlış yapıyorum? Allaha isyan etmiyor haşa ama dün öğrendiğimde canım çıkana kadar kendimden geçene kadar zırıl zırıl ağladım. Açtım elimi dua ettim yine. Ama artık ben düşünmek istemiyorum. Her ay heyecanlanmaj hayal kurmak istemiyorum. Kafamdan çıksın istiyorum bu konular. Hayattan zevk almıyorum artık. Ben ki çocukları o kadar çok seviyorum ki çocuk görmeye katlanamıyorum artık. Milletin de ne dediği umrumda değil sadece kendi halime üzülüyorum. Çaresizlik içindeyim. Ruhen yıpranmış bitap bir durumdayımm. Ben nasıl başaracağım düşünmemeyi? Kafaya takmamayı? Gecelerce eşime sarılıp ağlamamayı? Bunları yazarken bile bir yandan ağlıyorum. İçim parçalanıyor artık. Nolursunuz bana yardım edin.. Dertler paylaştıkça azalırmış.. nolur omzumdaki bu yükü bir nebze olun alın çünkü ben artık zihnimin bana oynadığı oyunlara dayanamıyorum... :KK43:
Aynı duyguları paylaşıyorum canım ve çarpı 5 yanii 5 yıllık evliyim geçen yıl boş gebelik geçirdim ondan sonra 1yıldır sorun olmadığı haşde hamile kalamadım herkes 2. Yaptı daha bugun düğünde beni gören herkes bebek sordu 40yaşındaki kadın bak bana ben bile dogurdum sen hala ne bkliyosun dedi ve masada oturan herkes kahkaha attı bende güldüm ama kalbim kanadı resmen yer yarılsa içine girsem.. çok zor bi imtihanımız var seni o kadar iyi anlıyorum kü kendimi gördüm aslında çocuk sahibi olmak değilde derdim insanlara tahammül edemiyorum artık :(

Aynı duyguları paylaşıyorum canım ve çarpı 5 yanii 5 yıllık evliyim geçen yıl boş gebelik geçirdim ondan sonra 1yıldır sorun olmadığı haşde hamile kalamadım herkes 2. Yaptı daha bugun düğünde beni gören herkes bebek sordu 40yaşındaki kadın bak bana ben bile dogurdum sen hala ne bkliyosun dedi ve masada oturan herkes kahkaha attı bende güldüm ama kalbim kanadı resmen yer yarılsa içine girsem.. çok zor bi imtihanımız var seni o kadar iyi anlıyorum kü kendimi gördüm aslında çocuk sahibi olmak değilde derdim insanlara tahammül edemiyorum artık :KK43:
o kadar iyi anliyrm,ki,seni. bu yuzdenn kayinvalideye gitmk bild istemiorum..ayni muhbbet, bos muhabbetler. espri yaptiklarini,saniolar

Aynı duyguları paylaşıyorum canım ve çarpı 5 yanii 5 yıllık evliyim geçen yıl boş gebelik geçirdim ondan sonra 1yıldır sorun olmadığı haşde hamile kalamadım herkes 2. Yaptı daha bugun düğünde beni gören herkes bebek sordu 40yaşındaki kadın bak bana ben bile dogurdum sen hala ne bkliyosun dedi ve masada oturan herkes kahkaha attı bende güldüm ama kalbim kanadı resmen yer yarılsa içine girsem.. çok zor bi imtihanımız var seni o kadar iyi anlıyorum kü kendimi gördüm aslında çocuk sahibi olmak değilde derdim insanlara tahammül edemiyorum artık :KK43:
:( evet
Üzüldüm sizin için :(
Kendimizi geçiyoruz çoğu zaman ama ah insanlar..:

Benim de şimdi arkadaşımın bebeği olucak İnan’ın gözüm yok
Hayırlı sağlıklı olsun
Ama arkadaşlarım hep birlikte gözlerini bana çevirecekler
Zavallı gibisinden bakışlar
Halbu ki ben Üzülmüyorum ki kardeşim
Çıldırıcam artık

Benim de şimdi arkadaşımın bebeği olucak İnan’ın gözüm yok
Hayırlı sağlıklı olsun
Ama arkadaşlarım hep birlikte gözlerini bana çevirecekler
Zavallı gibisinden bakışlar
Halbu ki ben Üzülmüyorum ki kardeşim
Çıldırıcam artık
Ya bi de geçen istemeden hamike kalan çok sevdiğim bi abla hamileydi tam bebeğini anlatcaktı bana baktı sustu o kadar üzüldüm ki oysaa gözüm yokki ama o bakışları unutamıyorum belkii de ben üzülmeyim diyeydi ama ben öyle düşünmedim tuvalete gidip aglamak istedim :(

o kadar iyi anliyrm,ki,seni. bu yuzdenn kayinvalideye gitmk bild istemiorum..ayni muhbbet, bos muhabbetler. espri yaptiklarini,saniolar
Evden dışarı çıkmak istemiyorum kime selam veesem çocuk yok mu diyo saklıyorum yanımda yoksa yok demekki ne soruyon cebimde saklıycam sankii olsa

