Merhaba yanlış hatirlamiyorsam arı sütü almıştın onu kullanmaya fırsatın oldu mu olduysa etkisi var mıdır biraz da olsa, bu arada hayırlı olsun çok mutlu oldum senin adına2019 ocak ayından beri istiyorum ben. 2019 kasımda klomen kullanmaya basladım 4 ay kullandım negatif oldu. Sonra araya pandemi girdi ilk zamanlar bekledik biraz. 2020 Yazı hsg cekildi. Amh 0.82 çıktı. Tüp bebek merkezine koştum. Orda 0.64 çıktı. Aşılamasız tüpe karar verildi. Yine pandemi nedeniyle aksamalar oldu. Tedabiye baslamak kasıma kaldı. O ay regl çok lekelenmeli başladı. Diger aya sarktı. Devlete gidiyordum. Aralıkta da devlet tüp bebek merkezlerini kapattı dediler. Rapor da çıkmıştı. Özele geçtim. Iyi ki de geçmişim. Doktorumdan çok memnundum ve ekibinden. Aralıkta iğnelere basladığım gün rahimde anormali olduğu söylendi tepede çıkıntı var. Bu yuzde elli düşüğe sebep olurmuş. Doktorum 2 düşük yaşarsan histereskopi şart olur dedi. Daha önce kimse bana bunu söylememişti. Biz de Allah korusun diyip başladık tedaviye. Bu arada benim genetik testim istenmişti önceki merkezden. Pıhtılaşmam var. Neyse 1. Tedavi negatif oldu. Her şeyin bir sebebi var işte. Biz de ocak ayında histereskopi planladık. Şubatta histereskopi oldum reglden sonra. 1 regl olup sonraki reglle 2. Tüp tedavisine başlayacaktık bu ay. Bu esnada da esktra bir büyüme hormon iğnesi olan saizen kullandım. Reglle de gonal f filan diğer iğnelere başlayacaktık. Reglim lekelenmeli başlar yumurtlamadan 12. Gün sonra filan ufaktan başlar sonra yoğunlaşır. Gelmek bilmedi bu sefer. Kist olduysa söktürücü filan alırım düşüncesiyle 15. Gün test yaptım. Pozitif. Hemen kana koştum. Değerler güzel arttı şükür. Inşallah cuma günü kese randevumuz var.
Kürlere çok inanmıyorum. Prowomen kullanıyorum Ekimden beri yumurta kalitesi için. Eşimin degerler hep cilloptu şükür ama o da 1 kutu promenk kullanmıştı destek olsun tedaviye diye. Hatta 2. Kutunun da yarısindaydı biz pozitifi aldık. Ben şimdi 32. Haftaya kadar kan sulandırıcı kulalnacağım. Rabbim tüm hasret çekenlere en hayırlı en doğru zamanda nasip etsin inşallah.
Arısütünü regle 4 5 gün kala kullandım önümüzdeki tedaviye takviye olur diye. Ama gebelik öğrenince bıraktım. Herhangi bir faydası oldu mu bilmiyorum. Gebelik çoktan oluşmuştu.Merhaba yanlış hatirlamiyorsam arı sütü almıştın onu kullanmaya fırsatın oldu mu olduysa etkisi var mıdır biraz da olsa, bu arada hayırlı olsun çok mutlu oldum senin adına
Bu konuyu açman çok iyi olmuş gerçekten, okuyunca içime bir umut geldi, çok teşekkürlerİnşallah kızlar sizleri de en kısa zamanda detaylı dinleyeceğiz burada :)) herkese umut olsun.
Bu konuyu açman çok iyi olmuş gerçekten, okuyunca içime bir umut geldi, çok teşekkürler
Nm88326 hayırlı olsun canım çok güzel bir konu olmuş ☺ bizde okuyalım umutlanalım. Birgün bizde yazarız inşallah
İnşallah canımTeşekkürler kızlar, yakında biz de yazacağız buraya :)) Umudunuzu asla kaybetmeyin.
Ne güzel yazmışsınız isterseniz sayfa sayfa yazın ben okurum sizde emek edip anlatmışsınız çok teşekkür ediyorum inşallah bizde ummadığımız anda umulmadık şekilde mutlu oluruz dilerimNm88326 topiğin hayırlı olsun çok anlamlı bir konu açmışsın İki yıl içinde bu forumu ağlaya ağlaya didiklediğim o kadar çok gün oldu ki, birileri için umut olabilirsek ne mutlu bize.
