• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile oldugunu bilmeden

Bbende hamile oldugumu bilmeden antidepresan iciyodum bir gun gecince farkettim.dokgor bana kofkulacak bisey yok bebegin hdnuz rahme tutunup senden aldigi kanla besldnmeye badlamadi demisti.hakikattenelhamdullillah bebek saglikli kac kere teste girdim.benim bi arkadasimda hamile oldugunu bilmedem ayni tur ilaclari iki ay kullanmis suan yavrusu cok saglikli 2yasinda.hic korkma ama ikili testini ve ayrintili ultrasonu yaptir
Cnm hangi ilaclari kullandin acaba, yasak degilse soyler misin.. Ben ilaclar yuzunden tutunmaz diye korkuyorum.. Testte kesin cikmadigi icin birakamiyorum da..

kizlar Allah rizasi icin yardim edin, hamile oldugunu bilmeden antidepresan kullananiniz oldu mu?
Benim suan gebelik suphem var, ve antidepresan kullaniyorum. Adet gecikmesi olunca suphelendim, yarin test yaptiracagim.
Doktor cocuk ozurlu olur dedi :KK43:(
Benim gibi bilmeden antidepresan kullanip, sorun yasamayaniniz var mi?..
Cok cok kotuyum.. Ya hanileysem ve bilmeden bebegime zarar verdiysem....
Aldirmak vicdanima sigan bisey degil, cok kotuyum, nolur bisey soyleyin..
Kadin dogum doktoruna gitmediniz heralde.. zaten hamile olup olmadiginizi anlardi tahminimce ve bu konusma hic yasanmazdi.. Hic bir doktor elinde kesin bir veri olmadan bu kadar kesin ve keskin konusamaz. Ihtimalleri olucakmis gibi yansitip insan psikolojisini hele hic bozamaz. Doktorlarin giciklik olsun diye bu cikislarini meslegini sevmemelerine bagliyorum.. ve acikcasi basima gelse hepsini istinasiz bir bir bakanliga sikayet ederdim!

Kadin dogum doktoruna gitmediniz heralde.. zaten hamile olup olmadiginizi anlardi tahminimce ve bu konusma hic yasanmazdi.. Hic bir doktor elinde kesin bir veri olmadan bu kadar kesin ve keskin konusamaz. Ihtimalleri olucakmis gibi yansitip insan psikolojisini hele hic bozamaz. Doktorlarin giciklik olsun diye bu cikislarini meslegini sevmemelerine bagliyorum.. ve acikcasi basima gelse hepsini istinasiz bir bir bakanliga sikayet ederdim!
Evet kadindogumcu degildi, noroloji dr du.
Bugun gittigim kadin dogumcuda adet sokturucu veriyor...
Saka gibiler malesef..

Kizlar yerlesme kanamasinda hafif bi karin agrisi oluyor mu.. Sanki ishalmis yada adet olacakmis gibi.. Boyle bi agriyla beraber kahverengi lekelenme var.. Yasaayanlar yardimci olabilir mi :)

Cnm Merhaba bnmde korkularım var sen nasıl hamile kaldın hamilelikten korkuyorum bunu yenebilirmiyim

Allah sana bir niyet verdiyse vardır bir sebebi... Bu ne antideprasana bakar nede başla bir duruma. Allah o bebeği nasıl zarın içinde muhafaza ediyor biliyormusun. İçün rahat olsun. Annemde de aynı durumu yaşadık. 27 yaşında asırı zeki bir erkek kardeşim var.. Bir çok doktorun alınması gerek dediği bir çocuktu mesela. İlaçlar ve bir kaç kez rotgene girmişti annem o dönemde birde. Allah onu korur içini rahat tut

kizlar Allah rizasi icin yardim edin, hamile oldugunu bilmeden antidepresan kullananiniz oldu mu?
Benim suan gebelik suphem var, ve antidepresan kullaniyorum. Adet gecikmesi olunca suphelendim, yarin test yaptiracagim.
Doktor cocuk ozurlu olur dedi :KK43:(
Benim gibi bilmeden antidepresan kullanip, sorun yasamayaniniz var mi?..
Cok cok kotuyum.. Ya hanileysem ve bilmeden bebegime zarar verdiysem....
Aldirmak vicdanima sigan bisey degil, cok kotuyum, nolur bisey soyleyin..
Benim arkadasimda piskologa gidiyordu ve ilaclar iciyordu (ne iciyordu bilemem) hamile oldugunu bilmeden ogrenene kadar kullandi ALLAHA Şükür nur topu gibi bir oglu dogdu.
Bazen doktorlar insanlari gereksiz korkutuyotlar. Bendr 3 haftalik hamile iken dusuk yaptım. Ilk gittigim doktor beni korkuttu. Hemen kurtaj yapalim. Kolay olur. Bebek aldiktan sonra bile bos gebelik suphesi olabilir kontrollere devam ederiz. Yok icerde kan birekbilir rahime dolabilir vs. Vs. Bir ton beni korkuttu. Esim beni alip goturmese ben adama kanip kurtaj olacagim o derecede yani. Baska dr gittik oda ne gerek var kurtaja dedi 3 haftalik zaten adet kani ile dusecek bizde kandan takip ederiz dedi nitekim ogle oldu. Bosu bosuna beni kurtaj edecekti 200 tl icin.
Her dr nin dedigini kafana takma

Back