Hamile oldugunu bilmeden

Gercekten mi, antidepresan mi icmisti o da?..
obsesıf komp. teşhısıyle ılaç kullanıyordu antıdepresan... suan 8 aylık hamıle testlerı yapıldı bu durum goz onune koyularak ...hıcbır sorun olmadı .. sadece bunu dusunerek cok stres yaptıgı ıle kaldı:) lütfen stres yapma cok onemlı bır donem bu ılk zamanlar dılerım saglıkla kucagına alacaksın... için rahat edecekse ılacıda sorabılırım

2li testlerde hersey belli olur canim...

Doktorda hic birsey bilmeden hemen böyle konusmasi cok yanlis ...

Doktora görünüp test yaptırmalısınız, çocuk varsa gelişimini gün be gün takip etmelisiniz.
Hamileyseniz inşallah çocuğunuz sapasağlam doğar.
Ama öncelikle kaç haftalık hamile olduğunuzu da öğrenmeniz şart, çocuk olmuşsa tabii.

Panikledim iste.. Ama haklisiniz, sagolun..
bizim gelinimiz 4 aylık hamile şu an ve hamile olduğunu bilmeden antibiyotikler ağrı kesici iğneler kullandı idrar yolu enf. var die sonradan hamile olduğunu öğrendi..bebeği şu an sağlıklı siz de hamileyseniz bi zararı olmamıştır die umut ediyorum ..

Evet, bende ayni teshisle ilac kullaniyorum malesef :)

Şuan gebeliğiniz çok erken eğer gebeyseniz yani şuan herhangi bir sıkıntı olduysa bile bilinmesi imkansız. içinizi rahat tutun 10-12 haftalarda 2'li test yapılıyor daha sonra da 3'lü test herhangi bir sorun olursa orda çıkacaktır zaten şuan bişey söylemek için çok erken.

Allah razi olsun, icimi ferahlattiniz.. Bi de soyle bi durumum var, adet tarihinden uc gun once korunmasiz birliktelik yasamistik yani zaten varsa henuz 4 haftalik bile degil.. Cok cok kucuk.. Eger varsa tabi.. Gec dollenme yani..

İçiniz rahat olsun. Bi sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Ben hamile oldugumu bilmeden laboratuvarda DNA' ya interkale olan oldukca tehlikeli bir ajanin sisesini elime doktum, dekontaminasyonun saglanmasi icin yine bir dizi kimyasalla muamele olmak zorunda kaldim. Hamileligimi gec ogrendigim icin o arada hamile iken maske ile ya da hood icinde calismak zorunda oldugum butun kimyasallari soludum.

Hicbir sorun cikmadi ve kizim su an neredeyse 17 aylik olmak uzere.
Benim doktorum o kadar kucuk bebek icin 'ya hep ya hic kurali' oldugunu soylemisti. Vucut zarar gorseydi bebegi ilk haftalarda atardi demisti.

Geldim geldim ben antidepresan içmeden hamile kalamıyorum psikolojim hormonlarımı baskılıyor maalesef ki. İçince kalıyorum işte. İki çocuğum da da bilmeden devam ettim. Antidepresan ların hamilelikte ilaç kategorisi c dir. Yani faydası zararından çok ise kullanılabilir...
Kızlarım çok şükür iyiler. Doktor zaten iyice açıklar. İçini ferah tut. Birşey olduğunu sanmıyorum ben açıkçası.

surekli batma seklinde kasik agrim ve akintim var, ne bi siskinlik, ne goguslerde agri.. İns hamileyimdir, ve sagliklidir ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…