Kac ay ictiniz hamileliginizde?Geldim geldimben antidepresan içmeden hamile kalamıyorum psikolojim hormonlarımı baskılıyor maalesef ki. İçince kalıyorum işte. İki çocuğum da da bilmeden devam ettim. Antidepresan ların hamilelikte ilaç kategorisi c dir. Yani faydası zararından çok ise kullanılabilir...
Kızlarım çok şükür iyiler. Doktor zaten iyice açıklar. İçini ferah tut. Birşey olduğunu sanmıyorum ben açıkçası.
Allah razi olsun acikladiginiz icin. İns Allahim bana da sizi gibi nasip eder.Ben hamile oldugumu bilmeden laboratuvarda DNA' ya interkale olan oldukca tehlikeli bir ajanin sisesini elime doktum, dekontaminasyonun saglanmasi icin yine bir dizi kimyasalla muamele olmak zorunda kaldim. Hamileligimi gec ogrendigim icin o arada hamile iken maske ile ya da hood icinde calismak zorunda oldugum butun kimyasallari soludum.
Hicbir sorun cikmadi ve kizim su an neredeyse 17 aylik olmak uzere.
Benim doktorum o kadar kucuk bebek icin 'ya hep ya hic kurali' oldugunu soylemisti. Vucut zarar gorseydi bebegi ilk haftalarda atardi demisti.
İlkimi dusurdum zaten, ins varsa bu tutunur Allahin izniyle..Cnm Dr bana gebeliğin ilk ayında ilaç kullanılırsa ya bir anamoli olmaz
Yada bebek düşer demişti
Korkma bence
Ay değil de doktor a gidip öğrenene kadar. İlk kızım ı 6 haftalık öğrendim ve o zamana kadar içtim. İkincisini 4 haftalık öğrendim onda da içtim. İlk aylar ya hep ya hiç kuralı vardır. Birşey olsa vücut atar zaten. Test yaptınız mı?Kac ay ictiniz hamileliginizde?
İdrarda cikmaz diye yapmadim, kani yarin yaptiracagim.Ay değil de doktor a gidip öğrenene kadar. İlk kızım ı 6 haftalık öğrendim ve o zamana kadar içtim. İkincisini 4 haftalık öğrendim onda da içtim. İlk aylar ya hep ya hiç kuralı vardır. Birşey olsa vücut atar zaten. Test yaptınız mı?
Ben idrar da adet e 4 gün kala öğrendim ama tabi değişiyor kimisi 10 gün geçince öğreniyor. Kan en sağlamı. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Kafana takma taktıkça daha kötü olursun. Biliyorum obsesif olmak böyle birşey. Bende obsesif im. Ama zihnimi mesgul etmeye çalışıyorum takıntı yapmamak içinİdrarda cikmaz diye yapmadim, kani yarin yaptiracagim.
Gercekten cok zor bi hastalik ama Allah beterinden saklasin diyelim..Ben idrar da adet e 4 gün kala öğrendim ama tabi değişiyor kimisi 10 gün geçince öğreniyor. Kan en sağlamı. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Kafana takma taktıkça daha kötü olursun. Biliyorum obsesif olmak böyle birşey. Bende obsesif im. Ama zihnimi mesgul etmeye çalışıyorum takıntı yapmamak için
Benim mantığım şu adet olmaya yakın mesela 3 gün kala yumurtalar atılmak üzere hamile kalma olasılığı nerdeyse yok gibi.yani tabi kalan vardır mutlaka ama ben 18 aydır adete 3 gün kala adet olana kadar korunmuyorum hiçte hamile kalmadım. Normal zaman da korunuyorum adet e yakın serbestGercekten cok zor bi hastalik ama Allah beterinden saklasin diyelim..
Bende mi idrar testi yapsam buarada, ama benim varsa gec dollenmedir, cunku adete 3 gun kala korunmasiz iliski yasadik..
Evet diger birlikteliklerde ilac ictigim icin korunmustuk, uc gun kala nasilsa bisey olmaz dedik.. Ama galiba olduBenim mantığım şu adet olmaya yakın mesela 3 gün kala yumurtalar atılmak üzere hamile kalma olasılığı nerdeyse yok gibi.yani tabi kalan vardır mutlaka ama ben 18 aydır adete 3 gün kala adet olana kadar korunmuyorum hiçte hamile kalmadım. Normal zaman da korunuyorum adet e yakın serbest
Ondan başka olan birliktelikler de korundunuz mu?
Hayırlısı neyse o olsun canım.Allah ım bekletmesin inşallah. Ben 6 sene anne olmayı bekledim küçücük antidepresan sayesinde iki evlat sahibi oldum çok şükür.Evet diger birlikteliklerde ilac ictigim icin korunmustuk, uc gun kala nasilsa bisey olmaz dedik.. Ama galiba oldu
Ya tam olarak anlamadim nasil antidepresan sayesinde oldu?..Hayırlısı neyse o olsun canım.Allah ım bekletmesin inşallah. Ben 6 sene anne olmayı bekledim küçücük antidepresan sayesinde iki evlat sahibi oldum çok şükür.
Dort ay once kimyasal gebelikCanım icin rahat olsun, zaten ilk donemde sorun oldugu zaman bebek gelişmiyor ve gebelik sonlanıyor, ayrıca bilmeden alkol içen mi ararsın ilaç kullananmi hepsinin bebeği sapasağlam.
Merak etme sen gönlünü ferah tut. Daha cok yeni, dıs etkenlerden korunduğu bir dönem.Dort ay once kimyasal gebelik
Yasadim, ins bunu da kendi yuzumden kaybetmem.. Varsa tabi..
İnsallah oyledir,yarin erkenden test yaptiracagim ve sizlerle paylasacagim.Merak etme sen gönlünü ferah tut. Daha cok yeni, dıs etkenlerden korunduğu bir dönem.
Merak etme sen gönlünü ferah tut. Daha cok yeni, dıs etkenlerden korunduğu bir dönem.
Hadi Hayırlısı insallah hamilesindir:)Dort ay once kimyasal gebelik
Yasadim, ins bunu da kendi yuzumden kaybetmem.. Varsa tabi..
Test yaptirdim sonuc negatif, ama adette olmuyorum, dr gec dollenme olabilir bekleyelim dedi, ilaclarini da birakma dedi..test yaptirdiniz mi? sonucu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?