• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamileleği düşünmemek...

Zor ve tek çare sanırım . kafaya taktıkça dipsiz bir kuyu bu, her şey depresyona sokabilir.. herşey gözüme batıyor. Şimdi ben hep kendimi telkin ediyorum, yoksa durum vahim. Kimse benden önde değil, bende geç kalmış değilim. Kimseyle kendimi yarıştırmayacağım. Rabbimden hayırlısıysa istiyorum.
oyle cnm ama. nefis oyle demio iste

İnşallah tez zamanda hamile olursunuz hayırlısı ile kızlar
Bende düşük yaptım ilk bebeğimi
Sonra hayatımın zor zamanlarıydı iş evlilik
Ayni depresan kullandım ara verdim
O zaman beklemek çok zordu ilacı bırakmak için gün saydım ilk ay adet olunca çok ağladım
Ama o bekleme süreci çok kötüydü çok şükür ikinci ay hamile kaldım
İşte herkesin bi imtihanı var
Bu da sizin kafaya takmamak çok zor rabbim inş sevindirsin hepinizi

Her ay husrana ugrayanlardan biride benim:( senin yasadiklarinin aynisini ûc senedir bende yasiyorum:( hic bir sorun yokken bir kimyalsal gebelik disinda bir daha hamile kalamadim.ayni zamanlarda evlendigim arkadaslarim hatta benden cok sonra evlenen arkadaslarimin cocukkarini sevip Allah im banada benim gibi bekleyenlerede nasip et diye dualar ediyorum.Allah kimsenin kucagini bos birakmasin:(

Kızlar öncelikle dilerim ki hepiniz sizin için hayırlı olan zamanda bebeklerinizin Haberlerini alırsınız inşallah :dua:
Yasadıklarımızı ben de 8 aydır yasıyordum5 doktor 3 hastane değiştirdim
Umutsuzdum daima. Hele bu ay tedaviye baslayacaktık iğne kullanacaktım aşılama yaptıracaktım ama iğneği yanlış kullanmışım (ki iyiki yanlış kullanmışım) vazgeçtim aşılamadan
Yumurta catlatma iğnesi oldum 2 gün ilişki verdi doktor ama biz gerginlikler eşimle 1 günü boş gectik çünkü kavga ettik
Ama ben hamileyim hatta ikiz bile olabilir dedi doktor
İğneyi 2 kutu kullanmam gerekirmiş ama ben 1 kutu kullandım 2 yumurtam gelişti eğer 2 kutu kullansaydım belki cok yumurta olacaktı bu ay da boş geçmek zorunda kalacaktık
Her şey de bir hayır varmış.
Ben bu ay olmazsa artık tüp bebek yaparız diye düşünüyordum.
Bariz bir neden yoksa tüp bebek tutuyor zaten o nedenle yormayın kendinizi.
Ben evliliğimin ilk aylarını stresle geçirdim bu yüzden
İnşallah Allah hepinize hayırlı evlatlar nasip eder:dua:

malesef ayni, seyleri yasioruz. her ay belki,bu,ay hamile kalirim demekten, ovulasyon testlerinden, 50 li gebelik testi siparsi vermekten, kendimi surekli acaba hamilemiyim.ilac icmim demekten o kadar cok yoruldumki, etrafta hic bi caba sarfetmeden sokaga birakilan cocuklara mi yoksa kendime mi uzuleyim anlayamadim
Gerçekten çok doğru söylüyorsun o sokağa bırakılan daha kırkı çıkmamış bebekleri duyunca inan kendimden utanıyorum.. Benim hayalimdi hep derdim bi çocuğum evlatlık olsun diye ama onun ağır sorumluluğunu kaldırabilir miyim bilmiyorum.. elbet bir gün ailesini arıyacak. Canım çok yanar o zaman. Bekliyorum hep bakalım nereye kadar giderse oraya kadar bekleyeceğimmm. Rabbimden umut kesilmez inşallah bekleyenlere de hayırlı yavrular nasip eder... tek sıkıntımız kafaya çok takmak işte