Biraz uzun yazacağım ama umarım kimseyi sıkmambiz iki yıldır uğraşıyorduk, 35yaşındayım, 33 yaşındayken yapılan testlerde eşimde sıkıntı çıkmadı, benim yaşıma göre amh değerim hafif düşük çıktı(1.20) ama önemi yok, ultrasonun iyi görünüyor, doğal yolla deneyin, yaştan dolayı eğer 6ay içinde olmazsa gelin dediler, 6. ayda gebeliği öğrendim, dünyalar bizim olmuştu ama her gebeliğin mutlu sonla bitmediğini maalesef tecrübe ettik, gelişim durması nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldım.Sonra tekrar gebelik ve tekrar aynı şey, 4 ay ara ile bunu yaşamak beni ağır bir depresyona soktu.Ailem dahil herkesle iletişimi kestiğim bir dönem oldu, toparlamak çok zor oldu, yardım aldım.Bu arada ilk kayıp sonrası yapılan testlerde hafif pıhtılaşma eğilimim olduğunu öğrendim, ama bebekleri sağlıksız gebelik nedeniyle kaybetmiştim, pıhtılaşma ile ilgisi yoktu.Yine de kan sulandırıcı kullanırız gebelik olduğunda dediler, ama o gebelik için benim sabredecek gücüm kalmamıştı,tüpe karar verdik, tüp öncesi hsg çektirmem önerildi, benim için şart olmadığını ama çektirirsem kafamızın daha rahat olacağını söylediler,tabi ki hemen çektirdim.İşlem sonrası çok yoğun bir kanama geçirdim ve durmadı, rahim ağzına işlem uygulanmak zorunda kaldı.Bir tüpün hafif tıkalı olduğunu öğrendim, üstelik tıkalı olan taraftaki yumurtalığım daha güzel çalışıyordu.Moralim çok bozuktu.İyice umutsuz olmuştum.hsg’den bir hafta sonra bir de ara kanama yaşadım(hayatımda ilk defa) Artık iyice kendimde bir anormallik olduğuna inanmıştım.O kadar umutsuzdum ki o ay gebelik için uğraşmak bile istemiyordum,tüpü bekleyecektim ama eşim beni ikna etti ve denedik.
Hiçbir belirtim yoktu, önceki gebeliklerde belirtiler yaşadığım için kendimce hamile olmadığıma emindim, ama tedaviye başlamak için randevum yaklaştığında içimden bir his test yap dedi, idrar testinde ikinci çizgiyi görünce inanamadımTekrar test yaptım, yine pozitif.Ertesi sabah kan verdim, sonra takip ettik, sonra kese ve kalp atışı bunu takip etti.9. haftadayım, ilk defa bu kadar ilerledik, benim için gerçekten mucize gibi geldi bebeğim, inşallah kucağımıza sağlıkla aldığımız günü de görürürüz.Burda bu mucize için bekleyen herkes için hergün dua ediyorum Allah kimseyi evlatla sınamasın
Amin inşallahNe güzel yazmışsınız isterseniz sayfa sayfa yazın ben okurum sizde emek edip anlatmışsınız çok teşekkür ediyorum inşallah bizde ummadığımız anda umulmadık şekilde mutlu oluruz dilerim
Rabbim sizede sağlıklı sıhhatli doğurmayı nasip etsin dilerim
Canım ya bende Ekim ayında hsg çektirdim sol tarafta hafif yapışıklık varmış ama gebeliğe engel değil dedi şubat ayında tüp bebek tedavisi oldum sol tarafım da ki yumurtalar daha iyi gelişmiş sağ taraf daha gerideymiş bende dedim ki demekki yapışıklık bir nebze de olsa engelliyor ordan yumurta gelemiyor bu tarafa belki sağ tarafta yumurta çatlamıyor diye düşündüm pko da var inşallah benim de mucizem gelir bir an önceNm88326 topiğin hayırlı olsun çok anlamlı bir konu açmışsın İki yıl içinde bu forumu ağlaya ağlaya didiklediğim o kadar çok gün oldu ki, birileri için umut olabilirsek ne mutlu bize.
