Hamile olduğunu yeni öğrenenler.yaşadıklarınızı burda paylaşalım.

Selam arkadaşlar bende yeni öğrendim gebe olduğumu..
3,5 ay önce 6 aylık kızımı erken doğumla kaybetmiştim..
3Ay beklemem söylenmişti..
Ve ilk denemede tutturduk:)
Bal ve çörek otu sağolsun birde yumurtlama dönemimde ilişki oldu
ve Sonuç hamileyim..
Rabbim olmayanlarada versin inşallah...

:emir_bebek:Hamile olduğumu ilk 1 mart günü öğrendim.28 şubat s.a.t. di. 1 gün geçince hemen koştum beta hcg yaptırdım.Saat geçti..Sonuç geldi.. Test sonucu 28 çıktı(Düşünsenize 1000 lerde olması gereken sonuç, ben sabırsızlandığım için gidip hemen baktırdım.Tabi bunda hastanede çalşıyor olmamın da etkisi var :) )Evet hamileydim.. Sevinsem mi üzülsem mi?
Sevinemedim,ağladım..Çünkü ilk haberi anneme vermek isterdim..Ama olmadı..Babama da verebilirdim, ama o da olmadı.Çünkü 28 Ocakta ikisinide trafik kazasında kaybetmiştim.
Ve hayata tutunmak için bebeğim olsun istemiştim.Çok hüzünlüydüm.İlk 1 saat kimseyle paylaşamadım.Keşke annem olsaydı dedim.Am atoparladım.Bİlgisayar ekranımdaki resimlerine müjdeledim.Gülen bir resimleri var karşımda.Pozitif enerji aldığım.
Uzun lafın kısası.Her anne gibi sevinip coşamadım.
Ama şimdi bebeğim için kız diyorlar.Yani annem geliyor.. O yüzden mutluyum.. Onu şimdiden çok özlüyorum.
Diğer hasreti yaşayan bilir.Tahmin edebilirsiniz...
Hepinize sevgilerimle..
canım öncelikle tebrik ederim seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım 1er yıl arayla annemle babamı kaybetttim annemin en çok istediği bir torununun olduğunu görmekti ama olmadı zaten hamile değilim ama eğer kalırsam rabbim nasip ederse ilk söyleyeceğim kişi annemdir hep bunu hayal ediyorum mezarına gidip onunla konuşuyorum yine diyorum hamiş olduğumda koşarak yanına geleceğim ve annane olduğunu söyleyeceğim rabbim inşallah nasip eder bazen hayal kuruyorum babm olsa ne kadar sevinirdi diye ama unutma onlar bizi hep görüyor eminim annede biliyordur senin hamiş olduğunu ve sevinmiştir onların desteği ölselerde devam ediyor ben onlardan güç alıyorum inşallah hayırla ve sağlıkla kucağınada alırsın:1hug:

[/I]
hamile olduğunu yeni öğrenen anne adayları bu güne kadar neler yaptınız ?neler yaşadınız? hamile kalmak için nasıl çabaladınız?kaç aydır uğraş verdiniz?hamile kaldığınızı öğrenmeden önce sizde farkedilir değişiklikler nelerdi?hamile kalmak isteyen hamiş adaylarına neler önerirsiniz?

tabiki ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde kalbim yerinde fırlayaca gibiydi ama kaybettim ne yazıkki ben 3 yıldır 3.sünü bu sefer bekliyorum inşallh bu ay olucak.hamile kaldığımı ben karnımdaki dolgunluk ve sık sık idrara çıkma idrarımı yaptıktan sonra adet ağrısı gibi bir ağrı hissedersem tam teşhis koyuyorum....

tam 2,5 yıl hep ağladım..bazen gizli gizli bazen sokak ortasında milletin gözü önünde..en yakın dostlarım bile acıyarak baktı,hep kısır lafı duydum,arkamdan konuşulanlar arasında...eşim arkadaşlarının bebeklerini severken ben gözyaşlarımı içime akıttım..mektup yazdım..kaçtım..psikiyatristler cesede dönmüşsün dediler...doktorlar hep maalesef dedi...ben artık imanımı yitiriyordum,bi gece çok ağladım" Rabbim şu bebek yüzünden imanım kalmadı artık isyan ediyorum..tamam vermesen bile isyandan koru beni..." dedim..ve bi kaç gün sonra....adetim 4 gün geçmişti,2.aşılamamdı,aşılamanın ertesi günü ev taşımıştık,hiç yatmamıştım..imkansızdı...ama yokmuş imkansız diye bişey..Rabbim istesin yetermiş..şuan 8 haftalık bi can var rahmimde,yüzümüzde artık gülümsemeler....a.s.

' kapkara 'arkadaşım ,Allahım hayırlısıyla ve sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.

ben doğum yapalı 3 aydan fazla oldu ama hala bebeğimi, aileme haber veremedim. yani hayatta oldukları halde ne hamileliğimi nede doğumu paylaşamadım anne ve babamla. Duymuşlardır bu güne kadar ama yinede aramadılar beni. Böylesi daha zor gerçekten, ama Rabbim hayırlısını versin herşeyin.

ben doğum yapalı 3 aydan fazla oldu ama hala bebeğimi, aileme haber veremedim. yani hayatta oldukları halde ne hamileliğimi nede doğumu paylaşamadım anne ve babamla. Duymuşlardır bu güne kadar ama yinede aramadılar beni. Böylesi daha zor gerçekten, ama Rabbim hayırlısını versin herşeyin.

gerçektenmi ya..çok acı,Allah yardımcın olsun..peki merak ettim,eğer özel değilse neden böyle koptun ailenden...?? bebeğinle sana mutluluklar...

:emir_bebek:Hamile olduğumu ilk 1 mart günü öğrendim.28 şubat s.a.t. di. 1 gün geçince hemen koştum beta hcg yaptırdım.Saat geçti..Sonuç geldi.. Test sonucu 28 çıktı(Düşünsenize 1000 lerde olması gereken sonuç, ben sabırsızlandığım için gidip hemen baktırdım.Tabi bunda hastanede çalşıyor olmamın da etkisi var :) )Evet hamileydim.. Sevinsem mi üzülsem mi?
Sevinemedim,ağladım..Çünkü ilk haberi anneme vermek isterdim..Ama olmadı..Babama da verebilirdim, ama o da olmadı.Çünkü 28 Ocakta ikisinide trafik kazasında kaybetmiştim.
Ve hayata tutunmak için bebeğim olsun istemiştim.Çok hüzünlüydüm.İlk 1 saat kimseyle paylaşamadım.Keşke annem olsaydı dedim.Am atoparladım.Bİlgisayar ekranımdaki resimlerine müjdeledim.Gülen bir resimleri var karşımda.Pozitif enerji aldığım.
Uzun lafın kısası.Her anne gibi sevinip coşamadım.
Ama şimdi bebeğim için kız diyorlar.Yani annem geliyor.. O yüzden mutluyum.. Onu şimdiden çok özlüyorum.
Diğer hasreti yaşayan bilir.Tahmin edebilirsiniz...
Hepinize sevgilerimle..

İÇİM CIIZ ETTİ OKURKEN:çok üzgünüm:.ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANLARI NUR OLSUN İNŞALLAH.EZAN OKUNUYOR ŞİMDİ DUA ETTİM ONLAR İÇİN VE SENİN İÇİN.
ALLAH SANA SABIR VERSİN.BEBEĞİNİ ANALI BABALI BÜYÜTÜRSÜN İNŞALLAH.ONLARIN ACI VE ÖZLEMİNİ MİNİK BEBİŞİNDE DİNDİRİRSİN İNŞALLAH..

Kapkara , Fatmaustun ve Berrana beni çok duygulandırdınız ya Allah çoçuklarınızı sizlere bağışlasın .Hayırlısıyla darısı başıma inşallah benimde sağlıklı bebeklerim olsun Allahın izniyle....................

selam arkadaşlar bende hamile olduğumu adet olamam gereken 08,08,08 cuma günü öğrendim.benim hikayem biraz karışık 1 düşükten sonra 14-15 aydır deliler gibi çocuk istiyorduk geçen ay dr gittik bende herşey normaldi fakat eşimde sperm sayısı 2 milyondu hiç uğraşmayın tüp bebek yapın dedi doktorlar önce çok üzüldüm sonra dedimki kendime bu işi sadece 1 sperm yapıyor rabbime çok dua ettim herşeyi sana bırakıyorum yüce allahım dedim ve tam 25 gün sonra hamile olduğumu öğrendim çooooook şükür rabbim sana olmayan herkesede nasip et hamile arkadaşlarada hayırlı hamilelikler....

cnm bende 08,08,2008 de adet olmam gerekıyordu olmadım ve test yaptım cok sılık cıktı senın test sonucun nasıldı bıde ne zaman dr a gıtmeyı dusunuyorsun..ben dr umu aradım oncesınde 3 dusugum oldugu ıcın kanda gebelık baktır sonrasında iğneye baslıyacaz dedı...

bende bebek istiyorum bende buraya yazmak istiyorum,

bu ayda belirtilerim var hemde diğerlerinden çok kuvvetli ama biliyorum bütün bu belirtiler aslında yok pskolojik ,umutlanmak istemiyorum ama umutlanıyorum

artık içim acımasın istiyorum

bende bebek istiyorum bende buraya yazmak istiyorum,

bu ayda belirtilerim var hemde diğerlerinden çok kuvvetli ama biliyorum bütün bu belirtiler aslında yok pskolojik ,umutlanmak istemiyorum ama umutlanıyorum

artık içim acımasın istiyorum

inşallah en kısa zamanda yawruna kavusursun canım:1hug:

Kızlar merhaba,ben de daha dün öğrendim hamile olduğumu,16 temmuz s.a.t.idi,28 günde bir oluyorum 14 ünde bekliyordum,bir de baktım gelen bişi yok,ama her an olacakmısım gibi kasık agrılarım vardı aşırı derecede,özellikle geceleri.8 aydır istiyorduk bebişimizi ama bir türlü tutturamamıstık,her ay duzenlı ılıskı vardı,adetim düzenliydi felan olmuyordu.Bu ay dedim ki;'' amannn hic sallamıcam olursa olur olmazsa da olmaz dedim,keyfi davrandım,hic beklemezken günüm gecince idrar tahliline bir baktım,cift cizgisırnaşık şey
Nası ya dedim,hem sırıtıyorum oleyy diye ve sabah 6,eşimi uyandırdım cabuk bak,dogrumu görüyorum dıye,bir uyanısı vardı görmelıydınız:dance:,sabahları hep gec kalan biz,saniyede uykumuz kactı,cin gibi olduk:1hug: ve dün gidip kan testi yaptırdım,bhcg degerim 3520 cıktı ve 5-6 haftalık gebeyım ve halaa ınanamıyorum,sanırım ekranda pıt pıt kalp atıslarını görene kadar inanamayacagımm:emir_bebek: Allah isteyen herkese nasip etsin.Şuna inandım kızlar ne kadar ugrassak da Allah dan gelen bisey ve herseyı yapıyor ama yıne de olmuyorsa kesınlıkle zamanı vardır ve bebısınız onu beklıyordur...O nedenle umutlarınız hic tükenmesin..

