- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
şu an bebek kaç haftalık 12 haftalık civarı 2 li test yaptırılıyorBugun gec oldu diye yaptiramadim, yarin hemen test yaptiracagim.
Ablam bile sizin kadar destek olmadi kizlar, ilaci birakmadan korunmayi biraktin, sorumsuzsun dedi bana.
Daha gebelik testi bile yaptirmadim ki...şu an bebek kaç haftalık 12 haftalık civarı 2 li test yaptırılıyor
Amin, insan en yakiniyla paylasiyor, destek bulucam derken, daha beter oluyor..Sen kimseyi dusunme canini da sikma. Rabbim gonlune gore versin. :)
he sen hamile kaldığına bile yüzde yüz emin değilsen bu kadar paniklemenin anlamı yok kiDaha gebelik testi bile yaptirmadim ki...
Panikledim iste.. Ama haklisiniz, sagolun..he sen hamile kaldığına bile yüzde yüz emin değilsen bu kadar paniklemenin anlamı yok ki
obsesıf komp. teşhısıyle ılaç kullanıyordu antıdepresan... suan 8 aylık hamıle testlerı yapıldı bu durum goz onune koyularak ...hıcbır sorun olmadı .. sadece bunu dusunerek cok stres yaptıgı ıle kaldı:) lütfen stres yapma cok onemlı bır donem bu ılk zamanlar dılerım saglıkla kucagına alacaksın... için rahat edecekse ılacıda sorabılırımGercekten mi, antidepresan mi icmisti o da?..
bizim gelinimiz 4 aylık hamile şu an ve hamile olduğunu bilmeden antibiyotikler ağrı kesici iğneler kullandı idrar yolu enf. var die sonradan hamile olduğunu öğrendi..bebeği şu an sağlıklı siz de hamileyseniz bi zararı olmamıştır die umut ediyorum ..Panikledim iste.. Ama haklisiniz, sagolun..
Evet, bende ayni teshisle ilac kullaniyorum malesef :)obsesıf komp. teşhısıyle ılaç kullanıyordu antıdepresan... suan 8 aylık hamıle testlerı yapıldı bu durum goz onune koyularak ...hıcbır sorun olmadı .. sadece bunu dusunerek cok stres yaptıgı ıle kaldı:) lütfen stres yapma cok onemlı bır donem bu ılk zamanlar dılerım saglıkla kucagına alacaksın... için rahat edecekse ılacıda sorabılırım
Allahin izniyle ins vardir saglikli ve hayirlidir, benim icin dua edin..
Allah razi olsun, icimi ferahlattiniz.. Bi de soyle bi durumum var, adet tarihinden uc gun once korunmasiz birliktelik yasamistik yani zaten varsa henuz 4 haftalik bile degil.. Cok cok kucuk.. Eger varsa tabi.. Gec dollenme yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?