Ben 2 temmuzda öğrendim. Bazı aylar 28. günde bazen de 30. günde oluyordum. s.a.t. 30 mayıs. Çok nadiren 33-34 günde olduğum da olurdu bekarken. Hiç kondurmadım. Sancım oldu adet olucam diye ağrıkesici bile içtim. Dr. bu ay olmaz yumurtan gelişmemiş deyince içtim işte. sat tan sonraki 18. gün demişti.
İlk testi yaparken hatalı oldu ekran kısmına sıçradı bir kaç damla :) Ben de pipete çektim labaratuara indim sonra. Baktık +. Birden heyecanlandım. Yüzüm kızardı. Kalp atışlarım arttı. Ama duygusal olarak donuktum. Ne sevindim ne üzüldüm. Sadece sırıta sırıta dolaşıyordum sağlık ocağında. Aklım yerine geldiğinde ilk düşündüğüm ben bunu nasıl doğurucamdı. Doğumhanede çalıştığım için bi ara biliyorum nasıl olduğunu. Sonra dedim sen doğurursun, sıkarsın dişini falan böyle gaz verdim kendime :dance:
İlk kuzenim öğrendi. Testi yaptım, onun yüzünden elimi yıkamadan elledim telefonu da. Tam o sırada aradı ama haberi de yoktu. Sonra iş arkadaşlarım öğrendi. O akşam eve gittik, sabah dikkat etmemişiz, laptop yok. Ev bir anda curcuna oldu. Tam da söyleyecektim eşime. Bir yandan polisler geldi, parmak izi alma ekibi, görümcemler, komşular... Sonra salonla oturma odasını değiştirdik. Salon balkonundan girmiş de hırsız. Yok eşyalar kalkmışken temizleyelim de derken. Diyorlar kaldır koltuğu ucundan ben ağırmış rolü yapıyom. Öğrensinler istemedim ama öbür türlü de ağır kaldırtıyorlar. Ben yeğene diyom tut ucundan yerde sürüyom falan neyse bitti işler. B u sefer eşim dedi ablam burda kalsın. Kaş göz yapıyorum arkasından gitsin diye
klava: :sm_cool:
Neyse eşim arkadaşına ev boyamaya yardıma gitti. Görümcelerim gitti. Annem yattı. Eşim geldi, saat 12. Dedim bize kadro veriyorlar. İkimiz de sözleşmeli hemşireyiz eşimle. Al bak ben sağlık grup başkanlığından imzaladım anlaşmayı 657ye geçirdiler beni bu da belgesi dedim. Oysa ki dosya kağıdının içine idrar test kitini sarmıştım. lülülülülülü
Bu aldı eline açıyor bir yandan da gülüyor. Allah kadro geldi diyor. Açtı başkasının tahlil kağıdı. Düşer gibiydi kit yakaladı. Baktı. 3-4 saniye anlamadı ne olduğunu. Yumurtlama kiti almıştım o sandı herhalde. Sonra jetonu düştü. Benim gibi dona kaldı. Bu ay beklemiyorduk drun yorumu üzerine. Sonra sarıldı "Aşkım annecik mi oluyor" dedi. Ama havalara hiç zıplamadı. Türk filmlerindeki gibi olmadı yani. Ama güzel bir tepki verdi. Buhgün yükselen bHCGyi görünce iyice moda girdi. Bu arada artık eşime bakınca eğlenceli aşkımı değil büyümüş adam olmuş bir baba görüyorum coksekeriremsu