Al benden de o kadar milletin cocuk muhabettinden sorularindan biktim.
Insallah bir gun cocugum olursa asla cocugu olmayan birine var mi cocuk dusunmuyor musunuz? Kiz sende yapsana birtane vs gibi cagdisi ifadeler kullanmayacagim aslaaaaa

Ya bi de geçen istemeden hamike kalan çok sevdiğim bi abla hamileydi tam bebeğini anlatcaktı bana baktı sustu o kadar üzüldüm ki oysaa gözüm yokki ama o bakışları unutamıyorum belkii de ben üzülmeyim diyeydi ama ben öyle düşünmedim tuvalete gidip aglamak istedim :KK43:
İşyerinden arkadaşım var Benin de ayni odadayız
Bebek hakkında pek konuşmuyor Emin’im benden dolayı
Yarın öbür gün karnı şişicek
Herkes bana bakıcak
Hiç bebeklerinden bahsetmediklerinde de yaralanmış hissediyorum kendimi
İnşallah bizim de tez zamanda olur :(

İşyerinden arkadaşım var Benin de ayni odadayız
Bebek hakkında pek konuşmuyor Emin’im benden dolayı
Yarın öbür gün karnı şişicek
Herkes bana bakıcak
Hiç bebeklerinden bahsetmediklerinde de yaralanmış hissediyorum kendimi
İnşallah bizim de tez zamanda olur :KK43:
Nazar değircez diye korkuyolar heralde :( kendimi vebalı gibi hissediyorum

Evden dışarı çıkmak istemiyorum kime selam veesem çocuk yok mu diyo saklıyorum yanımda yoksa yok demekki ne soruyon cebimde saklıycam sankii olsa
meraktan gebercekler cnm. banada diolar haatta arkadasin annesi dediki; ayse hamile sen daha kalamadinmi
cok afedersinjz. ddikodu edenlerin kizlari evlenmeden jlhamile kaldiklari icin. bize surekli soru soruolr

meraktan gebercekler cnm. banada diolar haatta arkadasin annesi dediki; ayse hamile sen daha kalamadinmi

cok afedersinjz. ddikodu edenlerin kizlari evlenmeden jlhamile kaldiklari icin. bize surekli soru soruolr
Artık ben ayşelerin ilk doğumlarına alıştım ayşe 2. Doğuruyolara geçtim psikolojik baskı da da level atladım :) zaman geçtikçe artık hakaret diycem hakaretleri artıyo...

Artık ben ayşelerin ilk doğumlarına alıştım ayşe 2. Doğuruyolara geçtim psikolojik baskı da da level atladım :) zaman geçtikçe artık hakaret diycem hakaretleri artıyo...
napalim cnm. elimizde olsa keske istedigimiz zaman kalsak. sizin sebepsizmi olmuyor

napalim cnm. elimizde olsa keske istedigimiz zaman kalsak. sizin sebepsizmi olmuyor
Evet eşimin değrleri çok iyi benim geçen sene prolaktin sorunum vardı ama ilaçla düzeldi şuan normal yumrtalar felan temiz dedi Rahim filmi çektirdim sıkıntı yok tüpler açık dedi eşimde dio bi sorunumuz var demekki dio dogru sölüyosun dedim artık çnkü olmasa şimdiye olmalıydı :(

Evet eşimin değrleri çok iyi benim geçen sene prolaktin sorunum vardı ama ilaçla düzeldi şuan normal yumrtalar felan temiz dedi Rahim filmi çektirdim sıkıntı yok tüpler açık dedi eşimde dio bi sorunumuz var demekki dio dogru sölüyosun dedim artık çnkü olmasa şimdiye olmalıydı :KK43:
ins cnm. gzl bi tedavi ve ilgili bi doktorla bebek sahibi oluruz. bizdede durum oyle. gittigim doktor pco dedi ama. alakasi yokmus. yeni gittim doktorum soyledi. yanlis tedavi kurbanisin biraz dedi. esimle sok olduk.

ins cnm. gzl bi tedavi ve ilgili bi doktorla bebek sahibi oluruz. bizdede durum oyle. gittigim doktor pco dedi ama. alakasi yokmus. yeni gittim doktorum soyledi. yanlis tedavi kurbanisin biraz dedi. esimle sok olduk.
Bende adet olunca dr gitcem artık :( inşallah kalırız bi an önce ve şu durumdan kurtuluruz ve bebeklerimizin muhabbetini yaparız

