• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile Olmak İstiyorum :((((

arkasim stres yapma allah nasip ederse olur. kafani dagitman lazim, cok tanidim var yillarca olmuyor tup bebek yapiyor , ardina normal. allah nasip etsin ins
Ne bileyim canım ya. Elimde olmadan takıyorum. Şu tedavi sürecine bi başlıyayım bakalım. İnşaAllah gelişmeler olumlu yönde ilerlerse eğer elimden geldiğince az takmaya çalışıcam :)

Aşılamadan önce ovulasyon testi ile bir deneseniz bebiş işini
İkinizde de bir sıkıntı olmadığına göre denk gelmemiş olabilir
Canım ne bileyim çok zaman oldu. 5 buçuk yıl oldu. Aslında geçen ay ovulasyon testi kullanarak denedik ama bu sefer uzun bi kanamam oldu. Ovulasyon için biraz daha zaman ayırmak gerekir ama okadar beklemek istemiyorum...

Bir ay once mutlu bir hamileydim...karnimda bebegimi kaybettim. Hamile kalana kadar bebek istedigimin bile farkinda degildim. Ama gidince anladım ki onu cok sahiplenmisim...Rabbim bizi evlatla sinamasin ins...herkesin gonlune gore versn
:(( canımmm çok geçmiş olsun. Allahım bidaha en kısa zamanda nasip etsin inşaAllah... sebebi neydi bebeğini kaybetmenin?

Canım ne bileyim çok zaman oldu. 5 buçuk yıl oldu. Aslında geçen ay ovulasyon testi kullanarak denedik ama bu sefer uzun bi kanamam oldu. Ovulasyon için biraz daha zaman ayırmak gerekir ama okadar beklemek istemiyorum...
Ama yani spermler 3 gün yaşayabilse bile yumurtanın ömrü 12 saat.Yakalayamayınca olmuyo işte.
Aşılama için de yumurtala zamanını beklemek gerekmiyor mu onu bilmiyorum
Akışına bıraktık olmadı
Hesapladık gene tutturamadık
Birkaç ay geçince panikledim ben sonunda testle tutturduk bizde
Beklemek insanı yıpratıyor
Allah tez zamanda isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebişler versin :dua:

Ne bileyim canım ya. Elimde olmadan takıyorum. Şu tedavi sürecine bi başlıyayım bakalım. İnşaAllah gelişmeler olumlu yönde ilerlerse eğer elimden geldiğince az takmaya çalışıcam :)
tup bebekte de stres onemli. cok yakinin haric kimse bilmesin. ve yine kendine bi ugras bul. iyi dusun , iyi olsun. allah ol deyince her sey olur, olmassa vardir bir hayir. o yuzden dua et ama kafana takma arkadasim. mutlu olursun ins

Ama yani spermler 3 gün yaşayabilse bile yumurtanın ömrü 12 saat.Yakalayamayınca olmuyo işte.
Aşılama için de yumurtala zamanını beklemek gerekmiyor mu onu bilmiyorum
Akışına bıraktık olmadı
Hesapladık gene tutturamadık
Birkaç ay geçince panikledim ben sonunda testle tutturduk bizde
Beklemek insanı yıpratıyor
Allah tez zamanda isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebişler versin :dua:

Canım şuan bi yorum okudum. Aşılama yaptıran bi kaç arkadaşın. Kendileri iğne yapıyolarmış göbekten sanırım ader oluncaya kadar. Daha sonra adet zamanındada çatlatma iğnesimi ne vuruluyomuş heralde. Sonra yumurtaları toplayıp döllüyolarmış. Yani okadar çok beklencek bi durum yok heralde 1 ay kadar bi sürede tamamlanır diye düşünüyorum tedavi. Bakalım hayırlısı. Amin canım inşaAllah sen ovulasyon testiylemi kaldın canım?

tup bebekte de stres onemli. cok yakinin haric kimse bilmesin. ve yine kendine bi ugras bul. iyi dusun , iyi olsun. allah ol deyince her sey olur, olmassa vardir bir hayir. o yuzden dua et ama kafana takma arkadasim. mutlu olursun ins
Sağol canım... tüp değilde aşılamaya başlicaz ilk bakalım. Valla bizde adım atsak herkesin haberi oluyo ya.. :(

Canım sende çok zor süreçlerden geçmişsin. Rabbim yardımcın olsun. Çevrede çok olur o 3-5 salak takma kimseyi. Şuan menopoz durumun devam ediyomu hala?
Aynen, ne sAlaklar var, ne saçma sapan laflar. bu buruk bir psikoloji ama hayatının her anını yönetmesine, çok büyük bir mutsuzluk olmasına izin vermiyorum ben de.

Menapoz dediğin geçmiyor canım, bir kez girdin mi, girdin. Bir kaç yıl sürüyor tamamen bitmesi ve dar bir zamanın var. Bu süreyi değerlendirmelisin çok geç olmadan. O yüzden havuz yöntemiyle yumurta toplatıyorum. Çünkü inşallah bebek olursa, en geç bir sene sonra yeniden denemelere başlamayı düşünüyorum. Ama bir sene sonra benim hiç yumurtam kalmamış olabilir, o yüzden yumurta donduruyorsun ilerde deneme yapabilmek için.

