- Konu Sahibi buruk_kalp
-
ayyy çok güsel anlar insan unutamıyor hiç..
bilmiyorum yarın ne yaşayacağımı ağlarmıyım çığlıkmı atarım suskunlaşırmıyım ..
dahada önemlisi eşimin vereceği tepki?
Allah gönlüne göre versin canım
istiyorsan eğer inşallah hamilesindir...:CüvCüv:
ay valla gözlerim doldu...işallah bizde bir gün eşimize hamileyiz diye müjde veririz..kan testi yaptırmaya gidip hamile olduğu için ümitlenen ve eşine nasıl müjde vereceğini düşünürken kocaman bi sıfırla hayalleri yıkılan biri olarak o zaman ne yaparım bilmiyorum....
canım senin gibi anne olabilme aşkıyla yanan tüm anne adaylarına rabbim bir çocuk nasip etsin vede inşallah o zaman sevinç gözyaşlarını eşinle birlikte dökersin..:1hug:
inşallah hamilesindir ve eşinde mutlu olur ben tedavi görüyorum 3 yıldır her ay hamileysem nasıl söylerşim diye plan yaparken mutsuz sonda ise eşime hamile olmadığımı bu sefer nasıl söylerim diye düşünüyorum benim gibi bebek bekleyen anne ve baba adaylarına bu haberi duymayı nasip etsin allahımm
ayy ne diyeceğimi blemiyorum çok duygulandım kendimi yargıladım ben bu bebeği istiyormuyum diyeceğime sen ve senin gibilerinin duygularını hiç düşünmedim hep bencillik ettim ama sayenizde artık kendimi daha iyi hissediyorum inşallah sizede kendinizi iyi hissettircek olan haberi tez zamanda alırsınızkaydirigubbakcemile sagol canım inan bu beklemek çok kötü birseymiş test sonucunu aldıktan sonra eşim ilk zamanlar arıyor ve ne oldu bu sefer oldu dimi diyor ve ben dahada fazla üzülüyordum şimdi oda alıştı ve ben adet görene kadar test yaptırmıyorum şimdilerde eşim adet gördüğümü yüzümden anlıyor ve sormuyor inan ona müjdeli haberi vermeyi okadar istiyorum ki umarım bigün hepimiz bebeklerimize kavuşucaz...çocugu olanlarda onları çok sevsinler aldırmasınlar çocuk kolay olmuyor ve beklemek en kötüsü.......:çok üzgünüm:
sormayın ya bende her ay adet olmaya yakın hayaller kuruyorum
hamile olduğumu öğrenirsem şöylemi yapsam, böylemi yapsam da duyursam
diye düşünerek umut ederek regl günümü heyecanla bekliyorum
malesef 2 yıl oldu henüz nasiplenemedik
bunada şükür ki bi sorunumuz yok
elbet birgün güzel Allahım bizede nasip eder
herkes soruyor, arkadaşlarım, eşimin akrabaları benim akrabalarım, konu komşu, herkes
onlara cevap vermekten yoruldum, özlediklerimi aramaya korkar oldum, yine "bebek yokmu?" diye sorcaklar diye
ama bu gidişle hamile kalırsam haberlere çıkıcam canlı yayından ve gazetelerden duyurcam hamile olduğumu
tek tek aramaya kalksam hem külfet hem eziyet :roflol::sm_cool:
sormayın ya bende her ay adet olmaya yakın hayaller kuruyorum
hamile olduğumu öğrenirsem şöylemi yapsam, böylemi yapsam da duyursam
diye düşünerek umut ederek regl günümü heyecanla bekliyorum
malesef 2 yıl oldu henüz nasiplenemedik
bunada şükür ki bi sorunumuz yok
elbet birgün güzel Allahım bizede nasip eder
herkes soruyor, arkadaşlarım, eşimin akrabaları benim akrabalarım, konu komşu, herkes
onlara cevap vermekten yoruldum, özlediklerimi aramaya korkar oldum, yine "bebek yokmu?" diye sorcaklar diye
ama bu gidişle hamile kalırsam haberlere çıkıcam canlı yayından ve gazetelerden duyurcam hamile olduğumu
tek tek aramaya kalksam hem külfet hem eziyet :roflol::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?