Hamile Olmak İstiyorum :((((

Canım okudumda yine gebelik yaşamışsın yani olmicak diye bişey yoktur inşaAllah... Duanı eksik etme hiç bi zaman Rabbim tekrar nasip etsin tamamına erdirsin bu sefer inşaAllah...

Canım okudumda yine gebelik yaşamışsın yani olmicak diye bişey yoktur inşaAllah... Duanı eksik etme hiç bi zaman Rabbim tekrar nasip etsin tamamına erdirsin bu sefer inşaAllah...
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.Amin isteyen herkese bu duyguyu tattırsın rabbim. Cümlemize

Sırf belim ve kasıklarımda ağrı var diye. Bide ara ara mide bulantısı gibi 1 günde 2 test Hadi bana geçmiş olsun kafa gitti artık iyice

Eklentiler

• image.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 47
İnşaAllah.keşke öyle diyeceğim gün en kısa zamanda gelse
Benimde tam 5yil olmadı.şükürler olsun ki oldu.doğumdan sonra hiç korunmadik yine olmuyor .iki defa tup bebek denedik başlarız oldu.bir kac gündü adetim gecikmisti dün adet oldum.ilk defa bukadar üzüldüğümü biliyorum.belki burda okuyanlar bir tane var niye istiyor diyecekler. ama inan evladimin bir kardeşi olsun öyle çok istiyorum ki bilemezsin .hayirlisi diyelim Rabbim size nasip etsin inşallah ))probleminiz nedir? veya hiç tup tedavisi gormedinizmi?

İnşaAllah Rabbim gönlüne göre versin canım. Elbette tatmışsın o duyguyu ne mutluki ama sende haklısın evladına bi kardeş istemek en doğal hakkın bi anne olarak...

Problem geçici kısırlık dediler zeynep kamilde canım. Pcoyum ben ama öyle olmicak da demediler ama pconun zorlayabileceğini söylediler.. tüp bebek hiç denemedik düşünüyoduk ama öncesinde bi aşılama yaptırmaya karar verdik. Yarın ilk randevum bakalım neler olacak şimdiden çok heycanlıyım

Sırf belim ve kasıklarımda ağrı var diye. Bide ara ara mide bulantısı gibi 1 günde 2 test Hadi bana geçmiş olsun kafa gitti artık iyice
Hiç gülesim yoktu alemsin.Benim batta 21 kasımdı bi kaç saat önce regl oldum.Bu ayda olmadı. Artık önümüzdeki maçlara bakıcaz

Eğer ki Rabbim nasip ederse sen en kolay hasta gurubusun İNŞALLAH hersey istedigin gibi gider.

V Veaskgittibizden kafana takma üzülme düşünme vs hiç demiyorum . Çünkü biliyorum ki bir kulağından girip ötekinde n çıkacak . Zaman zaman kafana takma diyenlere bile kizacaksin . Onlar ne yaşamışlar ki kafana takma demek kolay diyeceksin . Bütün bunları bende yaşadım . İnsan zannediyor ki dert sadece bende var ta ki etrafında senelerce çocuğu olmayanları , bilmem kaç sefer tüp bebek yaptırıp,asilama yaptırıp olumsuz sonuç alanları duyana kadar. Gerçekten zor bir imtihan . Ama biz özel iz gerçekten buna inanıyorum . Yeri geldi başkasının hamilelik haberine onun adına sevindim ama kendi adıma oturup günlerce ağladım . Bir çocuk görsem boğazım dugumlendi .. öğretmenim teselliyi öğrencilerimde aradım .onlar benim evlatlarım benim bir sürü evladım var dedim , sabrettim . Ve en önemlisi herşeyin zamanı olduğuna inandım . O zamanın gelmesini bekledim sabırla . Ve bende tüp bebekle olumlu sonuç aldım . ( hala hamileyim demekte bile güçlük çekiyorum :)) inşallah Rabbim sizlerin de kucaklarini boş koymasin. Ama umudunuzu hiç kaybetmeyin , o zamanın varlığına hep inanın .

Hiç gülesim yoktu alemsin.Benim batta 21 kasımdı bi kaç saat önce regl oldum.Bu ayda olmadı. Artık önümüzdeki maçlara bakıcaz

Abartmıyomuşum dimi takıntılık konusunda bende durum böyle valla. Da artık bu ay yapmam yani son artık önümüzdeki maçlara bakıcaz dediğin gibi canım...

İnşallah güzel haberlerini alırız gelişmelerden haberdar et bizi.Bende randevudan sonra adım adım paylaşıcam burdan gelişmeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…