Merhaba 26 yaşındayım 20 yaşında evlendim. Evliliğimizin ilk gününden beri hiç korunmadık eşimde bende çocuk istiyorduk çünkü. Benim önceden beri gelen polikistik over rahatsızlığım vardı buna bağlı olarak kiloda var tabi. Evlendiğimde 70 kiloydum evlendikten sonra 90a çıktım. 2 sene boyunca korunmadığımız halde hiç gebelik geçirmedim kimyasal vs dahil. Adetlerim düzensizdi. 2 sene boyunca gittiğim doktorlar sürekli dalga geçer gibi zayıflamadan olmaz, yok adet düzelmeden olmaz diye hem demoralize ettiler hem bir sürü kutu ilaçla beni gönderdiler. Hatta doktorların biri beni çok rencide etmişti unutamıyorum. Kontrole gittim bakıldı edildi eşim odada değildi. Eşin burdamı diye sordu burda deyince odaya çağırdı sonra eşim gelince dediği bu kiloyu vermeden bebek olmaz. Bunu söylemek için eşimi içeri çağırması beni gerçekten çok kırmıştı. Doktorlar her zaman antipatik gelmiştir sırf bu davranışlar yüzünden. Her neyse 2 senenin sonunda bir doktora gittim. Ne kiloma ne pco ya takıldı bebek istiyomusun dedi evet dedim bana klomen verdi. Uygun şekilde kullandım gittim yumurtam büyümemişti bir kaç gün sonra tekrar kontrole gittim yine durum aynıydı. Doktor problem değil gelecek ay tekrar deneriz dedi ve beni gönderdi. Adetlerim zaten düzensizdi ama gecikme yaşayınca ben yine ümitlendim tabi. Ama testlerde çıkmıyordu. En önemli belirti olarak ruh halimdeki değişim eşiminde benimde dikkatimizi çekti. Çok sinirli hissediyordum, normalde sakin bir yapım vardır. Bende bişey var diyordum ama testlerde çıkmıyordu. 10 gün boyunca test yaptım bazen bi günde 2 tane yaptım. Gecikmenin 10.günü son testimi yapmaya karar verdim çıkmazsa adet söktürücü kullanacaktım. o akşam çok silik bir çizgi gördüm tabi inanamadık ertesi gün hemen kan tahliline gittik ve elhamdülillah poziitif sonucumu aldım değerim 39du. Geç döllenme yaşamışım o yüzden hemen görünmemiş bebeğim. şuan kızım 33 aylık elhamdülillah. Tekrar anne olmak istediğim için 7 ay önce doktora gittim ve klomen istediğimi söyledim ve yine elhamdülillah klomenle ilk denemede hamile kaldım şuan 2. kızımı bekliyorum. 6 senedir hiç korunmadım hiç kendi kendime hamile kalmadım klomen benim için kurtarıcı oldu Biraz uzattım benim hikayem böyle Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah