- 25 Mayıs 2020
- 84
- 50
- 38
- Konu Sahibi Kuzukulagi
-
Merhaba arkadaşlar.. bu hesabı çok önceden açmıştım sonra ev iş vs derken çok fırsat olmamıştı girmeye. Çocuk sahibi olmak istiyorum bir süre denedik ikimizde de bir sıkıntı yok ama bu zamana kadar olmadı.. toplum baskısından ayrı bıktım her ay acabalardan ayrı bıktım en kötüsü umut edip ay sonunda gerçeklerle yüzleşmek oluyor bence. Bu konuyu konusabilecegim yakın çevrem yok çünkü arkadaşlarıma sorsam yine olmazsa bir ton dedikodu yapacaklar benim ve eşimle ilgili zaten sık sık soruyorlar düşünmüyorum diyorum o yüzden internetten baktığım kadarını biliyorum ovulasyon testi aldım yine.. bana ablalık yapacak yardım edecek iyi niyetli biri varsa çok mutlu olurum... Allah aşkına çoğumuz inanan insanlarız akışına bırak rahat ol zamana bırak demek kucağında 3 bebeği olan empati yoksunu insanların sözü olduğunu düşünüyorum.. cidden çok yoruldum ve zor durumdayim özelden de yazarsanız mutlu olurum ovulasyon testini okumayı bile tam bilmiyorum... Tavsiyelere açığım
3 bebeği olan empati yoksunu insanların sözü değil.aynı yollardan geçmiş insanların sözü.Merhaba arkadaşlar.. bu hesabı çok önceden açmıştım sonra ev iş vs derken çok fırsat olmamıştı girmeye. Çocuk sahibi olmak istiyorum bir süre denedik ikimizde de bir sıkıntı yok ama bu zamana kadar olmadı.. toplum baskısından ayrı bıktım her ay acabalardan ayrı bıktım en kötüsü umut edip ay sonunda gerçeklerle yüzleşmek oluyor bence. Bu konuyu konusabilecegim yakın çevrem yok çünkü arkadaşlarıma sorsam yine olmazsa bir ton dedikodu yapacaklar benim ve eşimle ilgili zaten sık sık soruyorlar düşünmüyorum diyorum o yüzden internetten baktığım kadarını biliyorum ovulasyon testi aldım yine.. bana ablalık yapacak yardım edecek iyi niyetli biri varsa çok mutlu olurum... Allah aşkına çoğumuz inanan insanlarız akışına bırak rahat ol zamana bırak demek kucağında 3 bebeği olan empati yoksunu insanların sözü olduğunu düşünüyorum.. cidden çok yoruldum ve zor durumdayim özelden de yazarsanız mutlu olurum ovulasyon testini okumayı bile tam bilmiyorum... Tavsiyelere açığım
Merhaba arkadaşlar.. bu hesabı çok önceden açmıştım sonra ev iş vs derken çok fırsat olmamıştı girmeye. Çocuk sahibi olmak istiyorum bir süre denedik ikimizde de bir sıkıntı yok ama bu zamana kadar olmadı.. toplum baskısından ayrı bıktım her ay acabalardan ayrı bıktım en kötüsü umut edip ay sonunda gerçeklerle yüzleşmek oluyor bence. Bu konuyu konusabilecegim yakın çevrem yok çünkü arkadaşlarıma sorsam yine olmazsa bir ton dedikodu yapacaklar benim ve eşimle ilgili zaten sık sık soruyorlar düşünmüyorum diyorum o yüzden internetten baktığım kadarını biliyorum ovulasyon testi aldım yine.. bana ablalık yapacak yardım edecek iyi niyetli biri varsa çok mutlu olurum... Allah aşkına çoğumuz inanan insanlarız akışına bırak rahat ol zamana bırak demek kucağında 3 bebeği olan empati yoksunu insanların sözü olduğunu düşünüyorum.. cidden çok yoruldum ve zor durumdayim özelden de yazarsanız mutlu olurum ovulasyon testini okumayı bile tam bilmiyorum... Tavsiyelere açığım
Ferhan ne güzel yazmışın3 bebeği olan empati yoksunu insanların sözü değil.aynı yollardan geçmiş insanların sözü.
