Hayırlı uğurlu olsun bebişlerimiz kızlar bende 6 haftalık hamileyim hakikaten panikliyorum nasıl olcak ne olcak :) bu başlık çok iyi olmuş:) cuma günü dr benide çağırdı kalp dinleyebilcek miyiz cuma benim 6+3 olcak senin kaç oluyo o gün arkadaşım :)Bu cuma hastaneye gitcem ultrasona bakalım kalbini dinlicez inşben ilk uykularımın kaçması ve sık sık idrardan anlamıştım ama emin değildim adetim gecikince test yaptım öle çıktı yine tam emin olamadım sağlık ocağında kan ve idrar testi yaptık artk eminim ama canım bizde kan uyuşmazlığı çıktı bu yüzden her ay iğne yaptırcakmışım şimdilik tek sorunum bulantım çok mutfağa yaklaşamıyorum artk hastaneye gidip geldikten sonra yine yazıcam haberleşiriz
Çift çizgi ikinci çizgi silik olsa bile gebelik var ben adetim 1 gün geçince yapmıştım silikti 4 gün sonra yaptım kıpkırmızı çıktı sonra kan verdim hcg 522 çıktı:)Canim gebelik testiniz nasil cikmisti var mi resmi
Yaz bekleriz canım,Bu cuma hastaneye gitcem ultrasona bakalım kalbini dinlicez inşben ilk uykularımın kaçması ve sık sık idrardan anlamıştım ama emin değildim adetim gecikince test yaptım öle çıktı yine tam emin olamadım sağlık ocağında kan ve idrar testi yaptık artk eminim ama canım bizde kan uyuşmazlığı çıktı bu yüzden her ay iğne yaptırcakmışım şimdilik tek sorunum bulantım çok mutfağa yaklaşamıyorum artk hastaneye gidip geldikten sonra yine yazıcam haberleşiriz
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin,siz de benim gibi yenisiniz daha, var mı bulantı falan?Bende 5+5 gunluk hamileyim sekiz yil aradan sonra rabbim yine nasip etti cok sukur
Benim aynı senin gibi gece erkenden uykum geliyo sabahta erkenden uyanıyorum 5+6yım :)Benimde zaten 6. Haftaya girdikten sonra başladı bişey sorcam kızlar gece çok erken yatıyorum sabah çok erken uyanıyorum sizdede varmı böle bi durum gündüzde uyuyorum çok halsizlik varyoksa benmi çok nazlıyım
Seninle tarihlerimiz aynı galiba sen kalp atışlarını duydun mu canımUmarım doğuma kadar böle devam etmez
Yememe içmeme dikkat ediyorum öğrendiğimden beri çok şükür.Sağlıklı yiyecekler tüketmeye özen gösteriyorum,çatlaklar için araştırmadayım kızlar,benim de sürekli aklımda.Yemene içmene dikkat ediyormusun ve özel bişeyler yiyormusun ve çatlamalar olmasın diye kullandığın birşey varmısorular ve sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?