Konuyu ben açtım sandım :cry: bir sene önce herkese akıl verirdim aman takma kafaya vs vs diye.. kendime gelince hiç uygulayamıyorum bunları.. teselli verdiklerim hamile kaldı bende böyle beklemece.. Ne yapayım.. duanın gücüne sığınmaktan başka ne gelir elimizden, Rabbim bir yol çizmiş keşke razı olup bekleyebilsek.. Dilerim dileyen herkes hayırlı evlat sahibi olur.
Aynen öyle ilk gece için benden tavsiye alanlar bende hızlı çıktılar :) elbetteki rabbimin bizler için uygun gördüğü bir kader ama insanoğlu sabırsız hepimiz öyleyiz kabullenemiyoruz bazen aslında azıcık sabredip herşeyi oluruna bıraksak herşey düzelecek ama takmadan edemiyoruz maaleseff...

Her ay husrana ugrayanlardan biride benim:KK43: senin yasadiklarinin aynisini ûc senedir bende yasiyorum:KK43: hic bir sorun yokken bir kimyalsal gebelik disinda bir daha hamile kalamadim.ayni zamanlarda evlendigim arkadaslarim hatta benden cok sonra evlenen arkadaslarimin cocukkarini sevip Allah im banada benim gibi bekleyenlerede nasip et diye dualar ediyorum.Allah kimsenin kucagini bos birakmasin:KK43:
Amin inşallah kuzumm inan bende öyleyim benimde başımdan ilk ay düşük geçti. Daha farkına varmadan düşürmüşüm o gün bugündür tık yok. Doktorlar normal herşey diyor birde yani 8 ayrı doktora gittim hepsi mi yanılacak? Valla artık napıcam şaşmış durumdayım kendime o kadar üzülüyorum kii anlatamam varya değişik duygular içindeyim

Kızlar öncelikle dilerim ki hepiniz sizin için hayırlı olan zamanda bebeklerinizin Haberlerini alırsınız inşallah :dua:
Yasadıklarımızı ben de 8 aydır yasıyordum5 doktor 3 hastane değiştirdim
Umutsuzdum daima. Hele bu ay tedaviye baslayacaktık iğne kullanacaktım aşılama yaptıracaktım ama iğneği yanlış kullanmışım (ki iyiki yanlış kullanmışım) vazgeçtim aşılamadan
Yumurta catlatma iğnesi oldum 2 gün ilişki verdi doktor ama biz gerginlikler eşimle 1 günü boş gectik çünkü kavga ettik
Ama ben hamileyim hatta ikiz bile olabilir dedi doktor
İğneyi 2 kutu kullanmam gerekirmiş ama ben 1 kutu kullandım 2 yumurtam gelişti eğer 2 kutu kullansaydım belki cok yumurta olacaktı bu ay da boş geçmek zorunda kalacaktık
Her şey de bir hayır varmış.
Ben bu ay olmazsa artık tüp bebek yaparız diye düşünüyordum.
Bariz bir neden yoksa tüp bebek tutuyor zaten o nedenle yormayın kendinizi.
Ben evliliğimin ilk aylarını stresle geçirdim bu yüzden
İnşallah Allah hepinize hayırlı evlatlar nasip eder:dua:
Ayy maşallah kuzum allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini inşallahhhhh.. işte bizim şer bildiklerimize rabbim bir hayır saklıyor seninde hayrın bebiişlerin olmuşş.. bende öyle düşünüyorum dahada olmazsa tüp bebek var artık napıyım.. ben doktoruma sordum bu çatlatma iğnesini senin için gerekli değil yumurtan çatlamak üzere dedi gerçekten de bir gün sonra benim ovülasyon günümdü ama galiba benim tüplerde bir sıkıntı var bulaşamıyor aşıklar :) hayırlı bakalım adetimi bekliyorum olsun bitsin hemen koşup gidip rahim filmi çektireceğimmm allah yüzümüze baksın inşallah

