Merhaba arkadaşlar. Gebe kalmama etkisi olduğunu düşündüğüm ocean inositol için yazmak istedim. Ben araştırırken pek yorum bulamamıştım. Belki işinize yarar
Ben oceandan önce inofolic kombi de kullandım. Fakat o ay pik sanıp ilacı da ovülasyon testi de bıraktım. Değerlendirdik olmadı. Pik olmadığını gerçek piki görünce anladım.
Bu ay inofolici bıraktım ocean polysitol aldım. Atlamadan her gün aynı saatlerde kullandım. Ramazan ayı olduğu için takviye vitamin kullandık, pharmaton women ve men olandan.
14. ve 15. günlerde çok koyu pik yakaladım. Sonra silikleşti 12-13-14-15. günleri Ramazan olduğu için gece yarısı değerlendirdik genelde. Bu yüzden hem önceki günü hem o günü kapsıyor tam şu gün diyemiyorum ilişkiler için. Yalnız atlamadan 4 gün üst üste oldu çatlamaya kadar. Ovülasyon testi hiç bırakmadım.
Çatlamadan 9. sonra ovülasyon testi koyulaşmaya başladı. 11. gün tekrar pik yaptı. Kaset testlerde ince çizgiler çıktı. Erken gebelik testlerinde daha belirgin çizgi çıktı. Gün gün koyulaşmayı takip ettim. 12. gün kan testi verdim ve hamileydim.
Bunu benimle aynı şeyleri yaşayan arkadaşlara yardımım olsun diye yazıyorum. Gebeliğim nereye varır onu Allah bilir ama bu duyguyu yaşamak bile çok farklı. Allahım isteyen herkese yaşatır inşallah. Aşağıya ovü testlerimi ve gebelik testlerimi ekliyorum. Ovü testlerim inovita, gebelik üstteki artımed, alttakiler miratech.