Gebeliğe Hazırlık Hamile olduğunu hissetmek 💌

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acaba bi kan testi mi yaptırsanız, ben de merakımdan takip ettim konunuzu.

Geçtiğimiz aylarda bi kere yaptırdım eşim falan da ümitlendi o yüzden günüm geçince yaptırırım diyorum çünkü ben teste gidersem illa ınun da haberi oluyor :( benim için dua ederseniz çok sevinirimm 🌹🌹

Farklı Bi marka mı aldın canm belki hassasiyeti düşüktür bugün yaptığın testin
Bak canım dünkü bugünkü
Hatta foto da belli olmıyo ama çizgi açık pembe gibi

Eklentiler

• 2019-10-16 12.14.10.jpg
    2019-10-16 12.14.10.jpg
    91,3 KB · Görüntüleme: 145
Ben daha regl bile gecmeden hissediyorum hamile oldugumu hatta dogacak bebegimin cinsiyetini bile tahmin edebiliyorum ama hic oyle kirpiklerimde yuzumde bi degisiklik olmuyor benim sadece ruyama giriyor her bebegim dogmus halde belki sacma gelecek ama ruyamda gordugum bebegin aynisini nasip ediyor Rabbim

Ben daha regl bile gecmeden hissediyorum hamile oldugumu hatta dogacak bebegimin cinsiyetini bile tahmin edebiliyorum ama hic oyle kirpiklerimde yuzumde bi degisiklik olmuyor benim sadece ruyama giriyor her bebegim dogmus halde belki sacma gelecek ama ruyamda gordugum bebegin aynisini nasip ediyor Rabbim
Ayy ne güzel keşke bizide hissedebilseniz 😊

Bence pozitif bu test belli oldumu sonuclariniz

Canım belli oldı evet zaten adet oldum ama kimyasal geçirmiş olabilirim diye yine verdim kan sonucum sıfır yani gebelik oluşmamış
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin ama bi daha testlere güvenmek yok hatta zor yaparım bi daha 🤗🤗
Bu ay o kadar harcadım ki teste para şimdi acıyorum 😏

Canım belli oldı evet zaten adet oldum ama kimyasal geçirmiş olabilirim diye yine verdim kan sonucum sıfır yani gebelik oluşmamış
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin ama bi daha testlere güvenmek yok hatta zor yaparım bi daha 🤗🤗
Bu ay o kadar harcadım ki teste para şimdi acıyorum 😏
Ya merakla oyle oluyor amaaaaa napalimmmm bende bu ay adet gecikmesini beklicem 😂

Back