• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Olmak İstiyorum :((((

V Veaskgittibizden kafana takma üzülme düşünme vs hiç demiyorum . Çünkü biliyorum ki bir kulağından girip ötekinde n çıkacak . Zaman zaman kafana takma diyenlere bile kizacaksin . Onlar ne yaşamışlar ki kafana takma demek kolay diyeceksin . Bütün bunları bende yaşadım . İnsan zannediyor ki dert sadece bende var ta ki etrafında senelerce çocuğu olmayanları , bilmem kaç sefer tüp bebek yaptırıp,asilama yaptırıp olumsuz sonuç alanları duyana kadar. Gerçekten zor bir imtihan . Ama biz özel iz gerçekten buna inanıyorum . Yeri geldi başkasının hamilelik haberine onun adına sevindim ama kendi adıma oturup günlerce ağladım . Bir çocuk görsem boğazım dugumlendi .. öğretmenim teselliyi öğrencilerimde aradım .onlar benim evlatlarım benim bir sürü evladım var dedim , sabrettim . Ve en önemlisi herşeyin zamanı olduğuna inandım . O zamanın gelmesini bekledim sabırla . Ve bende tüp bebekle olumlu sonuç aldım . ( hala hamileyim demekte bile güçlük çekiyorum :)) inşallah Rabbim sizlerin de kucaklarini boş koymasin. Ama umudunuzu hiç kaybetmeyin , o zamanın varlığına hep inanın .
Rabbim tamamına erdirsin bizede tattırsın bu duyguyu sabredip dua etmek ve uğraşmaktan başka elden bişey gelmiyo malesefn

Abartmıyomuşum dimi takıntılık konusunda :kızgın: bende durum böyle valla. Da artık bu ay yapmam yani son :KK54: artık önümüzdeki maçlara bakıcaz dediğin gibi canım... :KK51:
Herkesin yaklaşımı farklıdır.Bendede tam tersi hiç teste falan uğraşmıyorum gecikme olursa doktorda soluğu arıyorum :KK48:

V Veaskgittibizden kafana takma üzülme düşünme vs hiç demiyorum . Çünkü biliyorum ki bir kulağından girip ötekinde n çıkacak . Zaman zaman kafana takma diyenlere bile kizacaksin . Onlar ne yaşamışlar ki kafana takma demek kolay diyeceksin . Bütün bunları bende yaşadım . İnsan zannediyor ki dert sadece bende var ta ki etrafında senelerce çocuğu olmayanları , bilmem kaç sefer tüp bebek yaptırıp,asilama yaptırıp olumsuz sonuç alanları duyana kadar. Gerçekten zor bir imtihan . Ama biz özel iz gerçekten buna inanıyorum . Yeri geldi başkasının hamilelik haberine onun adına sevindim ama kendi adıma oturup günlerce ağladım . Bir çocuk görsem boğazım dugumlendi .. öğretmenim teselliyi öğrencilerimde aradım .onlar benim evlatlarım benim bir sürü evladım var dedim , sabrettim . Ve en önemlisi herşeyin zamanı olduğuna inandım . O zamanın gelmesini bekledim sabırla . Ve bende tüp bebekle olumlu sonuç aldım . ( hala hamileyim demekte bile güçlük çekiyorum :)) inşallah Rabbim sizlerin de kucaklarini boş koymasin. Ama umudunuzu hiç kaybetmeyin , o zamanın varlığına hep inanın .

Gerçekten bu yazdıklarınızı şuan bir bir yaşamaktayım, siz beni o yüzden çok iyi anlarsınız...Allah sevdiği kuluna dert verir derler ya tabi nice dertli insanlar var halimize binlerce kez şükür elbet...Allah hayırlı etsin gebeliğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin... Darısı bizlerin başına inşaAllah.

Şuan çok yakınımda doğumunu bekleyen 2 kişi var. Biri eltim..Allah nasib ederse 2 ayı kaldı. Sürekli iç içe olarak yaşıyoruz biz. Öyle ki gebeliğinin her anını gözümün önünde yaşadı.Evleneli 1 sene oldu eltimin o ilk evlendiği zamandan beri çok istiyodu bense ilk 2 sene düşünmemiştim hiç, o sebepten hamile olduğunu öğrendiğimizde çok sevinmiştim onun adına. Sürekli ona ablalık yapmaya çalışıyorum. Mesela ilk gebeliğini öğrendiğinde bana gönderdi testini burcu abla ne anlama geliyo bu diye bende dedim hamilesin gözün aydın çok sevindik, hatta gittik sadece ikimiz kimseye söylemeden kan testi yaptırmaya netleştirmek için.. Sanki öz kardeşim hamile olmuşçasına çok sevinmiştim onun adına. Halende öyle tabii...

