- 13 Mart 2019
- 14.094
- 49.465
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Merhaba kızlar 6 aylik evliyim 2.5 hafta once bebek yaomaya karar verdik ve calismalara basladik umutla hamile olmayi beklerken daha adetime 2 gün kala adet oldum az once cok uzuldum agladim. Kan rengim acik kirmizi geldi. Sizce ne yapmaliyim calismalara devam mi yoksa doktora mi gitmeliyim?
Hissetmek icin adetin gecmesi gerek
Adetim düzensiz belki 20 belki 22 si adet olacağım ama hamile gibi hissediyorum
Ben hiç hissetmedim öyle bir şey.. Tek hatırladığım adet sancısı, bir türlü sökülemedi şu da deyip duruyordum. 10 gün geçince doktora gittim söktürücü verdi. 7 gün sürdü ilaç ama yine tık yok. Başka doktora gittim, ultrasonda bakarken sen gebe olmayasın dedi. Dedim mümkansızzzz, 10 gün önce kanda çıkmadı, söktürücü kullandım hem.. Bir şey olmaz dedi. Hakikaten de hamileymişim. Şimdi 3 ay bitecek ama hala hissedemiyorum hamile olduğumu :)
Bende sanki bu ay hamile kalacakmışım gibi hissettim. Düzenli ilişkimiz olmadı hatta yumurtlama takibi de yapamadım istediğimiz zaman birlikte oldk. Hayırlısı bakalımEvet canım hala içimde bi umut var çok yaklaşmışım gbi hissediyoruumm Allahım hayırlısı ile nasip etsin inşallah hpimizee
Sabahları bacaklarım ağrıyor
Kirpiklerim son günlerde üst üste niyeyse bu beni çok ümitlrndiriyor
Bugün iştahım hiç yok normalde açıktır
Cildim de parlaklık var
Bu ay hacamat oldum ondan da ümitliyim
Rabbim vesile etsin
Sen ne durumdasın canım
Bende sanki bu ay hamile kalacakmışım gibi hissettim. Düzenli ilişkimiz olmadı hatta yumurtlama takibi de yapamadım istediğimiz zaman birlikte oldk. Hayırlısı bakalım
Bendede
iştah kapanması
Bazı yiyeceklerden tiksinme
Ara ara baş dönmesi
Sarı akıntı kokusuz
Kasıklarım da ağrı erken adet olacakmışım gibi
Alt karında şişkinlik doluluk hissi gibi belirtiler var
Benim ilk gebeliğim de bacağımdan damar çekiliyordu sanki basamıyodm üstüne hatta yatamıyodm kasıktan Bi damar bacağımı kasıyordu. Ondan şüphelenmiştim. Daha öyle bişey yaşamadım eğer yaşarsam emin olucam. Bu sefer yumurtalıklarımda sızı gibi anlık ağrılarm oluyo bakalım benim bata daha 7 gün var. Bide çok sık idrara çıkıyorm.Aynen bu sarı akıntı bıgün benden de geldi yumurta akı gibi şaşırdım hatta yumurtlama döbemini geçtik çünkü
Ben yumurtlama gününü pk takip etmiyorum son zamanlarda ama gün aşırı olduğu için
Diş etlerim de çekilme gibi acı var bide şuan
Karnım da gurultu var
Kasıkta sancı da çok nadir oluuor
Dün akşam çay içerken böyle iğne batması gibi anlık oldu
İnşallah vardıııırrr
Benim ilk gebeliğim de bacağımdan damar çekiliyordu sanki basamıyodm üstüne hatta yatamıyodm kasıktan Bi damar bacağımı kasıyordu. Ondan şüphelenmiştim. Daha öyle bişey yaşamadım eğer yaşarsam emin olucam. Bu sefer yumurtalıklarımda sızı gibi anlık ağrılarm oluyo bakalım benim bata daha 7 gün var. Bide çok sık idrara çıkıyorm.
Hadi inşallah önce sonra ben güzel haberlerimizi alırızBendede uyku hali var hep
Bide sırtım ağrıyo biraz
.tamam canım inşallah günümğ beklemeden testyspmak istwmiyorumama evde bi tane kaldı ne kadar geç yapsam o kadar iyiHadi inşallah önce sonra ben güzel haberlerimizi alırızbeni haberdar et mutlaka
Aynen canm daha garanti olur.tamam canım inşallah günümğ beklemeden testyspmak istwmiyorumama evde bi tane kaldı ne kadar geç yapsam o kadar iyi
Bence bekle canmSon 4 güntest yapasım var şuann
yaptın mı test cnm?
ayyy hadi insallah canımK
Yaptım canım silik çizgi var pencere önğnde görüyorumm
Şimdi dışarı çıkıcam ikindi gibi gelirken yine test alıcam yarın falan da yaparım
Hadi hayırlısı canm çok sevindimK
Yaptım canım silik çizgi var pencere önğnde görüyorumm
Şimdi dışarı çıkıcam ikindi gibi gelirken yine test alıcam yarın falan da yaparım
Atsayydin yorum yapardıkYaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?