• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olmak icin stresten nasil kurtulabilirim

Kaderimmmmm12345

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2019
20
12
3
24
Merhana arkadaslar bir bebegim olsun istiyorum ama duydugum kadariyla stres engeliyormus stres etmemek lazimmis dusunmemek gerekmis bundan nasil kurtulabilirim adetime az kaldi ama ben deli gibi merak ediyorum tuttu mu diye

Kendini oyalayacak seylerle uğraş canm zikir çek arkadas ortamlarina gir. Bende yasadim o stresi biliyom. Inşallah tez zamanda masip olur

Bir kere reglin gecikmeden test yapma, hayatını ya hamile kalırsa diye planlama, Allah ol derse olur zaten de, bırakmaya çalış. Yoksa senin benim olsun dememle olmuyor...

Öyle ama ben ne zaman stresten kurtulmaya çalışsam hep daha beter oldum insan ilişkilerim bile bozuldu !!!
Sonra evet ya dedim ben böyleyim sonra doz daha düştü. Şimdi kafaya takma huyum üzerinde çalışıyorum 🤫

Canım o stres hamile olunca da bitmio zaten daha da artıyor. Düşünmeyeceksin ben hiç düşünmedim 2 sene kendimi yedim ama eylül ayında hamile kaldım. Şimdi de iyimi saglıklımı die hergun ayrı bir stres yaşıyorum. Sal cocuk olacak gibi yapma hiçbişeyi. Spontane gelişsin her işin. Allah nasip eder inşallah

Back