- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Adet tarihi geçmeden oluşan belirti ve hisler bebek istenildiği için zihnin oynadığı oyunlardan ibaret kalabiliyor Malesef
Hamile kaldığım ay sışında tam on ay kendimi hep hamile gibi hissetmiştim.Hamile olduğunu hissetmek bi belirti mi sizce ?
Böyle hamile kaldığınız ay herkes size hamile gibisin, yada hamile misin sen ? Diye sorular sormuş muydu
Böyle içinize tatlı bi his gelmiş miydi
Bide hamile kaldığınız ay kirpikleriniz birbirne dolanmış mıydı mesela?
Hissetmiştim hatta anneme ben hamileyim demiştim daha adetime de 7-8 gün vardı kirpiklerim çapraz çapraz olmuştu
Hamile kaldığım ay sışında tam on ay kendimi hep hamile gibi hissetmiştim.
Bitek hamile kaldığım ay hissetmedim. Kan testinin negatif çıkmasının verdiği gazla da bu duygum iyice depreşmişti.ğzerine adet söktürücü ve şarap almıştım sökülsün diye adet.
Adetin bi hafta daha gelmemesi üzerine, yine kendimi hala sıfır gebe hissederken test pozitif çıkmışto.
Kalbi atan bebişimi gördüğüm anda bile gebe gibi hissetmiyordum kendimi.
Ben kendimi ancak 9. Hafta gelen tsh ilacının yaptığı mide yanmalarıyla ve koku hassasiyetiyle gebe gibi hissetmeye başlamıştım.
Bi de 10. Haftada bianda 2 beden büyğyen memelerim ve makyajı reddeden cildimle tam bi gebekadın kılığına büründüydm
Onun dışında son bi senedir yine istiyoruz.
Bana sorsan her ay gebeyim, bulantı kusma baş dönmesi ... gebe bi kadından daha çok gebelik belirtisi sahibiyim ama hep kırmızı kartla yarım kalıyor hevesim. Eşimin iki hafta iş seyahatine gittiği dönem bile ümitlenmiş bi kadınım , ümit fakirin ekmeği tabi
O sebeple hiiieeeeç o hislerine fln güvenme derim, adet gelince kelimenin tam anlamıyla kendim enayi gibi hissettim aylarca. Kendimi yıprattım.
Şimdi diyorum ki gebe kalmak doğal bişi, vakti gelince olacaktır.
Herşeyin vakti var, gebeysem de vakti gelince öğrenirim..
bunu diyip işime gücüme geri dönüp beynimde konuyu erteliyorum.
İnwallah canim cok adetime daha cox var bakalim nolucak.yazicam sonuclari buraya.bide sondaki testten yapan varmi dogruluk payi ne kadar?Canım hepsinde de çizgi görüyorım ben
İnşallah vardır
Düzensiz adetin varsa bi kan vermelisin bence
İnwallah canim cok adetime daha cox var bakalim nolucak.yazicam sonuclari buraya.bide sondaki testten yapan varmi dogruluk payi ne kadar?
Bendede aynısı oldu anneme kirpiklerim üst üste bindi hamile gibi.hissediyorum kendimi dedim ilk dikkatimi çeken yerim kirpiklerdi
Çizgi de gördüm aslında ama adet oldum
Sabahları kusma olmaksızın midem bulanıyor
Kirpiklerim hala düzelmiş sayılmaz
Hala çıkamadım psikolojiden sanırım
Üstüne görme olmuş olabilir misin acaba benim bulantılarım ve kusmam çok çok erken başlamıştı 2,5 haftalıkken başladı beş ay aralıksız kustum
Üstüne görme olmuş olabilir misin acaba benim bulantılarım ve kusmam çok çok erken başlamıştı 2,5 haftalıkken başladı beş ay aralıksız kustum
Yarim saat sonra cikti ama bu belki asiri silikmis sonra bekleyip koyulasmis bilemedim yaa.canim sende hic golge gibi cikmadimi pembe testte?Canım ben yapmıştım sanki doprudır bence negatif çıkmıştı bende
Bu arada senin kusman baya devam etmiş canım yaa kızın mı oldu
Genelde kızlarda çok bulanır derler
Canım baya yoğun kanamam oldu pıhtılıydu hatta
Bide adet olduğum gün sökülmeden önce kan verdim 0 çıktı
Üstüne görmüş olsam 0 çıkmazdı sanırım
Evet tatlım kızım var ..doğru kime sorsam bulantısı olmayan erkek diyor ben komada gibi yattım 1 gün yemek yiyordum diğer günler istesemde yiyemiyordum 7/24 uyuyordum hep ağzım açık kalıyormuş nefes alamıyordum o kadar yani..dışarda gezen hamilelere çok imrenmiştim ben sadece doktordan doktora çıkabiliyordum halim hiç yoktu hatta doktorumun muayenehanesine gidince bile orda yatıyordum çok zor geçti 5 ayım..baliciler gibi elimde poşet kurtuldum aman ne günlerdi..
Inşallah tez zamanda versin sana ve isteyen herkese tatlım bambaşka bişeymiş anne olunca anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?