Gebeliğe Hazırlık Hamile olduğunu hissetmek 💌

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her ay bana herkes bir tarz şeyler söylüyor çünkü herkes beklenti içinde ama alıştım artık gülüp geçiyorum

Benim adet sancılarım azaldı baya arada kasık sancılarım geliyo dunde ciddi ciddi midem bulandi ama iki gundur coook hafif bi sekilde kahverengi leke gibi bisey goruyorum camasırımda. Genelde adetimden once olurdu. Adet olcam sanırım

Ovilasyon donemo sonlarinda o his geliyor adetime 3 4 gun kala gidiyor bende henuz hamile degilim adetime 9 gun var bu sefer hic bir sey hissetmiyorum erken baslayan kasik agrim ve bel agrim var suan ama ustune basa basa adet belirtim oldugunu soyluyorum cunki oyle hissediyorum olup olmadigina dagir merakim acabam zaman zaman ay icinde oluyor onun disinda hic bir hissiyatim olmuyo bu ay 4. Ayimiz bakalim ne olacak sonuc :)

İnşallah yerleşme kanıdır o lekeler, bende öyle bişey hiç olmadı hiç umudum yok zaten

Geri sayım başlasın son 8 hatta bugünde bitti 7 :)
Bu ay hamileyim gibi hissediyoruuummm

Benimde bata 7-8 gün kaldı inşÂllah bu sefer miniklerimiz bizimledir ben kendimi fazla kaptırmak istemiyorum şimdiden çünkü beklenti yüksek olunca testte negatif görünce daha çok üzücü oluyor adet günüm gelmedende test yapmicam bu sefer

Ben hiç olmayacakmış gibi hissediyorum yaağğğğ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…