- 13 Eylül 2019
- 571
- 727
- 53
- 46
- Konu Sahibi Gonulmeyvesi
-
ben senin yerinde olsam sabah öğle akşam test yapardım sanırımBenimde adetimi 10 gün gecti ama hala adet olucam diyr dusunuyorum bu yuzden test yapmak bile istemiyorum. 11 gun once evde test yapmistim negatifti
Keşke düşünce gücüyle hamile kalınabilseydi, keşke o kadar kolay olsaydıBatına 8 kalanlar belirti aramayın sadece hamile olduğunuzu hissedin ve düşününn
Benim adet sancılarım azaldı baya arada kasık sancılarım geliyo dunde ciddi ciddi midem bulandi ama iki gundur coook hafif bi sekilde kahverengi leke gibi bisey goruyorum camasırımda. Genelde adetimden once olurdu. Adet olcam sanırımcanım 3 gündür adet oldum sanıyorum tuvalete gidiyorum bişey yok, geçen haftalarda deli gibi kasık batmalarım oluyordu onun dışında dün midem bulanarak uyandım ama tüm bunlara rağmen hepsinin psikolojik olduğunu düşünüyorum kendimi çok kaptırdım çünkü.. Niyeyse konu başlığında yazdığının tersine hissedemiyorum
Umudun olmayinca test bile yapasi gelmiyo insanin. Biliyo cunku nasılsa olmucakben senin yerinde olsam sabah öğle akşam test yapardım sanırım
ve testte negatifi görmek çok üzücüUmudun olmayinca test bile yapasi gelmiyo insanin. Biliyo cunku nasılsa olmucak
Aynen oyle ya yoruldum valla artıkve testte negatifi görmek çok üzücü
İnşallah yerleşme kanıdır o lekeler, bende öyle bişey hiç olmadı hiç umudum yok zatenBenim adet sancılarım azaldı baya arada kasık sancılarım geliyo dunde ciddi ciddi midem bulandi ama iki gundur coook hafif bi sekilde kahverengi leke gibi bisey goruyorum camasırımda. Genelde adetimden once olurdu. Adet olcam sanırım
Birbirimizi haberdar edelimİnşallah yerleşme kanıdır o lekeler, bende öyle bişey hiç olmadı hiç umudum yok zaten
Ne kadar zamandır istiyosunuzTamam canım ❤
Ne kadar zamandır istiyosunuz
Geri sayım başlasın son 8 hatta bugünde bitti 7 :)
Bu ay hamileyim gibi hissediyoruuummm
Ben hiç olmayacakmış gibi hissediyorum yaağğğğHamile olduğunu hissetmek bi belirti mi sizce ?
Böyle hamile kaldığınız ay herkes size hamile gibisin, yada hamile misin sen ? Diye sorular sormuş muydu
Böyle içinize tatlı bi his gelmiş miydi
Bide hamile kaldığınız ay kirpikleriniz birbirne dolanmış mıydı mesela?
Oo 2 ay daha cok yeni. Sen niye bu kadar umittsizsin o zaman :) biz 17 aydır filan evliyiz basından beri istiyoruz14 aylık evliyiz 2 aydır istiyoruz canımm siz?
Ben de ilk aylarda oyle hissederdimBen geçen ay hissediyorum hissediyorum hamileyim ben diye ağzım kulaklarımda gezdim, adet oldum.
Ben hiç olmayacakmış gibi hissediyorum yaağğğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?