Şuan son ayları Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ona inşaAllah...Ama ben kendimi çok düşünüyorum ne yapıcam nasıl karşılicam bu kadar istekle , böyle yakınımda bebek olması bilmiyorum çok karışık duygular içindeyim. Bana yine düşen kuytu köşede ağlamak olcak elbet ama. Canımı çok acıtıyo... Eşim içinde çok üzülüyorum , oda çok üzülecek.. :KK1:

Allahım bu mubarek günlerde kimsenin kucagını bos bırakmsın evlatla sınamasın çok zor çokkk ama nasp kün fe yekünn ol der ve olur hersey rabbminn bir ol demesıne bakar bu yolda hepimze kolaylık versin rabbiim

:KK42:
:KK1: Aminnnn :KK42:İnşaAllah canım inşaAllah... Öyle hayallerim var ki... okadar çok yapmak istediğim şeyler varki onun için... Benim gibiler için daima duanızı eksik etmeyin lütfen... 26 yşındayım ve 5 yılı aşkın evliyim... çevremde Benden sonra evlenen herkesin bebeği oldu.. Onları gördükçe çok imreniyorum. Asla içimden art bi niyet geçmeden Rabbimin evlatlarını onlara bağışlamasını dileyerek bi maşallah çekiyorum ve ne kadar daha çok istediğimi bi kere daha görüyorum... Tek düşüncem bu oldu artık. Bazende hiç o güzel duyguyu hissedemicekmişim duygusuna kapılıyorum çok yıprandım son zamanlarda... :’(
Ya canım bu kadar takma yasında çok büyük değil ben 31 yaşindayım 1.5 yıllık evliyim gerçi ben ilk 1 sene istemedim şimdi 5 aydır dikkat etmıyorum ama aklıma bile gelmıyo takmıyorum eğer o çocuğun doğacağı varsa kısmeti varsa gelir sen bu şekilde yıpratıyorsun kendini ve olmasına engel olursun at kafandan hamilelik olayını başka şeylerle uğraş benim arkadaşım hamile kalamadı doktor sırf psikolojık düşündüğün için dedi tüp bebek yaptı 2 bebek takmadığı için bir baktı hamile at kafandan tek tavsiyem

Ya canım bu kadar takma yasında çok büyük değil ben 31 yaşindayım 1.5 yıllık evliyim gerçi ben ilk 1 sene istemedim şimdi 5 aydır dikkat etmıyorum ama aklıma bile gelmıyo takmıyorum eğer o çocuğun doğacağı varsa kısmeti varsa gelir sen bu şekilde yıpratıyorsun kendini ve olmasına engel olursun at kafandan hamilelik olayını başka şeylerle uğraş benim arkadaşım hamile kalamadı doktor sırf psikolojık düşündüğün için dedi tüp bebek yaptı 2 bebek takmadığı için bir baktı hamile at kafandan tek tavsiyem

İnşaAllah canım... atmaya çalışıyorum.. Sen düşünmüyomusun

O değil 4-5 test yapıp negatif sonucu alıp her seferinde yinede doktora gidip kan vermişliğimde var :halay:
Canım bence bu kadar kafaya takma olur elbet.Rahat olmaya çalış.Benim gibi deilsin en azından daha ümitli olman gerekiyo bence

Bu rahim ronteni nasıl çekiliyor doktor mu ıstıyor gerek görürse ben kontrolüm vardı baktı yumurtalıkta ve rahimde problem Yok dedi ama sadece bunlar yetmıyo hamilelik için hormonlar var tüplerin tıkalı olmaması gerekıyor sanırım benim kuzenim ilk çocuğu oldu 5 sene oldu hamile kalmak istedi tekrar ama hamile kalamıyor Suan yası 34 hiçbir problem Yok rahimde yumurtalıkta ama yumurta rezervi durmuş buda rahim rontkeniyle belli oluyormuş bilgisi olan var mı bu konuda ?

Bu rahim ronteni nasıl çekiliyor doktor mu ıstıyor gerek görürse ben kontrolüm vardı baktı yumurtalıkta ve rahimde problem Yok dedi ama sadece bunlar yetmıyo hamilelik için hormonlar var tüplerin tıkalı olmaması gerekıyor sanırım benim kuzenim ilk çocuğu oldu 5 sene oldu hamile kalmak istedi tekrar ama hamile kalamıyor Suan yası 34 hiçbir problem Yok rahimde yumurtalıkta ama yumurta rezervi durmuş buda rahim rontkeniyle belli oluyormuş bilgisi olan var mı bu konuda ?
Yumurtalık rezervini ultrasonla bakıp yorumluyan var ama amh denilen bi testte yapılmıştı bana

Kızlar bişey sorucam ya ben dün regl olduğumu yazmıştım.dün çok az kanamam oldu ama şu an tık yok niye böyle oldu acaba.kist falan mı oluştu acaba fikri olan var mı :işsiz:

Kim istemiyorki istiyoruz ama nasip kismet iste. Ama surekli bunu dusunmekle gecmiyor zaman.ne tedavi olasim ne doktora gidesim hicbirsey yapasim gelmiyor gelicek gibi de degil. Hastane fobim var strese giriyorum hastaneye gidince doktorlarin sacma sapan yorumlari da cabasi. Bilmiyorum allah hayirlisini versin cocuk buyutmekte zor is tabiki allah kaldiramayacagimiz sorunlar vermesin. ALLAH Kerim dir oluruna birakmak en iyisi. Allah en kisa zamanda nasip eder senin icin de insallah isteyen herkrse. Zor kolay degil ama tek care kafadan atmak.

Kızlar bişey sorucam ya ben dün regl olduğumu yazmıştım.dün çok az kanamam oldu ama şu an tık yok niye böyle oldu acaba.kist falan mı oluştu acaba fikri olan var mı :işsiz:
Bekle bence bazen rahimde degisik seyler gelisiyor. Tamamenmi kesildi?

Gebelik olma ihtimalin varmı canım? Denemişmiydiniz bu ay? Yerleşme kanaması diye bişey varmış sanırım olabilirmi acaba :KK9:

Rahim filmi çekildim ben canım.. Bizden aşılamaya başladığımız zaman zeynep kamilde istemişlerdi...

Back