- 13 Mart 2019
- 14.094
- 49.465
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Benimde bata 7-8 gün kaldı inşÂllah bu sefer miniklerimiz bizimledirben kendimi fazla kaptırmak istemiyorum şimdiden çünkü beklenti yüksek olunca testte negatif görünce daha çok üzücü oluyor adet günüm gelmedende test yapmicam bu sefer
Ovilasyon donemo sonlarinda o his geliyor adetime 3 4 gun kala gidiyor bende henuz hamile degilim adetime 9 gun var bu sefer hic bir sey hissetmiyorum erken baslayan kasik agrim ve bel agrim var suan ama ustune basa basa adet belirtim oldugunu soyluyorum cunki oyle hissediyorum olup olmadigina dagir merakim acabam zaman zaman ay icinde oluyor onun disinda hic bir hissiyatim olmuyo bu ay 4. Ayimiz bakalim ne olacak sonuc :)
Amin canim benim hepimiz icinİnşallah hayırlısıyla sonuçlanır canımm
İnanıyorum da insan bunalıyor bazen ya 1.5 sene dirCanım öyle hissetme duanın gücüne inan olur inşallah niye olmasın
Sen ne zamandır istiyorsun
Oo 2 ay daha cok yeni. Sen niye bu kadar umittsizsin o zaman :) biz 17 aydır filan evliyiz basından beri istiyoruz
Ne mutlu sana canım inşallah bizde hissedebilirizHamile kaldıgım günü bile hissettim diyebilirim :)
Aşırı mutlu aşırı huzurlu ve kendi güzelliğim çerçevesinde aşırı güzeldim
İnşallah cok daha güzel duygularla anlarsınızN
Ne mutlu sana canım inşallah bizde hissedebiliriz
Buz bu ay adet olucaz galiba dedigin gibi olucaksak olsakda kurtulsakYa ümitsizlik neyden oluyor bilmiyorum aslında ikimizin sonuçlarıda iyiydi doktora gittik, ama hissedemiyorum demek ki sabah test yaptım negatifti, 41.gün bugün bakalım ne zaman adet olcam olsamda kurtulsam önümüzdeki aya baksam
İnanıyorum da insan bunalıyor bazen ya 1.5 sene dir
2,5 ay mi demek istedin acaba? Eger 2,5 haftaysa daha yolun cok basindasiniz. Biz 1 yili gecti bekliyoruz hala. 2,5 ay bile demek istemis olsan cok erken. 6 aya kadar genelde doktorlar bekliyor. 6aydan sonra olmazsa test istiyorlar. Ama yine normal kontrol icin gidebilirsin. Yumurta olusuyor mu diye takip edebilir.Merhaba kızlar 6 aylik evliyim 2.5 hafta once bebek yaomaya karar verdik ve calismalara basladik umutla hamile olmayi beklerken daha adetime 2 gün kala adet oldum az once cok uzuldum agladim. Kan rengim acik kirmizi geldi. Sizce ne yapmaliyim calismalara devam mi yoksa doktora mi gitmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?