Biraz uzun yazacağım ama umarım kimseyi sıkmambiz iki yıldır uğraşıyorduk, 35yaşındayım, 33 yaşındayken yapılan testlerde eşimde sıkıntı çıkmadı, benim yaşıma göre amh değerim hafif düşük çıktı(1.20) ama önemi yok, ultrasonun iyi görünüyor, doğal yolla deneyin, yaştan dolayı eğer 6ay içinde olmazsa gelin dediler, 6. ayda gebeliği öğrendim, dünyalar bizim olmuştu ama her gebeliğin mutlu sonla bitmediğini maalesef tecrübe ettik, gelişim durması nedeniyle kürtaj olmak zorunda kaldım.Sonra tekrar gebelik ve tekrar aynı şey, 4 ay ara ile bunu yaşamak beni ağır bir depresyona soktu.Ailem dahil herkesle iletişimi kestiğim bir dönem oldu, toparlamak çok zor oldu, yardım aldım.Bu arada ilk kayıp sonrası yapılan testlerde hafif pıhtılaşma eğilimim olduğunu öğrendim, ama bebekleri sağlıksız gebelik nedeniyle kaybetmiştim, pıhtılaşma ile ilgisi yoktu.Yine de kan sulandırıcı kullanırız gebelik olduğunda dediler, ama o gebelik için benim sabredecek gücüm kalmamıştı,tüpe karar verdik, tüp öncesi hsg çektirmem önerildi, benim için şart olmadığını ama çektirirsem kafamızın daha rahat olacağını söylediler,tabi ki hemen çektirdim.İşlem sonrası çok yoğun bir kanama geçirdim ve durmadı, rahim ağzına işlem uygulanmak zorunda kaldı.Bir tüpün hafif tıkalı olduğunu öğrendim, üstelik tıkalı olan taraftaki yumurtalığım daha güzel çalışıyordu.Moralim çok bozuktu.İyice umutsuz olmuştum.hsg’den bir hafta sonra bir de ara kanama yaşadım(hayatımda ilk defa) Artık iyice kendimde bir anormallik olduğuna inanmıştım.O kadar umutsuzdum ki o ay gebelik için uğraşmak bile istemiyordum,tüpü bekleyecektim ama eşim beni ikna etti ve denedik.
Hiçbir belirtim yoktu, önceki gebeliklerde belirtiler yaşadığım için kendimce hamile olmadığıma emindim, ama tedaviye başlamak için randevum yaklaştığında içimden bir his test yap dedi, idrar testinde ikinci çizgiyi görünce inanamadımTekrar test yaptım, yine pozitif.Ertesi sabah kan verdim, sonra takip ettik, sonra kese ve kalp atışı bunu takip etti.9. haftadayım, ilk defa bu kadar ilerledik, benim için gerçekten mucize gibi geldi bebeğim, inşallah kucağımıza sağlıkla aldığımız günü de görürürüz.Burda bu mucize için bekleyen herkes için hergün dua ediyorum Allah kimseyi evlatla sınamasın
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah2019 ocak ayından beri istiyorum ben. 2019 kasımda klomen kullanmaya basladım 4 ay kullandım negatif oldu. Sonra araya pandemi girdi ilk zamanlar bekledik biraz. 2020 Yazı hsg cekildi. Amh 0.82 çıktı. Tüp bebek merkezine koştum. Orda 0.64 çıktı. Aşılamasız tüpe karar verildi. Yine pandemi nedeniyle aksamalar oldu. Tedabiye baslamak kasıma kaldı. O ay regl çok lekelenmeli başladı. Diger aya sarktı. Devlete gidiyordum. Aralıkta da devlet tüp bebek merkezlerini kapattı dediler. Rapor da çıkmıştı. Özele geçtim. Iyi ki de geçmişim. Doktorumdan çok memnundum ve ekibinden. Aralıkta iğnelere basladığım gün rahimde anormali olduğu söylendi tepede çıkıntı var. Bu yuzde elli düşüğe sebep olurmuş. Doktorum 2 düşük yaşarsan histereskopi şart olur dedi. Daha önce kimse bana bunu söylememişti. Biz de Allah korusun diyip başladık tedaviye. Bu arada benim genetik testim istenmişti önceki merkezden. Pıhtılaşmam var. Neyse 1. Tedavi negatif oldu. Her şeyin bir sebebi var işte. Biz de ocak ayında histereskopi planladık. Şubatta histereskopi oldum reglden sonra. 1 regl olup sonraki reglle 2. Tüp tedavisine başlayacaktık bu ay. Bu esnada da esktra bir büyüme hormon iğnesi olan saizen kullandım. Reglle de gonal f filan diğer iğnelere başlayacaktık. Reglim lekelenmeli başlar yumurtlamadan 12. Gün sonra filan ufaktan başlar sonra yoğunlaşır. Gelmek bilmedi bu sefer. Kist olduysa söktürücü filan alırım düşüncesiyle 15. Gün test yaptım. Pozitif. Hemen kana koştum. Değerler güzel arttı şükür. Inşallah cuma günü kese randevumuz var.
Kürlere çok inanmıyorum. Prowomen kullanıyorum Ekimden beri yumurta kalitesi için. Eşimin degerler hep cilloptu şükür ama o da 1 kutu promenk kullanmıştı destek olsun tedaviye diye. Hatta 2. Kutunun da yarısindaydı biz pozitifi aldık. Ben şimdi 32. Haftaya kadar kan sulandırıcı kulalnacağım. Rabbim tüm hasret çekenlere en hayırlı en doğru zamanda nasip etsin inşallah.
Amin. Allah razı olsun.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahNm88326 topiğin hayırlı olsun çok anlamlı bir konu açmışsın İki yıl içinde bu forumu ağlaya ağlaya didiklediğim o kadar çok gün oldu ki, birileri için umut olabilirsek ne mutlu bize.
