- 20 Ekim 2016
- 2.932
- 2.723
- 133
- Konu Sahibi Veaskgittibizden
-
Doktora gitmeyi denediniz miHangi konuda sorun canım?
Bebiş içinmi canımDoktora gitmeyi denediniz mi
Evet canımBebiş içinmi canım
Canım okudumda yine gebelik yaşamışsın yani olmicak diye bişey yoktur inşaAllah... Duanı eksik etme hiç bi zaman Rabbim tekrar nasip etsin tamamına erdirsin bu sefer inşaAllah...Rahim filmimin sonucu hiç iç açıcı değil cumartesi günü randevu aldım ayrıntılı bakılması gerekiyo.rahim anamolisi teşhisi kondu.doğuştan yarım rahimli olma ihtimalim yüksekmiş.hayırlısı bakalım ne çıkıcam.o yüzden umudum kalmadı
Gittik fakat sürekli yarım bıraktık tam netleştirdiğimiz hiç bi tedavi olmadı canım. Ama yarın aşılamaya başlicaz inş. İlk muayenemi olucam bakalım inş iyi şeyler duymayı ümid ediyorum doktordan...Evet canım
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.Amin isteyen herkese bu duyguyu tattırsın rabbim. CümlemizeCanım okudumda yine gebelik yaşamışsın yani olmicak diye bişey yoktur inşaAllah... Duanı eksik etme hiç bi zaman Rabbim tekrar nasip etsin tamamına erdirsin bu sefer inşaAllah...
İnşallah canım HayırlısıGittik fakat sürekli yarım bıraktık tam netleştirdiğimiz hiç bi tedavi olmadı canım. Ama yarın aşılamaya başlicaz inş. İlk muayenemi olucam bakalım inş iyi şeyler duymayı ümid ediyorum doktordan...
Amin inşaAllah canım inşaAllahhhİyi dileklerin için çok teşekkür ederim.Amin isteyen herkese bu duyguyu tattırsın rabbim. Cümlemize
İnşaAllah canım. Sende gebesin sanırım sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşaAllahRabbim tez zamanda gobisini doldursun canikim sıkma canini
AminİnşaAllah canım. Sende gebesin sanırım sanada sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım inşaAllah
Benimde tam 5yil olmadı.şükürler olsun ki oldu.doğumdan sonra hiç korunmadik yine olmuyor .iki defa tup bebek denedik başlarız oldu.bir kac gündü adetim gecikmisti dün adet oldum.ilk defa bukadar üzüldüğümü biliyorum.belki burda okuyanlar bir tane var niye istiyor diyecekler. ama inan evladimin bir kardeşi olsun öyle çok istiyorum ki bilemezsin .hayirlisi diyelim Rabbim size nasip etsin inşallah ))probleminiz nedir? veya hiç tup tedavisi gormedinizmi?İnşaAllah.keşke öyle diyeceğim gün en kısa zamanda gelse
Benimde tam 5yil olmadı.şükürler olsun ki oldu.doğumdan sonra hiç korunmadik yine olmuyor .iki defa tup bebek denedik başlarız oldu.bir kac gündü adetim gecikmisti dün adet oldum.ilk defa bukadar üzüldüğümü biliyorum.belki burda okuyanlar bir tane var niye istiyor diyecekler. ama inan evladimin bir kardeşi olsun öyle çok istiyorum ki bilemezsin .hayirlisi diyelim Rabbim size nasip etsin inşallah ))probleminiz nedir? veya hiç tup tedavisi gormedinizmi?
Sırf belim ve kasıklarımda ağrı var diye. Bide ara ara mide bulantısı gibi 1 günde 2 testHadi bana geçmiş olsun kafa gitti artık iyice
Eğer ki Rabbim nasip ederse sen en kolay hasta gurubusun İNŞALLAH hersey istedigin gibi gider.
İnşaAllah Rabbim gönlüne göre versin canım. Elbette tatmışsın o duyguyu ne mutluki ama sende haklısın evladına bi kardeş istemek en doğal hakkın bi anne olarak...
Problem geçici kısırlık dediler zeynep kamilde canım. Pcoyum ben ama öyle olmicak da demediler ama pconun zorlayabileceğini söylediler.. tüp bebek hiç denemedik düşünüyoduk ama öncesinde bi aşılama yaptırmaya karar verdik. Yarın ilk randevum bakalım neler olacak şimdiden çok heycanlıyım
Hiç gülesim yoktu alemsin.Benim batta 21 kasımdı bi kaç saat önce regl oldum.Bu ayda olmadı. Artık önümüzdeki maçlara bakıcaz
İnşallah güzel haberlerini alırız gelişmelerden haberdar et bizi.Bende randevudan sonra adım adım paylaşıcam burdan gelişmeleri
İnşaAllah Rabbim gönlüne göre versin canım. Elbette tatmışsın o duyguyu ne mutluki ama sende haklısın evladına bi kardeş istemek en doğal hakkın bi anne olarak...
Problem geçici kısırlık dediler zeynep kamilde canım. Pcoyum ben ama öyle olmicak da demediler ama pconun zorlayabileceğini söylediler.. tüp bebek hiç denemedik düşünüyoduk ama öncesinde bi aşılama yaptırmaya karar verdik. Yarın ilk randevum bakalım neler olacak şimdiden çok heycanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?