Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

Culhagibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
942
2.027
113
Herkese merhabalar,geçen hafta beklemediğim şekilde hamile olduğumu öğrendim,çok şaşırdım çok da mutlu oldum.Başlıkta da yazdığım gibi çok acemiyim kızlar.
Burada deneyim,tecrübe,bilgi sahibi olan hamileler ve yeni anneler paylaşımlarda bulunalım.Birbirimize yardımcı olalım,heyecanlarımızı paylaşalım...

Poison Women Aynen benimde öyle ve birçok konuda tecrübesizim,birbirimize,hastane,doktor,bebek gelişimi konusunda,sorularımız,sorunlarımız olduğunda yardımcı olalım insaallah arkadasim.
Nasıl hissediyorsun,ilk nasıl öğrendin,var mı bir sıkıntın?

Bu cuma hastaneye gitcem ultrasona bakalım kalbini dinlicez inş ben ilk uykularımın kaçması ve sık sık idrardan anlamıştım ama emin değildim adetim gecikince test yaptım öle çıktı yine tam emin olamadım sağlık ocağında kan ve idrar testi yaptık artk eminimama canım bizde kan uyuşmazlığı çıktı bu yüzden her ay iğne yaptırcakmışım şimdilik tek sorunum bulantım çok mutfağa yaklaşamıyorum artk hastaneye gidip geldikten sonra yine yazıcam haberleşiriz

Hayırlı uğurlu olsun bebişlerimiz kızlar bende 6 haftalık hamileyim hakikaten panikliyorum nasıl olcak ne olcak :) bu başlık çok iyi olmuş:) cuma günü dr benide çağırdı kalp dinleyebilcek miyiz cuma benim 6+3 olcak senin kaç oluyo o gün arkadaşım :)

Yaz bekleriz canım,benim bulantım yok, ya henüz başlamadı ya da hiç olmayacak...

Benimde zaten 6. Haftaya girdikten sonra başladı bişey sorcam kızlar gece çok erken yatıyorum sabah çok erken uyanıyorum sizdede varmı böle bi durum gündüzde uyuyorum çok halsizlik var yoksa benmi çok nazlıyım

Benim aynı senin gibi gece erkenden uykum geliyo sabahta erkenden uyanıyorum 5+6yım :)

Yemene içmene dikkat ediyormusun ve özel bişeyler yiyormusun ve çatlamalar olmasın diye kullandığın birşey varmı sorular ve sorular

Merhaba 5 haziranda ozelde transferim.2 embriyo yapildi.dun 10.gunu sabah az lekelenme oldu aksam uzeri 17:30 civari peçete ye kirmizi kan geldi bende telaş hastaneye gittim Hcg verdik aksam 21:00de aldik 14.03 çıkmış sabah idrar ucuzlardan aldim cookkkk silik 2.ci çizgiyi gördüm gece ve 1saat once camur gibi lekelenme devam ediyor ve cocuk iyi yerlesmesi icin 10 gundur progestan 0.5mg kabadan igne yiyorum acaba onu: etkisimi acaba hamile miyim

Yemene içmene dikkat ediyormusun ve özel bişeyler yiyormusun ve çatlamalar olmasın diye kullandığın birşey varmı sorular ve sorular
Yememe içmeme dikkat ediyorum öğrendiğimden beri çok şükür.Sağlıklı yiyecekler tüketmeye özen gösteriyorum,çatlaklar için araştırmadayım kızlar,benim de sürekli aklımda.
Cici hamileler,ya da güzel bakımlı anneler, önerisi olan var mı acaba?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…