Bende adet olunca dr gitcem artık :KK43: inşallah kalırız bi an önce ve şu durumdan kurtuluruz ve bebeklerimizin muhabbetini yaparız
Yaa çok saçmaa ama ben bu ay ayrı bi umutluyum ne biliyim 10 gün önceden başladım normalde hep kendimi koşullarım belirti aramamk için ama bu ay çok tuhafım 5 gün kala test yaptım negatifi gördüm :(

Yaa çok saçmaa ama ben bu ay ayrı bi umutluyum ne biliyim 10 gün önceden başladım normalde hep kendimi koşullarım belirti aramamk için ama bu ay çok tuhafım 5 gün kala test yaptım negatifi gördüm :KK43:
ins cnm. bende gecen ay cok umitliydim. geciktide allah kahretsin 3 gun sonra geldi kirmizilwr.

Merhabalar kızlar. Ben yaklaşık 1 yıl 4 aylık evliyim. Evliliğimizin 2.ayından beridir çocuk istiyoruz ve uğraşıyoruz. Eşimde bende doktora gittik. Görünürde hiç bir problem yok dedi doktorlar. Ben bi rahin filmi çektireceğim o kaldı. Yaklaşık 1 buçuk aydır falan folik asit ve b12 takviyesi alıyorum. Vücudumu ve zihnimi hamileliğe hazırlıyorum ama olmuyor olmuyor olmuyor... artık gerçekten yıldım. Her ay ünit etmekten o ümitlerimin boşa çıkmasından çok yoruldum... Adetim başladığı gün canım çıkana kadar ağlamaktan çok yoruldum. Her seferinde tamam diyorum boşver akışına bırak ama olmuyor. Adetim bitince benim ümitlerim yine başlıyor. Artık zihnen çökmüş durumdayım ve psikolojik tedavi görmeyi düşünüyorum bu konuda. Benden sonra evlenenler hemen hamile kalıyor. İnanın fesatlığına değil. Rabbim herkese nasip etsin. Hamile olanlarada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Eşimin benden yaşça küçük ve büyük kuzenleri evlendi. İkiside yaklaşık 4 aylık evli. Biri 2 buçuk aylık diğeride 1 buçuk aylık hamile. Gözüm yok gerçekten pis nefis değil benimki. Ama ben o kadar doktor doktor gezerken o kadar tedavi uygulatırken onlar hastane yolu bilmeden hamile kalıyorlar. Nerde yanlış yapıyorum? Allaha isyan etmiyor haşa ama dün öğrendiğimde canım çıkana kadar kendimden geçene kadar zırıl zırıl ağladım. Açtım elimi dua ettim yine. Ama artık ben düşünmek istemiyorum. Her ay heyecanlanmaj hayal kurmak istemiyorum. Kafamdan çıksın istiyorum bu konular. Hayattan zevk almıyorum artık. Ben ki çocukları o kadar çok seviyorum ki çocuk görmeye katlanamıyorum artık. Milletin de ne dediği umrumda değil sadece kendi halime üzülüyorum. Çaresizlik içindeyim. Ruhen yıpranmış bitap bir durumdayımm. Ben nasıl başaracağım düşünmemeyi? Kafaya takmamayı? Gecelerce eşime sarılıp ağlamamayı? Bunları yazarken bile bir yandan ağlıyorum. İçim parçalanıyor artık. Nolursunuz bana yardım edin.. Dertler paylaştıkça azalırmış.. nolur omzumdaki bu yükü bir nebze olun alın çünkü ben artık zihnimin bana oynadığı oyunlara dayanamıyorum... :KK43:
Canım seni çok iyi anlıyorum. 4 senedir evliyim. Bebek olsun diye çok uğraştık olmadı. Tedaviye başlayalım dedik yumurtalıktaki kist küçülmedi derken hayattan soğudum. Ve gerçekten çocuk fikrini tamamen aklımdan sildim. Hatta o kadar sildim ki son adet tarihimi bile aklımda tutmayacağım artık hiçbir şeyi takip etmeyeceğim dedim. Gerçekten de öyle oldu. Bunu geçen ay dedim ve şu an hamileyim. Doktor son adet tarihimi sorunca bilmiyorum dedim düşün. Gerçekten dedikleri gibi tamamen vazgeçince Oluyormuş. Çok zor biliyorum ama hayatının merkeZinden bu konuyu çıkar canım. verirse rabbim verir o da en doğru zamanda verir. Herşeyin bir zamanı vardır senin de illaki olur canım. İnan çok iyi anlıyorum seni. Ve bu kadar yıpratma kendini. Rabbim sana da hayırlı sağlıklı bebişler versin.

Back