Hamile olmak istiyorum...

Çocuk sizi cennete götürmeyecek tamam istemenizi anlıyorum da olanla ölmüşe çare yok.Elinizden geleni yapın doktora gidin ama siz stres yaptıkça daha çok olmaz bence.Yani her şer de bir hayır vardır demek lazım bence.

Tamam kardesim en magdur sensin. Ben essegin tekiyim.

Allah'ım herkesi mutlu etsin kimsenin çocuğuna haset vs pis bir düşünceyle baktiysam Allah yukarda hiç çocuğum olmasın..
Bence senin dua etme şeklinde bir sıkıntı var. Bu şekilde kendine de olsa kötü dua edersen dua kapısı açık ise kabul olur sonra ah vahh edersin. İsteklerini Allah'tan iste. Kullara serzeniş boşuna...
Sana sadece Allah yardım edebilir. Kullar ancak teselli eder. Dualarına dikkat etmeni de tavsiye ederim.

Çocukla cennetin ne alakası var dünyevi istek olamaz mı ? Sonunda da her işte bir hayır var yazmışsınız çelişki ?

Çocukla cennetin ne alakası var dünyevi istek olamaz mı ? Sonunda da her işte bir hayır var yazmışsınız çelişki ?
Ya sizi arşa çıkarmayacak demek istedim.Dini boyutta yorum yapmadım yasak zaten sitede din konuşmak .Her işte hayır vardır diyorum elinizden geleni yaptığınız halde olmuyorsa zorlamamak lazım .

Bir süre demişsiniz , birkaç ay mı yoksa yıl mı acaba? Yasınızdan da bahsetmemişsiniz. Buna göre belki cevaplar değişir.

Katılıyorum dediklerinize ama bir arkadaş kötü kalpli olduğumu ve çocuğumun bu zamana kadarki olmamasının bu yüzden olduğunu söylemiş.. ben de hayır ve şerrin ne olduğunu Allah bilir diyerek cevap vermek istedim... Gerçekten ihtiyacımı görüp mesaj atan yorum yapan herkesten Allah razı olsun

3 yıl oldu 30 yaşımdayım
Gençmisşiniz ve 3 yıl uzun süre gerçekten. Benim tavsiyelerim farklı olmayacaktır ama, kilo cok önemli , hergün yürüyüş yapın, yumurta ve sperm kalitesini arttıracak vitaminleri alın . Tek doktor ile yetinmeyin, önerilen baska doktorlara da gidin, rahim filmi- pıhtılasma testi- eşler olarak kromozom testi de yaptırın. Bunlarla da olmuyorsa belki aslında tespit edemedikleri bir sorun mutlaka vardır çünkü 3 sene uzun bir süre, bence vakit kaybetmeden ptg’li tüp bebek için basvurun

O arkadaş kendi kıçındaki şeyi temizlesin de konuşsun kalbinizi açıp bakmış mı da konuşuyor ne terbiyesiz insanlar var ya...Ben çok fazla üzülmenin gereksiz olduğunu savunuyorum sadece umarım isteyen herkese nasip olur ama işte her zaman istediklerimiz olmuyor.Yinede olumlu düşünelim

Haklısınız ben kimsenin mutluluğuna kıskanacak bir insan değilim Allah korusun Allah kimseyi çaresiz bırakmasın... Sadece birkaç tavsiye almak istemiştim burada iki üç haddini bilmez insanın alay konusu olmak için yazmışım resmen yok sevismeye gitti yok kötü kalpli kıskanç olduğum için çocuğum olmuyormus vs... Kadının kadına zulmü kadar kötü bir şey yok dayanışma için tavsiye için açılmış bir sitede dusuncesiz ve görgüsüz konuşan insanlara cevap olsun diye yazmıştım da haklısınız günlük hayatta daha fazla dikkat edeyim dediğiniz gibi

Niye sen başkasına tek yapabildiğin çocuk olmuş derken çok iyi kalpli mi oldun yani.

Ayyy kız çok teşekkür ederim gerçekten o an sinirlenmistim ama sonra benim derdim zaten bana yeter diyip sallamadım yoksa haddini bilmeyen insan çok beni güldürdün he valla Allah yüzünü güldürsün

Niye sen başkasına tek yapabildiğin çocuk olmuş derken çok iyi kalpli mi oldun yani.
Sevişmeye gitti diyene cevabım ne olsaydı?? Ben size bir şey mi dedim.. benim annem de ev hanımıydı ama kimseye hadsiz 'şakalar' yapmazdı

Kendi bir taraflarım çok temiz çok şükür. Yapamadığım şeyi küçük görmeye çalışarak başkasını hor görmeye çalışmıyorum.

Ama neden bu kadar etkilendin ki sakin ol ve cevabı sana vermediğimi okumak için sayfayı geri al
Evet bana vermediniz ama konunuzun başındaki üslubunuzda çok güzel değildi ki o tarz yorumlar aldınız. Bu forum bu tür şeyleri alaya alacak bir yer değil yoksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…