Gebeliğe Hazırlık Hamile olduğumu nasıl öğrendim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim, ne kadar duygu yüklü bir yazı olmuş, Allah sonunda mucizeni sana teslim etmiş, sağlıkla ilerlesin, rahat bir hamilelik geçir inşallah, biz de sana duacıyız. Burada bu yazdıklarını okuyan kadınlara umut oldun, vazgeçmemenin hediyesini aldın :))) Çok şükür

Canım sen bu ay da mı tüp bebek yaptıracaksın?

Canım ya, ikimizin durumu cok yakın zaten, ben takip ediyorum seni. Evet olmadı ama bizlere de umut olan mutlu edici bir topik açmak istedim. Zaten hamile kalma süreci bayağı stresli, bir nebze burada moral bulalım dedim :)
Roseanne biz de burada paylaşacağız canım, ben buna inanıyorum :) gelecek ay olmasa da mutlaka bir gün olacak ama :)

Hoşgeldin Meraycığım :)
2 yılın sonunda çikolata kistin olmasına rağmen mucize haber, herkes umut olsun :)))
Sağlıkla ilerlesin, bir an önce kucağına alman nasip olsun canım,teşekkür ederiz hikayeni paylaştığın için

Ne demek ben çok umut aradım burada ve doğal yolla hamile kalanlar bana hep umut olmuştu..gerçekten Allah ol derse olmayacak hiç bişey Yok Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin

Canım sen bu ay da mı tüp bebek yaptıracaksın?
Yok kuzum ya dondurulmuş embriyo yok malesef soğan kürü yapıyorum bu ay canım cuma günü de öylesine bir kontrole gidecem adetim bitti çünkü adetliyken gidemedim de pko ve prolaktin yüksekliği var bende

Yok kuzum ya dondurulmuş embriyo yok malesef soğan kürü yapıyorum bu ay canım cuma günü de öylesine bir kontrole gidecem adetim bitti çünkü adetliyken gidemedim de pko ve prolaktin yüksekliği var bende
İlk transfer öncesi kaç yumurta toplanmıştı, kaçı transfer edildi?
Maddi ve manevi olarak hazır olduğunuzda tekrardan deneyecek misiniz tüp bebek için?

İlk transfer öncesi kaç yumurta toplanmıştı, kaçı transfer edildi?
Maddi ve manevi olarak hazır olduğunuzda tekrardan deneyecek misiniz tüp bebek için?
Canım bende pko var iki yumurtalıkta doktor düşük doz kullanıcam sende dedi o yüzden 14 yumurta toplandı 9 tanesi döllendi 3.günde iki tane birinci kalite embriyo transfer edildi embriyolog kesin tutar çünkü görünümleri çok güzel felan dedi neyse ben transfer oldum 5.güne de sadece bir embriyo gitti o da ikinci kaliteydi ve çözünürken tek olduğu için bozulma ihtimali var şansınız düşük deyince bizde dondurtmadık hem maddi hem manevi çok yoruldum kimyasal gebelik oldu bazen diyorum keşke negatif olsaydı başta da bu kadar acı çekmeseydim manevi olarak tekrar tüp bebek düşünüyorum ama bir sene sonra felan bide önce pko ve prolaktin yüksekliği tedavisi olmak istiyorum bide iki buçuk sene boyunca hiçbir doktor klomen tedavisi yapmadı niye yapmadı diye düşünüyorum bu aralar belki sadece yumurta büyütme çatlatma tedavisi ile doğal olarak gene kalacaktım kafamda deli sorular var yine ama tabii herşey den önce o bebeğin yaşama vakti gelse olur bir şekilde demekki daha zamanı var diye düşünüyorum canım soğan kürü yapıyorum bu ay dostinex de kullanıyorum bakalım inşallah hayırlı sağlıklı bir evladım olur bu hayırlı ayda gebe kalırım inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Evet canım bende seni takip ediyorum, inşallah ya bende inanıyorum yeni hamişşerin ovülasyondan kaç gün sonra gebeliği öğrendiği, ne belirtiler yaşadığı hepsi çok faydalı olacak bizim içşn

Topiklerle size rastlıyordum hamile olduğunuzu öğrenince inanın çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Canım benim hakkında hayırlısı olsun...
Klomenin herkeste etkisi farklı oluyor, belki de PCO hastalarında daha fazla yumurtlamaya sebep olacaktır. Bir ebenin günlüğü sayfasında birçok kadın PCO hastası ve gebe kalıyorlar.. Ben şimdi test kullanmıyorum ama doktor kontrolünde yumurta büyüklüğüm belirleniyor.. Sana tavsiyem güzel bir ovülasyon testi edin ve reglden hemen sonra başlayacak şekilde yap.. Faydasını gören çok inan bana.

Catlak-kurabiye burda canım hikâyemin özeti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…