- 13 Mart 2019
- 14.094
- 49.465
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Atsayydin yorum yapardıkinşallah vardır
Gördüm gördümCanım foto da pek belli olmuyor ama ben görüyorumm
Bekliyorum canmCanım ikindi gibi şimdi evde değilimm giderken alıcam tabi canım haber veririm
Gördüm gördümdaha erken olduğu için çok silik çıkmış
Canım hiç kendini yormadan ya erken gebelik yada kan versen dört gün kalmış kesin çıkarCanım ikindi gibi şimdi evde değilimm giderken alıcam tabi canım haber veririm
Gonulmeyvesi canm testi tekrarladinmı
Canm daha çok yeni olduğu için ancak ilk idrarla çıkar bencedeCanım tekrarladım ama bu eklediğim yeni test deiğil eve gelince daha belirgin olmuştı sabah ki test ama diğerindr bişey çıkmadu
Yarın ilk idrarla tekrar yapıcam
Canm daha çok yeni olduğu için ancak ilk idrarla çıkar bencede
Rabbim heyecanını boşa çıkarmasın inşallah canmAllahım inşallah vardır şimdi tekefonda ki adet takviminr baktım yumurtlamayı 5 ekim olarak gösteriyor yani bugün tam 14 gün olmuş
2 gün önce peçteye hafif leke geldi kırmızı
Tahriş oldu diye düşündüm acaba yerleşme mi oldu o zaman
Allahımm biran önce yarın sabah olsuun
Eşime belli etmeden yapmam lazımm
Bende yaptim oyle dusundum sonra hayal kirikligi oldu bendehissetmekle ve düşünmekle olsa keşke be canım
Rabbim heyecanını boşa çıkarmasın inşallah canm
kaç gün kaldı canım bataBende yaptim oyle dusundum sonra hayal kirikligi oldu bende
Kuzum test yaptınmı
Farklı Bi marka mı aldın canm belki hassasiyeti düşüktür bugün yaptığın testinCanım yaptım ama dünkü gibi çıkmadı malesef
18 gun var daha canim ben hiç test yapmiyorum günümü bekliyorum gunumde adet oldgum icin teste gerek kalmiyokaç gün kaldı canım bata
Ve daha hi18 gun var daha canim ben hiç test yapmiyorum günümü bekliyorum gunumde adet oldgum icin teste gerek kalmiyo
18 gun var daha canim ben hiç test yapmiyorum günümü bekliyorum gunumde adet oldgum icin teste gerek kalmiyo
[/ ve daha hic yapmadim
Farklı Bi marka mı aldın canm belki hassasiyeti düşüktür bugün yaptığın testin
Acaba bi kan testi mi yaptırsanız, ben de merakımdan takip ettim konunuzu.Evet farklı marka ama test kitleri aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?