Merhabalar kızlar. Ben yaklaşık 1 yıl 4 aylık evliyim. Evliliğimizin 2.ayından beridir çocuk istiyoruz ve uğraşıyoruz. Eşimde bende doktora gittik. Görünürde hiç bir problem yok dedi doktorlar. Ben bi rahin filmi çektireceğim o kaldı. Yaklaşık 1 buçuk aydır falan folik asit ve b12 takviyesi alıyorum. Vücudumu ve zihnimi hamileliğe hazırlıyorum ama olmuyor olmuyor olmuyor... artık gerçekten yıldım. Her ay ünit etmekten o ümitlerimin boşa çıkmasından çok yoruldum... Adetim başladığı gün canım çıkana kadar ağlamaktan çok yoruldum. Her seferinde tamam diyorum boşver akışına bırak ama olmuyor. Adetim bitince benim ümitlerim yine başlıyor. Artık zihnen çökmüş durumdayım ve psikolojik tedavi görmeyi düşünüyorum bu konuda. Benden sonra evlenenler hemen hamile kalıyor. İnanın fesatlığına değil. Rabbim herkese nasip etsin. Hamile olanlarada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Eşimin benden yaşça küçük ve büyük kuzenleri evlendi. İkiside yaklaşık 4 aylık evli. Biri 2 buçuk aylık diğeride 1 buçuk aylık hamile. Gözüm yok gerçekten pis nefis değil benimki. Ama ben o kadar doktor doktor gezerken o kadar tedavi uygulatırken onlar hastane yolu bilmeden hamile kalıyorlar. Nerde yanlış yapıyorum? Allaha isyan etmiyor haşa ama dün öğrendiğimde canım çıkana kadar kendimden geçene kadar zırıl zırıl ağladım. Açtım elimi dua ettim yine. Ama artık ben düşünmek istemiyorum. Her ay heyecanlanmaj hayal kurmak istemiyorum. Kafamdan çıksın istiyorum bu konular. Hayattan zevk almıyorum artık. Ben ki çocukları o kadar çok seviyorum ki çocuk görmeye katlanamıyorum artık. Milletin de ne dediği umrumda değil sadece kendi halime üzülüyorum. Çaresizlik içindeyim. Ruhen yıpranmış bitap bir durumdayımm. Ben nasıl başaracağım düşünmemeyi? Kafaya takmamayı? Gecelerce eşime sarılıp ağlamamayı? Bunları yazarken bile bir yandan ağlıyorum. İçim parçalanıyor artık. Nolursunuz bana yardım edin.. Dertler paylaştıkça azalırmış.. nolur omzumdaki bu yükü bir nebze olun alın çünkü ben artık zihnimin bana oynadığı oyunlara dayanamıyorum... :KK43:
Bizim evleneli 8 sene oldu, ya ben ne yapayım? o kadar doluyum ki bu konuda içimdekileri anlatsam günler yetmez
Neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir
Gerçekten çok zor çok :KK43:

Ayy maşallah kuzum allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini inşallahhhhh.. işte bizim şer bildiklerimize rabbim bir hayır saklıyor seninde hayrın bebiişlerin olmuşş.. bende öyle düşünüyorum dahada olmazsa tüp bebek var artık napıyım.. ben doktoruma sordum bu çatlatma iğnesini senin için gerekli değil yumurtan çatlamak üzere dedi gerçekten de bir gün sonra benim ovülasyon günümdü ama galiba benim tüplerde bir sıkıntı var bulaşamıyor aşıklar :) hayırlı bakalım adetimi bekliyorum olsun bitsin hemen koşup gidip rahim filmi çektireceğimmm allah yüzümüze baksın inşallah
Canım haddim değil belki yanlış yönlendiriyorumdur ama sadece denediğim bir seyi söyleyeyim.
Ben ne olur ne olmaz diye esime keçiboynuzu içirdim
Bir de bal polen falan yedik asma bunu düzenli yemedik
Keçiboynuzu spermleri güçlendiriyormuş
Tabi biz her içişte kavga gürültü yasıyorsun orası ayrı:KK11:

