- 29 Ağustos 2008
- 105
- 1
-
- Konu Sahibi LocalPrincess
Hadi hayirlisi olsun :icecream: Benimde adet döngüm 28. Her zaman bizde calismalara 13-16 gün arasi baslardik ama bi keresinde 10 ve 11.gün seffaf uzayan akintiyi görünce sasirmistim o günden beri artik calismalarimizi öne aldik. Tabii bazen gec yumurtlama yine oluyor ama kendimizi garantiye almak icin en iyisi 10.günden sonra baslamak diye düsünüyorum. Insallah tutturmusunuzdur.
insallah bende kalirim bu ay hamile :CüvCüv:
hadi bakalım kızlar hayırlısı olsun innnsallahh hepiniz hamiş olursunuzzzzz:)
inşallah hamişsindir canım :)
allah kucaklarınızı boş bırakmasın gönlünüze göre versin
Insallah :Saruboceq: tesekkur ederim a.s.
yumurta kivamindaki akintimda 11. gun geldi aslinda daha gec gelirdi normalde bilmiyorum bu ay erken yumurtlamis da olabilirim
Tabi onemli olan sonuc insallah hamileyizdir
Kendimi kaptirmak da istemiyorum :1no2:
Allah gonlumuze gore versin canim :1hug:
Insallah Ruyabucum insallah :CüvCüv:
Senin adet gunune ne kadar var benm daha 9 gunum var bu sabah uyanirken sol kasigimda batma hissttim ama umitlenemiyorum daha once de boyle oldu cunku :çok üzgünüm:
Insallah bebeklerimiz bizimledir canim Şeniz
bende o ay ilk defa 11.günde akintiyi hissettigim an esimle maraton yaptikondan sonra dahada adet olana kadar bisey gecmedi aramizda, ben biraz sanki tutmus gözüyle baktim ve cinsel yasagi koydum bebek rahatsiz olmasin diye kaydirigubbakcemile3 valla o ayda hamile kalmisim, 7 senede gelen bir tesadüftü ama oda düsükle sonuclandi cünkü ikimizde inanamistik saka gibi gelmisti normal hayatima devam ettim bebegi düsürdüm :sinifsinif:
canım benim ilk belirtim sağ kasığımda çıban çıkmıştı herkesde olmuyormuş ya çıban
ya siğil böyle bişey hamilelik belirtisiymiş ben regl tarihim gelmeden vardı bu
5 gün reglim geciktiğinde ise ilk ama en ilk belirtim şiddetli bi açlık
asla doymuordum yiyorum yiyorum doymuyordum
reglim 8-10 gün gectiğinde ise aşırı uyuklamalarım başladı ve her zmankındne fazla beyaz akıntı gelmeye başladı
11 gün gectıkten sonra lan acaba hamılemıyım diye test yapmıştım ve 5 haftalık hamiş
olduğumu öğrenmiştim :) sevinçten deliye dönmüştük beklemiyorduk aynı zmanada bide kısa süreli
şok yaşadık tabi e biz korunuyroduk fln diye :) kasık batmalaları çok daha sonra olmuştu anlıycan :)
6 haftalık fln hamileykende kasığımdaki çıban geçti
9 haftalıkken bebeğimi kaybettim yani 21 gün önce....hayırlısı olsun inşallah
inşallah sağlıklı ve hayırlı bebişler nasib eder Rabbim cümlemize :)
vücudum biraz dinlensin şöyle 7-8 ay sonra denemek istiyorum tekrar nasib olur inşallah :) amin
İNŞALLAH hamilesindir canım...
ama rica ederim kendinizi pek kaptırmayın ben ikinci aşılamamı yaptırdım ve sonuç negatiff..
üstelik doktor kontrolü altındayım devamlı..yumurtlama kontrolu yapılıyor ...
verici olan mevlam...inşallah herkese rabbim verir...
içindende beni ayırt etmesin
Demekki saglikli degilmis, buda ayri bir sinavmiski kaderimizde yasamak varmis. O kadar kadinlar tarlada calisiyor, sirtinda yük tasiyor bebeklerine yine bisey olmuyor fisfisfis Herseyi yaradan rabbim bilir hakkimizda hayirlisi neyse o olsun. Vardir elbet bir bildigi :sm_confused: