canım öncelikle tebrik ederim seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım 1er yıl arayla annemle babamı kaybetttim annemin en çok istediği bir torununun olduğunu görmekti ama olmadı zaten hamile değilim ama eğer kalırsam rabbim nasip ederse ilk söyleyeceğim kişi annemdir hep bunu hayal ediyorum mezarına gidip onunla konuşuyorum yine diyorum hamiş olduğumda koşarak yanına geleceğim ve annane olduğunu söyleyeceğim rabbim inşallah nasip eder bazen hayal kuruyorum babm olsa ne kadar sevinirdi diye ama unutma onlar bizi hep görüyor eminim annede biliyordur senin hamiş olduğunu ve sevinmiştir onların desteği ölselerde devam ediyor ben onlardan güç alıyorum inşallah hayırla ve sağlıkla kucağınada alırsın:1hug:Hamile olduğumu ilk 1 mart günü öğrendim.28 şubat s.a.t. di. 1 gün geçince hemen koştum beta hcg yaptırdım.Saat geçti..Sonuç geldi.. Test sonucu 28 çıktı(Düşünsenize 1000 lerde olması gereken sonuç, ben sabırsızlandığım için gidip hemen baktırdım.Tabi bunda hastanede çalşıyor olmamın da etkisi var :) )Evet hamileydim.. Sevinsem mi üzülsem mi?
Sevinemedim,ağladım..Çünkü ilk haberi anneme vermek isterdim..Ama olmadı..Babama da verebilirdim, ama o da olmadı.Çünkü 28 Ocakta ikisinide trafik kazasında kaybetmiştim.
Ve hayata tutunmak için bebeğim olsun istemiştim.Çok hüzünlüydüm.İlk 1 saat kimseyle paylaşamadım.Keşke annem olsaydı dedim.Am atoparladım.Bİlgisayar ekranımdaki resimlerine müjdeledim.Gülen bir resimleri var karşımda.Pozitif enerji aldığım.
Uzun lafın kısası.Her anne gibi sevinip coşamadım.
Ama şimdi bebeğim için kız diyorlar.Yani annem geliyor.. O yüzden mutluyum.. Onu şimdiden çok özlüyorum.
Diğer hasreti yaşayan bilir.Tahmin edebilirsiniz...
Hepinize sevgilerimle..
hamile olduğunu yeni öğrenen anne adayları bu güne kadar neler yaptınız ?neler yaşadınız? hamile kalmak için nasıl çabaladınız?kaç aydır uğraş verdiniz?hamile kaldığınızı öğrenmeden önce sizde farkedilir değişiklikler nelerdi?hamile kalmak isteyen hamiş adaylarına neler önerirsiniz?
ben doğum yapalı 3 aydan fazla oldu ama hala bebeğimi, aileme haber veremedim. yani hayatta oldukları halde ne hamileliğimi nede doğumu paylaşamadım anne ve babamla. Duymuşlardır bu güne kadar ama yinede aramadılar beni. Böylesi daha zor gerçekten, ama Rabbim hayırlısını versin herşeyin.
Hamile olduğumu ilk 1 mart günü öğrendim.28 şubat s.a.t. di. 1 gün geçince hemen koştum beta hcg yaptırdım.Saat geçti..Sonuç geldi.. Test sonucu 28 çıktı(Düşünsenize 1000 lerde olması gereken sonuç, ben sabırsızlandığım için gidip hemen baktırdım.Tabi bunda hastanede çalşıyor olmamın da etkisi var :) )Evet hamileydim.. Sevinsem mi üzülsem mi?
Sevinemedim,ağladım..Çünkü ilk haberi anneme vermek isterdim..Ama olmadı..Babama da verebilirdim, ama o da olmadı.Çünkü 28 Ocakta ikisinide trafik kazasında kaybetmiştim.
Ve hayata tutunmak için bebeğim olsun istemiştim.Çok hüzünlüydüm.İlk 1 saat kimseyle paylaşamadım.Keşke annem olsaydı dedim.Am atoparladım.Bİlgisayar ekranımdaki resimlerine müjdeledim.Gülen bir resimleri var karşımda.Pozitif enerji aldığım.
Uzun lafın kısası.Her anne gibi sevinip coşamadım.
Ama şimdi bebeğim için kız diyorlar.Yani annem geliyor.. O yüzden mutluyum.. Onu şimdiden çok özlüyorum.
Diğer hasreti yaşayan bilir.Tahmin edebilirsiniz...
Hepinize sevgilerimle..
bende bebek istiyorum bende buraya yazmak istiyorum,
bu ayda belirtilerim var hemde diğerlerinden çok kuvvetli ama biliyorum bütün bu belirtiler aslında yok pskolojik ,umutlanmak istemiyorum ama umutlanıyorum
artık içim acımasın istiyorum
bende dua istiyorum bende:)))
Ben de bebek istiyorum.Hem de deliler gibi istiyorum Bu 4. ayımız inşallah bu ay tutar diyorum.Ama içimdeki ses gene bişey yok diyor.Çok yorgunum o kadar yorgunum ki kafamı kaldıramıyorum her gece kabus görüyorum.Bebeğim olmuyor adet oluyorum falan hep buna benzer rüyalar görüyorum.Kaç gecedir ateşler içindeyim.Ayaklarımın altı yanıyor acıyor resmen.Dudaklarım kavruluyor.Hep rüyalarımdan içim yanarak uyanıyorum.Rabbim isteyen herkese versin.Hep dua ediyorum veren de Allah alan da Allah ne olur rabbim isteyen herkesin rahmine en kısa zamanda bir can üfle ne olur rabbim diye hep dua ediyorum.Yatıyorum aklımda meleğim kalkıyorum aklımda meleğim...Hep hiç doğmamış çocuklarımı özlüyorum onlara ağlıyorum.
canım inşallah en kısa zamanda isteğin olur 1yıllık evliyim ve iki aydır bebek istiyorum ve 2.ayda hamile kaldım .14ünde adet olacaktım gün boyu adet sancısı çektim ve hiçbirşey olmadı .ertesi gün eşim eve gelirken test almış ve hemen yaptıkbirbirimize bakarak sonucu bekledik iki çizgi ve ikiside çok net.inanamadık tekrar kullanımını okuduk evet hamileyim:dance:hihoyyytşimdi çok mutluyum ve hala inanamıyorum.Allah herkeze bu duyguyu nasip etsin
senin adına inan çok sevindim canım rabbim inşallah sağ salim bebeğini nasip eder.Ben de hemen tutar diyordum.Hiç bu kadar gecikeceği aklıma gelmemişti.İnşallah bu ay ben de hamileyimmm diye sevinç çığlıkları atarım.Dua edin ne olurrr.