Merhabalar kızlar. Ben yaklaşık 1 yıl 4 aylık evliyim. Evliliğimizin 2.ayından beridir çocuk istiyoruz ve uğraşıyoruz. Eşimde bende doktora gittik. Görünürde hiç bir problem yok dedi doktorlar. Ben bi rahin filmi çektireceğim o kaldı. Yaklaşık 1 buçuk aydır falan folik asit ve b12 takviyesi alıyorum. Vücudumu ve zihnimi hamileliğe hazırlıyorum ama olmuyor olmuyor olmuyor... artık gerçekten yıldım. Her ay ünit etmekten o ümitlerimin boşa çıkmasından çok yoruldum... Adetim başladığı gün canım çıkana kadar ağlamaktan çok yoruldum. Her seferinde tamam diyorum boşver akışına bırak ama olmuyor. Adetim bitince benim ümitlerim yine başlıyor. Artık zihnen çökmüş durumdayım ve psikolojik tedavi görmeyi düşünüyorum bu konuda. Benden sonra evlenenler hemen hamile kalıyor. İnanın fesatlığına değil. Rabbim herkese nasip etsin. Hamile olanlarada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Eşimin benden yaşça küçük ve büyük kuzenleri evlendi. İkiside yaklaşık 4 aylık evli. Biri 2 buçuk aylık diğeride 1 buçuk aylık hamile. Gözüm yok gerçekten pis nefis değil benimki. Ama ben o kadar doktor doktor gezerken o kadar tedavi uygulatırken onlar hastane yolu bilmeden hamile kalıyorlar. Nerde yanlış yapıyorum? Allaha isyan etmiyor haşa ama dün öğrendiğimde canım çıkana kadar kendimden geçene kadar zırıl zırıl ağladım. Açtım elimi dua ettim yine. Ama artık ben düşünmek istemiyorum. Her ay heyecanlanmaj hayal kurmak istemiyorum. Kafamdan çıksın istiyorum bu konular. Hayattan zevk almıyorum artık. Ben ki çocukları o kadar çok seviyorum ki çocuk görmeye katlanamıyorum artık. Milletin de ne dediği umrumda değil sadece kendi halime üzülüyorum. Çaresizlik içindeyim. Ruhen yıpranmış bitap bir durumdayımm. Ben nasıl başaracağım düşünmemeyi? Kafaya takmamayı? Gecelerce eşime sarılıp ağlamamayı? Bunları yazarken bile bir yandan ağlıyorum. İçim parçalanıyor artık. Nolursunuz bana yardım edin.. Dertler paylaştıkça azalırmış.. nolur omzumdaki bu yükü bir nebze olun alın çünkü ben artık zihnimin bana oynadığı oyunlara dayanamıyorum... :KK43:
1 sene 4 ay mi daha dur acelen ne.. Bnm ilk kizim 9 sene sonra oldu da ne kimsenin cocugunu saydim nede hamilelerde gozum kaldi... Hayirlisi dedim hep hicte salya sumuk aglamadim. Simdi hamdolsun 2 kizim var. Sen Allah'in yazdigina de isyan ediyorsun. Belki mükafatını Rabbim mahserde verecek nerden biliyorsun?? Hayirlisini iste herseyden önce, Rabbim sana da verir. Seni cocugu olanlardan ayri yaratmadı vardir bir hayir yada zamani... Tovbe et Rabbe sigin ve icin icin dua et. Adet mi oldun aglama hayirlisi bu aya ins de. Yine mi oldun yine öyle de. Rabbim oyle bir anda nasip ederki hem sasirtir seni hem buyuk bir mujde olur bnmki gibi... Hem etrafindaki hamileleri sayip yazmışsın da olmayan da o kadar cok ki.. Rabbim hepinize nasip etsin insallah

