Öncelikle arkadsım adet olabılmen ne buyuk nimet.. evlendğim ilk ay hamıle kaldım düşük yaşadm kalbı durdu zaten pekte inanmamstm hayat dedım ılk defa ben cabalamadan önüme serdi saskındım zaten fazlada surmedi kalbı durdu .. içimden söküp aldılar hayata kustum kendıme kustum tam 2 sene hamılelerın arasnda doktor doktor gezdım polıkıstık overm vardı belkıde hıc bzman bıdaha kalamcktım doktorlarda umit verdmıyorlardı tüp bebek dyorlardı eşimde hıc bı sorun yoktu ona sankı haksızlk edyordum ev eşyalar hersey bostu yeni gelingımı yasayamadm etrafmdakı herkez benle evlenenler benden sonra evlenenler herkez zahmetsizce evladın kucagına almstı.. tam 2 yıl hormonlar takvıyeler zaten kendı kendıme adet olmuyordum 72 kıloya çıkmstım sekerim cıkmstı kolestrol uzuntu stres .. yedım hersey yedım uzuntume en acısıda eşim bu derece isterken ben saglıklı bırı degldm sankı haksızlktı ona .. Sonra herseyı bıraktım doktor sayfasını tabıkı aklmdan cıkmıyordu hıc bu boyle olmaz dedım zayflamam lazm cınku bu hastalık sadece zayflayınca hafıflıyırmus 4 ay spor ve diyet yaptm yemedım aç kaldm bekledım sabırla ve 2 ay adet gördüm kendlmden 3.yu gormedım hamıleymsm kalp atısını duydum ama heycanım yok sevınemıyorum cunku kanama alanı var yıne kesenın dısında bılmyorum bu sefer benmle kalırmı /: aama öğrendğim tek sey pes etmemek belkıde rabbım bana bu surede insanların bana olan tavırlarını gercek yuzlerını gosterdı.. hemen olsaydı asla bılemecktım yemediğim laf kalmadı nispetler yapıldı hep sustum!! Son olarak uzun oldu kusura bakma önce sen değerlisin bu hayatta sen iysen sen umutluysan hiç bısey engel olamaz kalk ve toparlan hıc beklemedğin anda çiçek açar umutlar rabbım en kısa zamanda senı sevindirsn saglıkla kal..