2019 ocak ayından beri istiyorum ben. 2019 kasımda klomen kullanmaya basladım 4 ay kullandım negatif oldu. Sonra araya pandemi girdi ilk zamanlar bekledik biraz. 2020 Yazı hsg cekildi. Amh 0.82 çıktı. Tüp bebek merkezine koştum. Orda 0.64 çıktı. Aşılamasız tüpe karar verildi. Yine pandemi nedeniyle aksamalar oldu. Tedabiye baslamak kasıma kaldı. O ay regl çok lekelenmeli başladı. Diger aya sarktı. Devlete gidiyordum. Aralıkta da devlet tüp bebek merkezlerini kapattı dediler. Rapor da çıkmıştı. Özele geçtim. Iyi ki de geçmişim. Doktorumdan çok memnundum ve ekibinden. Aralıkta iğnelere basladığım gün rahimde anormali olduğu söylendi tepede çıkıntı var. Bu yuzde elli düşüğe sebep olurmuş. Doktorum 2 düşük yaşarsan histereskopi şart olur dedi. Daha önce kimse bana bunu söylememişti. Biz de Allah korusun diyip başladık tedaviye. Bu arada benim genetik testim istenmişti önceki merkezden. Pıhtılaşmam var. Neyse 1. Tedavi negatif oldu. Her şeyin bir sebebi var işte. Biz de ocak ayında histereskopi planladık. Şubatta histereskopi oldum reglden sonra. 1 regl olup sonraki reglle 2. Tüp tedavisine başlayacaktık bu ay. Bu esnada da esktra bir büyüme hormon iğnesi olan saizen kullandım. Reglle de gonal f filan diğer iğnelere başlayacaktık. Reglim lekelenmeli başlar yumurtlamadan 12. Gün sonra filan ufaktan başlar sonra yoğunlaşır. Gelmek bilmedi bu sefer. Kist olduysa söktürücü filan alırım düşüncesiyle 15. Gün test yaptım. Pozitif. Hemen kana koştum. Değerler güzel arttı şükür. Inşallah cuma günü kese randevumuz var.
Çok teşekkür ederim. Tamamen nasip bu ve teslimiyet gerek. Çabalamaktan da asla yorulmamak lazım. Rabbim güç ve sabır versin.Ne güzel inşallah bizlere de böyle anlatmak nasip olur.Çok teşekkür ederim anlatmanız çok güzel açıklayacı bende şuan devlette sürünenlerdenim işte maddiyatım sıkıntı nereye kadar çekerim bilmiyorum benimde sizin gibi gelmese kahve lekeerim :)) bitse bu durumlarım.
Şu konuya değinip aynı düşündüğümüze o kadar çok sevindim ki bende kürlere inanmıyorum onlar kaş yaparken bazen göz çıkarma olabiliyor o yüzden karşıyım bilinçsiz kullanmak çok şeye yol açıyor elimden geldikçe denemedim. Bazende deneyip hiçbir değişikliğini görmedim. Ama vitamin takviyelerine inanıyorum eğer kalite düzenleme ise iş görüyorlar iyi birşey.
Tekrardan hamişliğinizi tebrik eder Rabbim bizlere de nasip etsin diliyorumsizde sağsağlim avuçlarınıza alıp kokusunu duymak nasip olsun inşalahhhh Mervecim
Amin inşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Tek taraf engel değil diyorlar,bir de ben o ay açık olan tarafımda güzel yumurta olmamasına rağmen hamile kaldım, doktorum taraf farketmez öbür taraf da o yumurtayı yakalayabilir karın boşluğundan dedi,bunu ilk defa duymuştum, belki sana da moral olurCanım ya bende Ekim ayında hsg çektirdim sol tarafta hafif yapışıklık varmış ama gebeliğe engel değil dedi şubat ayında tüp bebek tedavisi oldum sol tarafım da ki yumurtalar daha iyi gelişmiş sağ taraf daha gerideymiş bende dedim ki demekki yapışıklık bir nebze de olsa engelliyor ordan yumurta gelemiyor bu tarafa belki sağ tarafta yumurta çatlamıyor diye düşündüm pko da var inşallah benim de mucizem gelir bir an öncegebeliğin sağlıklı bir şekilde ilerler inşallah kuzum bizlerede dua et
Amin kuzum inşallah yaAmin inşallahDarısı başınıza
Tek taraf engel değil diyorlar,bir de ben o ay açık olan tarafımda güzel yumurta olmamasına rağmen hamile kaldım, doktorum taraf farketmez öbür taraf da o yumurtayı yakalayabilir karın boşluğundan dedi,bunu ilk defa duymuştum, belki sana da moral olurinşallah mucizene kavuşursun en kısa sürede