V Veaskgittibizden kafana takma üzülme düşünme vs hiç demiyorum . Çünkü biliyorum ki bir kulağından girip ötekinde n çıkacak . Zaman zaman kafana takma diyenlere bile kizacaksin . Onlar ne yaşamışlar ki kafana takma demek kolay diyeceksin . Bütün bunları bende yaşadım . İnsan zannediyor ki dert sadece bende var ta ki etrafında senelerce çocuğu olmayanları , bilmem kaç sefer
tüp bebek yaptırıp,asilama yaptırıp olumsuz sonuç alanları duyana kadar. Gerçekten zor bir imtihan . Ama biz özel iz gerçekten buna inanıyorum . Yeri geldi başkasının hamilelik haberine onun adına sevindim ama kendi adıma oturup günlerce ağladım . Bir çocuk görsem boğazım dugumlendi .. öğretmenim teselliyi öğrencilerimde aradım .onlar benim evlatlarım benim bir sürü evladım var dedim , sabrettim . Ve en önemlisi herşeyin zamanı olduğuna inandım . O zamanın gelmesini bekledim sabırla . Ve bende tüp bebekle olumlu sonuç aldım . ( hala hamileyim demekte bile güçlük çekiyorum :)) inşallah Rabbim sizlerin de kucaklarini boş koymasin. Ama umudunuzu hiç kaybetmeyin , o zamanın varlığına hep inanın .