Canım o kadar güzel anlatmış sin ki hissettiklerini yalnız olmadığımı anladım bende beş yıldır evliyim 4 yıldır çocuk istiyorum ama hiç gebe kalamadim inşallah sen bu kadar beklemez hemen gebe kalırsın.. Her ay adetim yaklaşınca adet olmamayı o ay gebe olacağımı öğreneceğimi hayal ediyorum. Her adet belirtisi yaşadığınmda bile inşallah hastalanmam inşallah bu ay hamileyimdir diyorum( hiç bir gebelik belirtisi olmamasına ragmen!) Benden sonra evlenen tüm arkadaş ve akrabalrimin çocukları oldu hatta ikinciler bile oldu. Bu boşluk çok farklı kendimi çok güçsüz ve değersiz hissediyorum.

1 sene 4 ay mi daha dur acelen ne.. Bnm ilk kizim 9 sene sonra oldu da ne kimsenin cocugunu saydim nede hamilelerde gozum kaldi... Hayirlisi dedim hep hicte salya sumuk aglamadim. Simdi hamdolsun 2 kizim var. Sen Allah'in yazdigina de isyan ediyorsun. Belki mükafatını Rabbim mahserde verecek nerden biliyorsun?? Hayirlisini iste herseyden önce, Rabbim sana da verir. Seni cocugu olanlardan ayri yaratmadı vardir bir hayir yada zamani... Tovbe et Rabbe sigin ve icin icin dua et. Adet mi oldun aglama hayirlisi bu aya ins de. Yine mi oldun yine öyle de. Rabbim oyle bir anda nasip ederki hem sasirtir seni hem buyuk bir mujde olur bnmki gibi... Hem etrafindaki hamileleri sayip yazmışsın da olmayan da o kadar cok ki.. Rabbim hepinize nasip etsin insallah
Benim içimi benden ve allahtan daha iyi bilemezsin. Kimseye fesatlıkla yaklaşmadım. Yazdıklarımıda hasedimden sayıp yazmadım. Etrafta çok sonra hamile olanlar var evet. Ben zaten niye vermiyorsun rabbim diye isyan etmiyorum ki tövbe edeyim. Benim derdim düşünmek istemememm... yazdıklarımı ya eksik okumuşsun yada anlamamışsın. Ayrıca böyle sert dille yaklaşman gerçkten kırıcı oldu. Ben derdimi gayet insancıl bir dille yazdım. Ben zaten dediğim gibi başkasının oluyorda benim olmuyor derdinde değilim olmadım olmamda...

Canım o kadar güzel anlatmış sin ki hissettiklerini yalnız olmadığımı anladım bende beş yıldır evliyim 4 yıldır çocuk istiyorum ama hiç gebe kalamadim inşallah sen bu kadar beklemez hemen gebe kalırsın.. Her ay adetim yaklaşınca adet olmamayı o ay gebe olacağımı öğreneceğimi hayal ediyorum. Her adet belirtisi yaşadığınmda bile inşallah hastalanmam inşallah bu ay hamileyimdir diyorum( hiç bir gebelik belirtisi olmamasına ragmen!) Benden sonra evlenen tüm arkadaş ve akrabalrimin çocukları oldu hatta ikinciler bile oldu. Bu boşluk çok farklı kendimi çok güçsüz ve değersiz hissediyorum.
Aynen gerçekten aynı şeyleri hissediyoruz işte bizi yoranda o beklenti o hayal kurmalar kafadan atabilsek ah ne güzel olur varya hem başka şeylerede zaman ayırabiliriz aslında... herşey kafada bitiyor eğer doktor bi sorunun olmadığını söylerse.. dilerim allahtan rabbim hemen kucağına almayı nasip eder hayırlı evlatlarını... dualarımda hep önce bekleyen başka kadınlara sonra kendime diliyorum.. rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah ellerimizi boş bırakmasın.. evlat kokusuyla sınamasın bizleri

