Kızlar merhaba,ben de daha dün öğrendim hamile olduğumu,16 temmuz s.a.t.idi,28 günde bir oluyorum 14 ünde bekliyordum,bir de baktım gelen bişi yok,ama her an olacakmısım gibi kasık agrılarım vardı aşırı derecede,özellikle geceleri.8 aydır istiyorduk bebişimizi ama bir türlü tutturamamıstık,her ay duzenlı ılıskı vardı,adetim düzenliydi felan olmuyordu.Bu ay dedim ki;'' amannn hic sallamıcam olursa olur olmazsa da olmaz dedim,keyfi davrandım,hic beklemezken günüm gecince idrar tahliline bir baktım,cift cizgisırnaşık şey
Nası ya dedim,hem sırıtıyorum oleyy diye ve sabah 6,eşimi uyandırdım cabuk bak,dogrumu görüyorum dıye,bir uyanısı vardı görmelıydınız:dance:,sabahları hep gec kalan biz,saniyede uykumuz kactı,cin gibi olduk:1hug: ve dün gidip kan testi yaptırdım,bhcg degerim 3520 cıktı ve 5-6 haftalık gebeyım ve halaa ınanamıyorum,sanırım ekranda pıt pıt kalp atıslarını görene kadar inanamayacagımm
Allah isteyen herkese nasip etsin.Şuna inandım kızlar ne kadar ugrassak da Allah dan gelen bisey ve herseyı yapıyor ama yıne de olmuyorsa kesınlıkle zamanı vardır ve bebısınız onu beklıyordur...O nedenle umutlarınız hic tükenmesin..