Gebeliğe Hazırlık Hamile olduğunu hissetmek 💌

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım her birliktelik de yüzde 20 belki daha az ihtimal var ilk seferde olmaması çok normal
İnsan hemen olacak gibi zannediyor ama öule değil malesef bizim 10 ay oldu 10 yıl bekleyenler var sabırlı olmaslısın ve dua etmelisin

İşte Rabbim sana yazmış o bebeği haberin olmadan söktürücü bile zarar vermemiş elhamdülillah ne mutlu canım..
Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin

Bende sanki bu ay hamile kalacakmışım gibi hissettim. Düzenli ilişkimiz olmadı hatta yumurtlama takibi de yapamadım istediğimiz zaman birlikte oldk. Hayırlısı bakalım
Bendede
iştah kapanması
Bazı yiyeceklerden tiksinme
Ara ara baş dönmesi
Sarı akıntı kokusuz
Kasıklarım da ağrı erken adet olacakmışım gibi
Alt karında şişkinlik doluluk hissi gibi belirtiler var

Aynen bu sarı akıntı bıgün benden de geldi yumurta akı gibi şaşırdım hatta yumurtlama döbemini geçtik çünkü
Ben yumurtlama gününü pk takip etmiyorum son zamanlarda ama gün aşırı olduğu için
Diş etlerim de çekilme gibi acı var bide şuan
Karnım da gurultu var
Kasıkta sancı da çok nadir oluuor
Dün akşam çay içerken böyle iğne batması gibi anlık oldu
İnşallah vardıııırrr

Benim ilk gebeliğim de bacağımdan damar çekiliyordu sanki basamıyodm üstüne hatta yatamıyodm kasıktan Bi damar bacağımı kasıyordu. Ondan şüphelenmiştim. Daha öyle bişey yaşamadım eğer yaşarsam emin olucam. Bu sefer yumurtalıklarımda sızı gibi anlık ağrılarm oluyo bakalım benim bata daha 7 gün var. Bide çok sık idrara çıkıyorm.

Bendede uyku hali var hep
Bide sırtım ağrıyo biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…