Canım haddim değil belki yanlış yönlendiriyorumdur ama sadece denediğim bir seyi söyleyeyim.
Ben ne olur ne olmaz diye esime keçiboynuzu içirdim
Bir de bal polen falan yedik asma bunu düzenli yemedik
Keçiboynuzu spermleri güçlendiriyormuş
Tabi biz her içişte kavga gürültü yasıyorsun orası ayrı:KK11:
Esrağfurullah canım sağol önerilerin için doktor bizede söyledi ama biz daha denemedik ben sanki sorun bendeymiş gibi hareket ediyorum ama bu ay adet olursam şayet eşimide keçiboynuzu yedircem zorlada olsa :D tadı falan mı kötü de istemiyor acaba eşin canımm?

Ben de eskiden öyleydim önce bunu tamamen aşsan daha kolay olmaz mı tam bir birleşme olmuyorsa da ihtimal düşer
Bide buda bir stres yapar
etkiler seni
Canımm bizde tam birleşme oluyor o konuda sıkıntı yok ilk 2 dk falan kendimi kasıyorum ama geçiyor hemen benim birazda korkum jinekolojik muayenede ebenin birisi muayene ederken öyle canımı yaktı ki o gün bugündür yaptırmıyorum artık alttan muayene falan

Bizim evleneli 8 sene oldu, ya ben ne yapayım? o kadar doluyum ki bu konuda içimdekileri anlatsam günler yetmez
Neler çektiğimi bir ben bir Allah bilir
Gerçekten çok zor çok :KK43:
Allah yardımcın olsun kuzum dua ederken hep böyle senin gibi çok senedir bekleyenler için dua ediyorum bizimde imtihanımız böyle galiba korkuyorum bende uzun yıllar sürer diye bir yandan ama o insanın hissediği duyguları yaşamayan anlayamaz belki senin kadar beklemedim ama seni o kadar iyi anlıyorum ki rabbim gönlüne ferahlık kucağınada hayırlı bir evlat nasip etsin inşallahhh güzek haberlerini bizlerle paylaşmayı nasip etsin :(

Benim içimi benden ve allahtan daha iyi bilemezsin. Kimseye fesatlıkla yaklaşmadım. Yazdıklarımıda hasedimden sayıp yazmadım. Etrafta çok sonra hamile olanlar var evet. Ben zaten niye vermiyorsun rabbim diye isyan etmiyorum ki tövbe edeyim. Benim derdim düşünmek istemememm... yazdıklarımı ya eksik okumuşsun yada anlamamışsın. Ayrıca böyle sert dille yaklaşman gerçkten kırıcı oldu. Ben derdimi gayet insancıl bir dille yazdım. Ben zaten dediğim gibi başkasının oluyorda benim olmuyor derdinde değilim olmadım olmamda...
Ben gayet iyi okudum ve yaklaşımını yazdım. Etme o
Neden kirildin anlayamadim ama neise... :KK64: hakkinda hayirlisi dicem o zaman. Hayirli geceler

İnşallah tez zamanda hamile olursunuz hayırlısı ile kızlar
Bende düşük yaptım ilk bebeğimi
Sonra hayatımın zor zamanlarıydı iş evlilik
Ayni depresan kullandım ara verdim
O zaman beklemek çok zordu ilacı bırakmak için gün saydım ilk ay adet olunca çok ağladım
Ama o bekleme süreci çok kötüydü çok şükür ikinci ay hamile kaldım
İşte herkesin bi imtihanı var
Bu da sizin kafaya takmamak çok zor rabbim inş sevindirsin hepinizi
Aminn kuzum allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah :KK200:

Back