- 13 Mart 2019
- 14.094
- 49.462
- 598
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
Acaba bi kan testi mi yaptırsanız, ben de merakımdan takip ettim konunuzu.
Bak canım dünkü bugünküFarklı Bi marka mı aldın canm belki hassasiyeti düşüktür bugün yaptığın testin
Erken hamilelik testi bir tane alsan herşey bitecekBak canım dünkü bugünkü
Hatta foto da belli olmıyo ama çizgi açık pembe gibi
Erken hamilelik testi bir tane alsan herşey bitecek
Canm alttaki sanki bozuk gibi bide erken gebelik testleri güvenilir değil ona vereceğin parayla kan testi yaptır bence kesin çözümÖyle mi diuosun eşime desem mi gelirken alsa
Ama bu sefer de çıkmazsa çok kötü hissederimm
Canm alttaki sanki bozuk gibi bide erken gebelik testleri güvenilir değil ona vereceğin parayla kan testi yaptır bence kesin çözüm
Aslında Esin yokmuş hemen bir koşu kan verip gelsenÖyle mi diuosun eşime desem mi gelirken alsa
Ama bu sefer de çıkmazsa çok kötü hissederimm
Kaç gün var regle?Aynen canım ben artık beklemeye geçiyorummadet olmazsam kan veririrm pazartesi falan dua et canımm
Dualarim seninle rabbim kimsenin umudunu boşa çıkarmasınAynen canım ben artık beklemeye geçiyorummadet olmazsam kan veririrm pazartesi falan dua et canımm
Kaç gün var regle?Aynen canım ben artık beklemeye geçiyorummadet olmazsam kan veririrm pazartesi falan dua et canımm
Ayy ne güzel keşke bizide hissedebilsenizBen daha regl bile gecmeden hissediyorum hamile oldugumu hatta dogacak bebegimin cinsiyetini bile tahmin edebiliyorum ama hic oyle kirpiklerimde yuzumde bi degisiklik olmuyor benim sadece ruyama giriyor her bebegim dogmus halde belki sacma gelecek ama ruyamda gordugum bebegin aynisini nasip ediyor Rabbim
Bence pozitif bu test belli oldumu sonuclarinizBak canım dünkü bugünkü
Hatta foto da belli olmıyo ama çizgi açık pembe gibi
Bence pozitif bu test belli oldumu sonuclariniz
Ya merakla oyle oluyor amaaaaa napalimmmm bende bu ay adet gecikmesini beklicemCanım belli oldı evet zaten adet oldum ama kimyasal geçirmiş olabilirim diye yine verdim kan sonucum sıfır yani gebelik oluşmamış
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin ama bi daha testlere güvenmek yok hatta zor yaparım bi daha
Bu ay o kadar harcadım ki teste para şimdi acıyorum
Canim naptin son durum nedirGonulmeyvesi
Olsun denemeye devam benmde 5 gun kaldi bata ama umidim yok. Sadece kasik agrilarm var baskada belirti yok resmen adeti bekliorm yaniCanım hisleri testlerim boşa çıktı
Adet oldum kan verdim sonuç sıfır
Değil misin tam 8 aydır olmadı nasipCanım neden olmasın inşallah hamilesindir ben hissetmenin de belirti olduğunu düşünüyorummm
Değil misin tam 8 aydır olmadı nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?