Gebeliğe Hazırlık Hamile olduğumu nasıl öğrendim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nm88326

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Mart 2008
4.612
5.538
Merhaba Kadınlar Kulübünün güzel hanımları,

Bu konuyu açmamın sebebi beklenmedik bir şekilde veya sürpriz veya mucize denilebilecek bir şekilde hamile kalan arkadaşlarımızın yaşladıkları o duygulu anlarını bizlerle paylaşarak kendi tecrübelerini bizlere aktarmaları....

Testimi/Kan değerimi görünce şok oldum, hayatımın en güzel an duygulu anıydı diyorsanız bizlerle bu mutluluğunuzu paylaşır mısınız? Bu şekilde hamile kalamayan arkadaşlarımıza da bir umut olabilirsiniz.

Benim hikayemi 13. Sayfada bulabilirsiniz :))

Nelerden bahsedebilirim diyorsanız:

*Hazırlık süreciniz (kaç yıl denediniz, ek takviyeler kullandınız mı, ilaçlar, kürler vs)
*sağlık problemleriniz (Amh, Prolaktin, FSH, TSH vs kadın hormonları Yüksek/Düşük, sperm analizi sonucu negatif değerler, düşük oldu mu? kimyasal oldu mu? iki tüpümde tıkanıktı, spiral kullanıyordum, kontrol hapı kullandım vs)
* Doktorlar ne dedi? (kesinlikle olmaz, tüp bebek yapılmalı, direkt tüp bebek çaresi yok, çok riskli vs..)
* Sizin ve eşinizin dahası yakınlarınızın bu haberi duyduktan sonraki tepkileri
* Hamilelik belirtileriniz (acaba hamile miyim, hiç belirtim yoktu vs, sadece ... oldu hiç şüphelenmedim vs)

Hikayelerin bulunduğu sayfalar ve paylaşımcının adı:

merve Sayfa 2
melinda- Sayfa 4
Merayyy Sayfa 4
edaecoo Sayfa 6
H -Haziran- Sayfa 6
LaRisaCca Sayfa 7
Whiterose89 Sayfa 8
Elifkskl Sayfa 8
Arsoney Sayfa 9
X xxbaharxx Sayfa 9
I LoVe You Sayfa 10
goldies16 Sayfa 10
M minik mucize92 Sayfa 11
Cartedor Sayfa 11
Nm88326 Sayfa 13
Lumix Sayfa 15
Jou Sayfa 15

Son düzenleme:
Amin canım benim :)) Hoş geldin.
Hoşbuldumm diyebileceğim tek şey unutmak herşeye iyi geliyo kızlar. 3 ay folik asit kullandım denedim yok yumurta tembelliği vardı 2 kez klomenle denedim birisi kimyasal oldu birisi zaten gününde geldi kırmızılar ama son denememde taşınma aşamasındaydım. Hiç aklıma bile gelmedi koşturmacada yumurtlama günüm taşındığım gündü hatta eşimle öylesine Bi ya ilaç kullandım denemedik olmasın diye Bi seferlik ilişki ile hamile kaldım bu sürede hiç aklıma gelmedi sanırım bu ay olmaz zaten yoruldum taşınırken sıkı ilişkide olmadı diye düşündüm ama stres unutmak olumlu olarak dönüyor kii benimki vesile sadece taşınmak ben diğer unutabildim mi hayırr

Hayırlı olsun canım bi hamile kalıyım hepsini cevapliycam

Ahh canım benim, ne kadar güzel olmuş.. sağlıkla ilerlesin hamileliğin... Ama o aklından cıkarmayı nasıl başaracağız? biz de mi taşınsak acaba , ne yapsak :))))

2019 ocak ayından beri istiyorum ben. 2019 kasımda klomen kullanmaya basladım 4 ay kullandım negatif oldu. Sonra araya pandemi girdi ilk zamanlar bekledik biraz. 2020 Yazı hsg cekildi. Amh 0.82 çıktı. Tüp bebek merkezine koştum. Orda 0.64 çıktı. Aşılamasız tüpe karar verildi. Yine pandemi nedeniyle aksamalar oldu. Tedabiye baslamak kasıma kaldı. O ay regl çok lekelenmeli başladı. Diger aya sarktı. Devlete gidiyordum. Aralıkta da devlet tüp bebek merkezlerini kapattı dediler. Rapor da çıkmıştı. Özele geçtim. Iyi ki de geçmişim. Doktorumdan çok memnundum ve ekibinden. Aralıkta iğnelere basladığım gün rahimde anormali olduğu söylendi tepede çıkıntı var. Bu yuzde elli düşüğe sebep olurmuş. Doktorum 2 düşük yaşarsan histereskopi şart olur dedi. Daha önce kimse bana bunu söylememişti. Biz de Allah korusun diyip başladık tedaviye. Bu arada benim genetik testim istenmişti önceki merkezden. Pıhtılaşmam var. Neyse 1. Tedavi negatif oldu. Her şeyin bir sebebi var işte. Biz de ocak ayında histereskopi planladık. Şubatta histereskopi oldum reglden sonra. 1 regl olup sonraki reglle 2. Tüp tedavisine başlayacaktık bu ay. Bu esnada da esktra bir büyüme hormon iğnesi olan saizen kullandım. Reglle de gonal f filan diğer iğnelere başlayacaktık. Reglim lekelenmeli başlar yumurtlamadan 12. Gün sonra filan ufaktan başlar sonra yoğunlaşır. Gelmek bilmedi bu sefer. Kist olduysa söktürücü filan alırım düşüncesiyle 15. Gün test yaptım. Pozitif. Hemen kana koştum. Değerler güzel arttı şükür. Inşallah cuma günü kese randevumuz var.

Kürlere çok inanmıyorum. Prowomen kullanıyorum Ekimden beri yumurta kalitesi için. Eşimin degerler hep cilloptu şükür ama o da 1 kutu promenk kullanmıştı destek olsun tedaviye diye. Hatta 2. Kutunun da yarısindaydı biz pozitifi aldık. Ben şimdi 32. Haftaya kadar kan sulandırıcı kulalnacağım. Rabbim tüm hasret çekenlere en hayırlı en doğru zamanda nasip etsin inşallah.

sağlıkla kucağına al inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…