Hamile olup eşi anlayışsız ve kaba olan var mı?

Eslemiracle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
103
21
35
9 haftalık hamileyim. Eşimle 2.5 yıllık evliyiz, evlendiğimiz ilk günden beri bir küs bir barışığız. Eşim asla hatasını kabul etmez eleştiriye gelmez, kavga edince kontrolden çıkar gibi üstüme bağırıp çağırıyor beni aşağılıyor hakaret artık küfür de var. Hatta bazen elini kaldırır gibi oluyor. Çok mutsuzum dün de aynı şeyi yaşadık. Tartışma çıktı orantısız tepki verdi psikolojik şiddet görüyorum hep. Ne yapmam lazım kendimi kapana sıkılmış hissediyorum. Bebeğim etkilendi diye çok korkuyorum evde hep bi huzursuzlıuk.

9 haftalık hamileyim. Eşimle 2.5 yıllık evliyiz, evlendiğimiz ilk günden beri bir küs bir barışığız. Eşim asla hatasını kabul etmez eleştiriye gelmez, kavga edince kontrolden çıkar gibi üstüme bağırıp çağırıyor beni aşağılıyor hakaret artık küfür de var. Hatta bazen elini kaldırır gibi oluyor. Çok mutsuzum dün de aynı şeyi yaşadık. Tartışma çıktı orantısız tepki verdi psikolojik şiddet görüyorum hep. Ne yapmam lazım kendimi kapana sıkılmış hissediyorum. Bebeğim etkilendi diye çok korkuyorum evde hep bi huzursuzlıuk.

2.cocuktan sonra duzelir sanki.

kotu olan adamlar bile hamilelikte iyi olurlar hatta bazi arkadaslarimder yani hamile olmayi cok sevdim esim bi ozaman duzeldi diye hamileyken bile duzelemeym bi adama neden cocuk yaptiniz

Yanlış anlama da böyle bir adamla niye evli kalmaya devam ediyorsun ve üstüne bir de bebek yapmışsın. Hadi yaptın ne düşünüyorsun bundan sonra boşamayacak isen alttan alıp oturacaksın.
Tek çare boşanmak

Bu eve yıldırım düssün bide diye mi cocuk😵‍💫

Önyargılı mesajlar atanlar, yaşımı koşullarımı ve hayatımı bilmeden atlattığım süreçleri bilmeden hatta benim hakkımda hiçbir şey bilmeden sadece yazdığım birkaç satıra göre vereceğiniz akla ihtiyacım yok. Kendiniz kullanın. Zor bir süreçteyim benzer şeyleri yaşayanlar varsa dertleşmek için yazdım. Bir de size cevap yetişitremem

Önyargılı mesajlar atanlar, yaşımı koşullarımı ve hayatımı bilmeden atlattığım süreçleri bilmeden hatta benim hiçbir şey bilmeden sadece yazdığım birkaç satıra göre vereceğiniz akla ihtiyacım yok. Kendiniz kullanın. Zor bir süreçteyim benzer şeyleri yaşayanlar varsa dertleşmek için yazdım. Bir de size cevap yetişitremem
Bu olayi da asla anlamadim eger olaya bakis acimizi degistirecek bi yasanmisliginiz , kosulunuz varsa bunu da yazmaniz gerekmez mi tabi ki insanlar burda okudugu kadariyla bilecek ve yorum yapacak onuMuze kristal kuremizi koyup sizin arka planda yasadiklarinizi goremiyoruz , insanlar buraya yazdiginiz kadarini biliyor ve sizde buraya bunlari yazarak burdaki insanlara soz hakkini siz taniyorsunuz. Isinize geleni duydugunuzda hosunuza gidip duymadiginizda beni bilmeden yargiliyorsunuz diye insanlara cemkirmek biraz sacma

allah askina boyle adami bile isteye baba yapmissiniz simdi de "bebegim etkilenirse cok korkuyorum" diyorsunuz. sizce bu adamin iyi bir baba olma ihtimali var mi? cocugunuzun ömür boyu babasindan kötü etkilenmeme ihtimali var mi?
keske huyunu suyunu bildiğiniz (ve huyu suyu berbat olan) birinden cocuk yapmak yerine bosanma yoluna gitseydiniz. sonucta kendi babamizi secemiyoruz ama çocuklarımizin babasini secmek elimizde

Önyargılı mesajlar atanlar, yaşımı koşullarımı ve hayatımı bilmeden atlattığım süreçleri bilmeden hatta benim hakkımda hiçbir şey bilmeden sadece yazdığım birkaç satıra göre vereceğiniz akla ihtiyacım yok. Kendiniz kullanın. Zor bir süreçteyim benzer şeyleri yaşayanlar varsa dertleşmek için yazdım. Bir de size cevap yetişitremem
Vahiy yoluyla hayatınızı öğrenemeyeceğimiz için sizin anlattıklarınız kadar biliyoruz anlattıklarınıza göre yorum yapıyoruz, pışpışlanmak istiyorsanız işte o bizde yok.

Hamileyken stresten uzak durmanız lazım. Eşinizde vicdan kırıntısı dahi yok el kaldırmak nedir ya?? Boşanmak isteseniz arıza çıkarmaz umarım çünkü tipi arıza çıkarmaya da çok müsait. Çocuğunuza acıyın ve boşanmaya çalışın çünkü şuan size karşı vicdansız davranan biri çocuğunuza karşı da öyle olacaktır.

Yazılan satırlara göre cvp verecegşz tabiki ablacm.
Fal mı acalım nerden bilelim öncesini sen anlatmadıysan?
Benzer süreci yasıyanlar da ins bosanmıstır.
Öyle evililik olmaz cünkü.

X