Çocuğu olan beni anlamaz diyor herhalde bak yine empati yaptım ama 3 çocuğum yokKonu iyi hoşta inançlı olup olmamakla ne alakası var ve insanlar neden durup dururken 3 çocuklu empati yoksunu tipler oldular?
Bende de bir çocuk var, biz yırttık mı şimdi?Çocuğu olan beni anlamaz diyor herhalde bak yine empati yaptım ama 3 çocuğum yok
Bende de 1 tane var o yüzden biz muafız yorum yapabiliriz diye algıladımBende de bir çocuk var, biz yırttık mı şimdi?
Tevekkül etmek ne demek hiç araştırdınız mı ?Merhaba arkadaşlar.. bu hesabı çok önceden açmıştım sonra ev iş vs derken çok fırsat olmamıştı girmeye. Çocuk sahibi olmak istiyorum bir süre denedik ikimizde de bir sıkıntı yok ama bu zamana kadar olmadı.. toplum baskısından ayrı bıktım her ay acabalardan ayrı bıktım en kötüsü umut edip ay sonunda gerçeklerle yüzleşmek oluyor bence. Bu konuyu konusabilecegim yakın çevrem yok çünkü arkadaşlarıma sorsam yine olmazsa bir ton dedikodu yapacaklar benim ve eşimle ilgili zaten sık sık soruyorlar düşünmüyorum diyorum o yüzden internetten baktığım kadarını biliyorum ovulasyon testi aldım yine.. bana ablalık yapacak yardım edecek iyi niyetli biri varsa çok mutlu olurum... Allah aşkına çoğumuz inanan insanlarız akışına bırak rahat ol zamana bırak demek kucağında 3 bebeği olan empati yoksunu insanların sözü olduğunu düşünüyorum.. cidden çok yoruldum ve zor durumdayim özelden de yazarsanız mutlu olurum ovulasyon testini okumayı bile tam bilmiyorum... Tavsiyelere açığım
Akışına bırak diyeceğim ama tek çocukluyum kabul oluyor mu ?Merhaba arkadaşlar.. bu hesabı çok önceden açmıştım sonra ev iş vs derken çok fırsat olmamıştı girmeye. Çocuk sahibi olmak istiyorum bir süre denedik ikimizde de bir sıkıntı yok ama bu zamana kadar olmadı.. toplum baskısından ayrı bıktım her ay acabalardan ayrı bıktım en kötüsü umut edip ay sonunda gerçeklerle yüzleşmek oluyor bence. Bu konuyu konusabilecegim yakın çevrem yok çünkü arkadaşlarıma sorsam yine olmazsa bir ton dedikodu yapacaklar benim ve eşimle ilgili zaten sık sık soruyorlar düşünmüyorum diyorum o yüzden internetten baktığım kadarını biliyorum ovulasyon testi aldım yine.. bana ablalık yapacak yardım edecek iyi niyetli biri varsa çok mutlu olurum... Allah aşkına çoğumuz inanan insanlarız akışına bırak rahat ol zamana bırak demek kucağında 3 bebeği olan empati yoksunu insanların sözü olduğunu düşünüyorum.. cidden çok yoruldum ve zor durumdayim özelden de yazarsanız mutlu olurum ovulasyon testini okumayı bile tam bilmiyorum... Tavsiyelere açığım
Gittim tabi ki bir sıkıntı yok 3 sene olacakDoktora gittiniz mi? Problem var mı? Tahliller yapıldı mı? Ne kadar süredir deniyorsunuz??
detay verin ona göre konuşalım
Ee bu durumda hakikaten akisina birakmaniz gerekiyor. Gerginlik, stres uremeye engel olabilir.Gittim tabi ki bir sıkıntı yok 3 sene olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?