Gebeliğe Hazırlık Hamile olduğunu hissetmek 💌

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde bata 7-8 gün kaldı inşÂllah bu sefer miniklerimiz bizimledir🤲 ben kendimi fazla kaptırmak istemiyorum şimdiden çünkü beklenti yüksek olunca testte negatif görünce daha çok üzücü oluyor adet günüm gelmedende test yapmicam bu sefer😒

Haklısın canımm benimde 7 gün kaldı evdede son bir adet test kaldı onda artık çift çizgiyi göreceğime inanıyırum ve yapmamamya çalışıcamm inşallah gelsin bebeklerimiz 😍😍

Ovilasyon donemo sonlarinda o his geliyor adetime 3 4 gun kala gidiyor bende henuz hamile degilim adetime 9 gun var bu sefer hic bir sey hissetmiyorum erken baslayan kasik agrim ve bel agrim var suan ama ustune basa basa adet belirtim oldugunu soyluyorum cunki oyle hissediyorum olup olmadigina dagir merakim acabam zaman zaman ay icinde oluyor onun disinda hic bir hissiyatim olmuyo bu ay 4. Ayimiz bakalim ne olacak sonuc :)

İnşallah hayırlısıyla sonuçlanır canımm 😍

Kızlar uyandığımdan beri bacaklarım ağrıyor çok yorlucak bişey yaomadım dün her zmaan yaptıklarım

Oo 2 ay daha cok yeni. Sen niye bu kadar umittsizsin o zaman :) biz 17 aydır filan evliyiz basından beri istiyoruz

Ya ümitsizlik neyden oluyor bilmiyorum aslında ikimizin sonuçlarıda iyiydi doktora gittik, ama hissedemiyorum demek ki sabah test yaptım negatifti, 41.gün bugün bakalım ne zaman adet olcam olsamda kurtulsam önümüzdeki aya baksam 🥺

Hamile kaldıgım günü bile hissettim diyebilirim :)
Aşırı mutlu aşırı huzurlu ve kendi güzelliğim çerçevesinde aşırı güzeldim 😬

Ya ümitsizlik neyden oluyor bilmiyorum aslında ikimizin sonuçlarıda iyiydi doktora gittik, ama hissedemiyorum demek ki sabah test yaptım negatifti, 41.gün bugün bakalım ne zaman adet olcam olsamda kurtulsam önümüzdeki aya baksam 🥺
Buz bu ay adet olucaz galiba dedigin gibi olucaksak olsakda kurtulsak

Kızlar merhaba birşey soracagım yumurtlama dönemndeyim akıntım var yumurtam çatlamış olablr ve ilişkide oldu şuan fena sancım var bu ne. Demek sizce dölleniyor olabilir mi

Ben hiç hissetmedim öyle bir şey.. Tek hatırladığım adet sancısı, bir türlü sökülemedi şu da deyip duruyordum. 10 gün geçince doktora gittim söktürücü verdi. 7 gün sürdü ilaç ama yine tık yok. Başka doktora gittim, ultrasonda bakarken sen gebe olmayasın dedi. Dedim mümkansızzzz, 10 gün önce kanda çıkmadı, söktürücü kullandım hem.. Bir şey olmaz dedi. Hakikaten de hamileymişim. Şimdi 3 ay bitecek ama hala hissedemiyorum hamile olduğumu :)

Merhaba kızlar 6 aylik evliyim 2.5 hafta once bebek yaomaya karar verdik ve calismalara basladik umutla hamile olmayi beklerken daha adetime 2 gün kala adet oldum az once cok uzuldum agladim. Kan rengim acik kirmizi geldi. Sizce ne yapmaliyim calismalara devam mi yoksa doktora mi gitmeliyim?

Merhaba kızlar 6 aylik evliyim 2.5 hafta once bebek yaomaya karar verdik ve calismalara basladik umutla hamile olmayi beklerken daha adetime 2 gün kala adet oldum az once cok uzuldum agladim. Kan rengim acik kirmizi geldi. Sizce ne yapmaliyim calismalara devam mi yoksa doktora mi gitmeliyim?
2,5 ay mi demek istedin acaba? Eger 2,5 haftaysa daha yolun cok basindasiniz. Biz 1 yili gecti bekliyoruz hala. 2,5 ay bile demek istemis olsan cok erken. 6 aya kadar genelde doktorlar bekliyor. 6aydan sonra olmazsa test istiyorlar. Ama yine normal kontrol icin gidebilirsin. Yumurta olusuyor mu diye takip edebilir.

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi ne durumdasın geri sayım 5 hala umutlu musun 🙂

Evet canım hala içimde bi umut var çok yaklaşmışım gbi hissediyoruumm Allahım hayırlısı ile nasip etsin inşallah hpimizee

Sabahları bacaklarım ağrıyor
Kirpiklerim son günlerde üst üste niyeyse bu beni çok ümitlrndiriyor 🤗
Bugün iştahım hiç yok normalde açıktır 🤔
Cildim de parlaklık var
Bu ay hacamat oldum ondan da ümitliyim
Rabbim vesile etsin 🌹

Sen ne durumdasın canım

Back