O kırmızılık çizgi gibi değil yani ne anlama geldiğini bilemiyorum,ben de ilk kez gördüm,bazen hatalı test de olabilir,geçersiz de olabilir,ozman bu testi saymayın,ya tekrar yapın idrar testini ya da,dediğim gibi şüpheleriniz varsa kan testi yaptırın en net sonuç.Varsa bişey yanlış olmasınPeki orada kirmizilik var o neden oldu analmadim o zaman pozitif olmazmi?
Öyle şey mi olur ya nasıl yani sadece 10dk için miBenimde randevum vardı bugün trafikten dolayı geç kaldım p.tesi aldım tekrarçok canım sıkıldı ya 10 dk geç kaldım diye bakmadılar ...
Sen sinirlenme, iyi değilMalesef bakmadılar bende baya tartıştım fiş kesen kadınla sinirimi ondan çıkardım yoksa bu gece uyuyamazdım
Selam hamileler banada yardimci ola bilirmisiniz lutfen.ben test yapdim erken gosteren bir test boyle oldu rengi hicbirsey anlamadim lutfen yardimci olurmusunuz cok stresliyim
Anladim canim.ama bir cubuk test daha yapdim negatif cikdi.neden boyle oldu anlamadimIcinr rahat etmedi ise tekrarlamani oneririm ancak ikinci cizgi silik de olsa hamilelik var denilmesi senin aklini karistirmis gibi.o durum soyle oluyor:ney gozuken cizginin kalinliginda ancak onun kadar koyu degil.bir de cok uzaginda degil.
Test yapdinizmi hic?Kizlar bugun adet geceli 8 gun oldu dun 1 saatlik bir yola gittik geldik bide bayram alisverisi falan yaptik yorgunluktan mi bilmiyorum dun aksam kahve lekem geldi bugunde sabah kahve lekem geldi sadece peceteye geliyor simdi de biraz kan geldi peceteye acaba adet mi oluyorum yoksa dunku yorgunluktan mi anlamadim lutfen dua edin
Bemce doktorunuza soyleyin.Allah yardimciniz olsunKizlar bugun adet geceli 8 gun oldu dun 1 saatlik bir yola gittik geldik bide bayram alisverisi falan yaptik yorgunluktan mi bilmiyorum dun aksam kahve lekem geldi bugunde sabah kahve lekem geldi sadece peceteye geliyor simdi de biraz kan geldi peceteye acaba adet mi oluyorum yoksa dunku yorgunluktan mi anlamadim lutfen dua edin
Daha once hic adet gecikmesi yasamis miydiniz?Kizlar bugun adet geceli 8 gun oldu dun 1 saatlik bir yola gittik geldik bide bayram alisverisi falan yaptik yorgunluktan mi bilmiyorum dun aksam kahve lekem geldi bugunde sabah kahve lekem geldi sadece peceteye geliyor simdi de biraz kan geldi peceteye acaba adet mi oluyorum yoksa dunku yorgunluktan mi anlamadim lutfen dua edin
Test sorunlu olmus olmali netten de baktiginizda goreceginiz pozitif sonuclari ile ayni cizgi halinde pozitif sonuclar.Anladim canim.ama bir cubuk test daha yapdim negatif cikdi.neden boyle oldu anlamadim
InsAllah canim sizinde Allah dileklerinizi kabul etsinTest sorunlu olmus olmali netten de baktiginizda goreceginiz pozitif sonuclari ile ayni cizgi halinde pozitif sonuclar.
Insallah en yakin zamanda sizin de dileginiz yerine gelir
Sadece stres yapip sartlandirmayin kendinizi
Daha once adet gecikmesi yasamadim da adetim 3.gun gectiginde kan testim 22 cikti doktor gebelik var demisti iste bugun 8. GunDaha once hic adet gecikmesi yasamis miydiniz?
Eger yasamadi iseniz bir an once test yapin derim.eger negatif cikarsa daha once yasamadiginiz bir durum ise doktora gidin sebebine bir bakin derim
Hadi hayırlısıSinirlenmemek elde değil ama bebeğim için buna mecburum yarın görcez inş çok merak ediyorum çünkü
Allah hakkında hayırlısını versin,içinden geçen neyse o gerçekleşsin...Daha once adet gecikmesi yasamadim da adetim 3.gun gectiginde kan testim 22 cikti doktor gebelik var demisti iste bugun 8. Gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?