Gebeliğe Hazırlık Hamile olduğumu nasıl öğrendim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sürecin su gibi geçer inşallah kolaylıkla bi bakmışsın bebişin kucağında olur belirtin var mıydı peki hiç ''acaba'' dediğin anlar oldu mu ? kasık ağrısı, göğüs ağrısı vs. ?

Merhaba Merve, ben seni uzaktan izleyenlerdenim. Çok tebrik ederim, sağlıkla kucağına aldığını da okurum inşallah İlk tüp denemende negatif aldığını hatırlıyorum. Ben de geçtiğimiz ay ilk denememde kimyasal yaşadım. Bu mesajını okumak bana çok iyi geldi. Bende sebepsiz infertilite var. Eşimde de bende de tüm tahliller, genetik testler temiz.
Kim bilir belki bu ay ben de senin gibi doğal bir mucizeye gebe kalırım...

sürecin su gibi geçer inşallah kolaylıkla bi bakmışsın bebişin kucağında olur belirtin var mıydı peki hiç ''acaba'' dediğin anlar oldu mu ? kasık ağrısı, göğüs ağrısı vs. ?
Amin çiçeğim. Kasıklar benim normalde hiç ağrımaz regl zamanı. Kasıklarda vardı hareket. Ve uyku. Yani ben 3 4 filan yatıyorum forumu kapatıp biliyosun normalde. Hep uykuluyum artık. 1de uykum geliyo en geç.

Çok teşekkür ederim. Kesinlikle hep dua edicem isteyenlere. Rabbim en hayırlısıyla nasip etsin. İnşallah.

haftalar ilerledikçe o saat 10 u falan görür ben de geçen ay hsg çekildim sağ tüpümde yapışıklık varmış doktor uğraşmış baya açmış bakalım bundan sonraki süreç nasıl ilerlicek benim için

merhaba, ben de seni konularda görüp okuyordum denk geldikçe, amaç bebek olunca ilgimi çekiyodu malum o kadar sevindimki senin adına, hiç tanımadığım birileri için bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdi buradaki arkadaşlardan sonra sık sık yaşar oldum, hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağına al, zamanını bekliyomuş cocik bu kadar uğraştan sonra kavuştun inşallah çok huzurlu mutlu bir hamilelik doğum ve annelik yaşarsın, inşallah bizlere de bir gün bu konuda hikayemizi anlatmak kısmet olur, ay çok sevindim

Şöyle bir mesaj almak o kadar güzel ki. Anlatamam. Çok çok çok teşekkür ederim. Inşallah duacınızım. Ben de uzun zamandır uğraşanları biliyorum senin gibi. Ben de kendi hamileliğim kadar sevineceğim kimden o güzel haberi alsam. Inşallah da bu güzel haberi hep alırım.

Amiin taze hamiş dualarını bekliyoruuz

Yaa harikasınız kızlar :)))
Meşhur Merve sen misin :)) Hoş geldin kuzum, sağlıkla gelsin inşallah :)
Meşhurrr deyince bende anladım :)))) yoksam kaynamıştı hoş geldin Merve :)) bende mervenin şansından istiyorum ben Merve olmak istyrm demiştim :)))) çok sevindim inşallah sağlıklı sıhhatli evlad nasip olmasını nasip etsin

Sağlıkla gelsin canım, gerçekten bir mucize, demek HSG birçok kadına gebelik haberi verdirdiği gibi sende de işe yaramış. çok iyi :)))
İnşallah cuma günü de keseyi görürsünüz, değerleriniz de çok güzel ilerler. Sağlıklı gebelikler canım benim

Mucizeler her zaman var, rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın :)

İnşallah kızlar sizleri de en kısa zamanda detaylı dinleyeceğiz burada :)) herkese umut olsun.

Sağol canım amin. Hsg histereskopime vesile oldu. Ben en çok histerekopiye bağlıyorum bunu.

Darısı sizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…