Ben de bebek istiyorum.Hem de deliler gibi istiyorum Bu 4. ayımız inşallah bu ay tutar diyorum.Ama içimdeki ses gene bişey yok diyor.Çok yorgunum o kadar yorgunum ki kafamı kaldıramıyorum her gece kabus görüyorum.Bebeğim olmuyor adet oluyorum falan hep buna benzer rüyalar görüyorum.Kaç gecedir ateşler içindeyim.Ayaklarımın altı yanıyor acıyor resmen.Dudaklarım kavruluyor.Hep rüyalarımdan içim yanarak uyanıyorum.Rabbim isteyen herkese versin.Hep dua ediyorum veren de Allah alan da Allah ne olur rabbim isteyen herkesin rahmine en kısa zamanda bir can üfle ne olur rabbim diye hep dua ediyorum.Yatıyorum aklımda meleğim kalkıyorum aklımda meleğim...Hep hiç doğmamış çocuklarımı özlüyorum onlara ağlıyorum.

Ben de bebek istiyorum.Hem de deliler gibi istiyorum Bu 4. ayımız inşallah bu ay tutar diyorum.Ama içimdeki ses gene bişey yok diyor.Çok yorgunum o kadar yorgunum ki kafamı kaldıramıyorum her gece kabus görüyorum.Bebeğim olmuyor adet oluyorum falan hep buna benzer rüyalar görüyorum.Kaç gecedir ateşler içindeyim.Ayaklarımın altı yanıyor acıyor resmen.Dudaklarım kavruluyor.Hep rüyalarımdan içim yanarak uyanıyorum.Rabbim isteyen herkese versin.Hep dua ediyorum veren de Allah alan da Allah ne olur rabbim isteyen herkesin rahmine en kısa zamanda bir can üfle ne olur rabbim diye hep dua ediyorum.Yatıyorum aklımda meleğim kalkıyorum aklımda meleğim...Hep hiç doğmamış çocuklarımı özlüyorum onlara ağlıyorum.

canım inşallah en kısa zamanda isteğin olur 1yıllık evliyim ve iki aydır bebek istiyorum ve 2.ayda hamile kaldım .14ünde adet olacaktım gün boyu adet sancısı çektim ve hiçbirşey olmadı .ertesi gün eşim eve gelirken test almış ve hemen yaptıkbirbirimize bakarak sonucu bekledik iki çizgi ve ikiside çok net.inanamadık tekrar kullanımını okuduk evet hamileyim:dance:hihoyyytşimdi çok mutluyum ve hala inanamıyorum.Allah herkeze bu duyguyu nasip etsin

canım inşallah en kısa zamanda isteğin olur 1yıllık evliyim ve iki aydır bebek istiyorum ve 2.ayda hamile kaldım .14ünde adet olacaktım gün boyu adet sancısı çektim ve hiçbirşey olmadı .ertesi gün eşim eve gelirken test almış ve hemen yaptıkbirbirimize bakarak sonucu bekledik iki çizgi ve ikiside çok net.inanamadık tekrar kullanımını okuduk evet hamileyim:dance:hihoyyytşimdi çok mutluyum ve hala inanamıyorum.Allah herkeze bu duyguyu nasip etsin

senin adına inan çok sevindim canım rabbim inşallah sağ salim bebeğini nasip eder.Ben de hemen tutar diyordum.Hiç bu kadar gecikeceği aklıma gelmemişti.İnşallah bu ay ben de hamileyimmm diye sevinç çığlıkları atarım.Dua edin ne olurrr.

senin adına inan çok sevindim canım rabbim inşallah sağ salim bebeğini nasip eder.Ben de hemen tutar diyordum.Hiç bu kadar gecikeceği aklıma gelmemişti.İnşallah bu ay ben de hamileyimmm diye sevinç çığlıkları atarım.Dua edin ne olurrr.

teşekkür ederim canım Allah en kısa zamanda sanada nasip eder inşallah.4 ay çok uzun bir süre değil hiç bir zaman sıkıntı yapma olumsuz düşünme.Umarım en kısa zamanda sevinç çığlıklarını duyarız .Her şeyi zamana bırak ve kaygılı olma.dualarım seninle:emir_bebek:

X