Bu daha da farklı bir psikoloji. Eğer menapoz olmasaydı, denerdim ara verirdim, sonra yine denerdim. Kimileri bir sene ara verebiliyor mesela, çünkü bir sene sonra bebek olmasa da yumurta olacaktır ama bende bu durum geçerli değil.

Yani her duruma ayak uyduruyor insan. Ama evet, görümcem 40 yaşında menapoza girdiğini duyunca şok yaşarken, 27 yaşında bunları kabullenmek kolay değil. Şükredecek bir şeyler buluyorsun yine de hep. Dediğim gibi her ay adet geldiğinde üzülmüyorum, seviniyorum. En azından hala umut var diyerek. Allah bir sürü çocuk verdiği insanları da başka başka şeylerle imtihan ediyor. Onlar da çocuk nimetini unutup, onlara üzülüyor. İnsan yeter ki kendi akıl hapishanesinde mahkum kalmasın. Umut olduğu müddetçe sıkıntı yok.

:KK43:( canımmm çok geçmiş olsun. Allahım bidaha en kısa zamanda nasip etsin inşaAllah... sebebi neydi bebeğini kaybetmenin?
Sag ol canim. 11 haftalikti. Kalbi durmus. Net bir sebep soylenemiyor ama yuksek ihtimalle kromozom anomalisinden dedi doktorlar. Detayli genetik arastirma yaptiriyoruz ins temiz cikar ve tekrar denemeye baslayabiliriz. Ama acelem yok. Hala ilk sevincimin yasini tutmak ıstiyorum...

Aynen, ne sAlaklar var, ne saçma sapan laflar. bu buruk bir psikoloji ama hayatının her anını yönetmesine, çok büyük bir mutsuzluk olmasına izin vermiyorum ben de.

Menapoz dediğin geçmiyor canım, bir kez girdin mi, girdin. Bir kaç yıl sürüyor tamamen bitmesi ve dar bir zamanın var. Bu süreyi değerlendirmelisin çok geç olmadan. O yüzden havuz yöntemiyle yumurta toplatıyorum. Çünkü inşallah bebek olursa, en geç bir sene sonra yeniden denemelere başlamayı düşünüyorum. Ama bir sene sonra benim hiç yumurtam kalmamış olabilir, o yüzden yumurta donduruyorsun ilerde deneme yapabilmek için.

Bu daha da farklı bir psikoloji. Eğer menapoz olmasaydı, denerdim ara verirdim, sonra yine denerdim. Kimileri bir sene ara verebiliyor mesela, çünkü bir sene sonra bebek olmasa da yumurta olacaktır ama bende bu durum geçerli değil.

Yani her duruma ayak uyduruyor insan. Ama evet, görümcem 40 yaşında menapoza girdiğini duyunca şok yaşarken, 27 yaşında bunları kabullenmek kolay değil. Şükredecek bir şeyler buluyorsun yine de hep. Dediğim gibi her ay adet geldiğinde üzülmüyorum, seviniyorum. En azından hala umut var diyerek. Allah bir sürü çocuk verdiği insanları da başka başka şeylerle imtihan ediyor. Onlar da çocuk nimetini unutup, onlara üzülüyor. İnsan yeter ki kendi akıl hapishanesinde mahkum kalmasın. Umut olduğu müddetçe sıkıntı yok.
Canım Allah sabır kolaylıklar versin sana.. nedendir anlamam bu genç

Canım senin işin daha zormuş. Hiç değilse bizim yinede zamanımız var.. Ne bileyim bu genç yaşta menopoz çok şaşırtıcı ilk kez duydum 27 yaşında olan birini. Belirtileri falan varmıydı sebebi neymişki. Canım şuan senin için okadar çok dua ediyorum ki inşaAllah Rabbim nasip eder de bu uğraşların boşa çıkmasın canım benim...Allah kolaylık sabırlar ihsan etsin sana canım..

Rahim filmimin sonucu hiç iç açıcı değil cumartesi günü randevu aldım ayrıntılı bakılması gerekiyo.rahim anamolisi teşhisi kondu.doğuştan yarım rahimli olma ihtimalim yüksekmiş.hayırlısı bakalım ne çıkıcam.o yüzden umudum kalmadı

Sag ol canim. 11 haftalikti. Kalbi durmus. Net bir sebep soylenemiyor ama yuksek ihtimalle kromozom anomalisinden dedi doktorlar. Detayli genetik arastirma yaptiriyoruz ins temiz cikar ve tekrar denemeye baslayabiliriz. Ama acelem yok. Hala ilk sevincimin yasini tutmak ıstiyorum...
Canım kendini üzme. İnşaAllah sonuçlar temiz çıkar.. yaşın kaç canım ilk gebelikmiydi

28 yasindayim, ilk gebeligimdi. Ilk denememizde kavustugumuz icin cok mutluyduk ama yarim kaldi...olduktan sonra bir de tamamina erdirmesini dilemek varmis, en onemlisi bu...
Bende 28 yaşımda ilk gebeliğimi yaşadım.malesef benimde yarım kaldı.şu an 32 yaşındayım bi ara düşünmedim düşükten sonra korktum.1 yıldan fazladır istiyorum 5 6 ay önce rahim anabilim olduğunu öğrendim.Inşallah bundan sonra daha fazla kötü haber almam dayanıcak gücüm yok çünkü

Back