- Konu Sahibi buruk_kalp
-
herkes kocasına hamile olduğu haberini vermiş bizde tam tersi eşim bana haber verdi transferden sonra 12. gün kan vermeye gittik sonra ben eve gitmeyelim gezelim dedim buarada olumsuz sonuç verirler eşime söyleyemem diye cep telefonumuda ona verdim ben dükkanın birindeyken haber gelmiş kocaman alışveriş merkezinde ağlayarak koşup sarıldı ve hamile olduğumu söyledi eşim allahım isteyen herkese nasipeder inşallah
valla buruk kalp sende ümitlenmeye ve istemeye başladın..endişeli mesajını hatırlıyorum...ya nasipte varsa oluyor işte..sağlıklısı ve hayırlısı olsun...
sen kan tahlili yaptırmadın mı:mymeka: deger kaç çıktı ki doktora gidicen:uhm: sen baya alıştırmışın kendini hadi hayırlısıgamyoncuiremsu:ecrin_bebek:
canımcım nerdesin ya özledim seni valla alışma yolunda ilerliyorum ve hayır alışmasam napcam varmı secenek ee teyze olcan artıkın bilmem gerisini bende ne aptalım ya ortada bişi yok daha ben aldım başımı gidiyom benim eş bunları okusa varya
ılk hamılelıyım yarım kaldı kesede bebek yokdu.ıkıncını tam bır yıl bekledık.adetım gecıkınce kocıskoma bana kuranıye yesıl erık ve bırde hamılelık testı al dedım.dedıklerımı aldı yemeyımızı yedık ,kurabıyyeyle cay ıcdık.ama erık yemedım.sonra test yapdım ıkıcnı cızgıyı gorunce EVET BENDE HAMILEYIM DEYIB ALLAHIMA SUKURLER ETDIM.sonra sud dokmus kedı gıbı salona kocıskomun yanına geldım ve kocısko hamıleyım dedım.canım askım saka etdıyımı dusundu .ben ona sarılınca saka olmadıqını anladı.ılk esımın halasını aradım hemen bıze gelın dedıler .butun akrabalar aradı sevıncden aqladılar.hallar pasta aldılar bebısın gelısını kutladılar.esım bır hedıyye almadı onun kendısı bana hedıyyedı.kurban olurum ona.ALLAH bebek arzusunda olan herkesı sevındırsın.hayırlısıyla kucaklarına alsınlar.kuzumuzun gelısıne az kaldı cok heyecanlıyız
burdayım mesane açık seni bekliyom aç bi :jeyyar:alışcanda varsa bişey alış teyze olurum çokta iyi olur valla dogurda şiş biraz kaydirigubbakcemile3 manken gibinsin zati sinirimi bozuyon:dilcikar:
ne kadar sanslisiniz kizlar.....allahim en kötü gününüzü öyle yapsin....
Darisi biz tüm bekleyen arkadaslarimin.......
valla inşallah o mutlu haberialda bak gör herkesi aramak isteyeceksin ha yok uğraşamam dersen yokmu dedikoducu bir komşun söğle o senin yedi cetine haber verir:roflol::roflol:
bende bana soranlar merkezi sistem camiler varya her yerden duyulabilen.diyorumki çıkacam camiye bağıracam hamileyim diye.herkes duysun diyorum..hamile kalsak valla onuda yaparız heralde...bu kadar beklemeye hamile olduğumuz zamanı düşünemiyorum...müthiş olacak...:CüvCüv::CüvCüv::sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?