hizuran Olur öyle 🤷 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Ocak 2012 11.834 73.641 28 Haziran 2024 Konu Sahibi Linaduru39 #21 Linaduru39 .!.: Niye pizza da ne var da pizza söylemeyeceğim anlamadım ketçap sıcacık olduğu için insan ister istemez acaba diyebiliyor Genişletmek için tıkla... Oradaki en masum şey ketçap çünkü ama siz bilirsiniz.
Linaduru39 .!.: Niye pizza da ne var da pizza söylemeyeceğim anlamadım ketçap sıcacık olduğu için insan ister istemez acaba diyebiliyor Genişletmek için tıkla... Oradaki en masum şey ketçap çünkü ama siz bilirsiniz.
L Linaduru39 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Ocak 2024 219 -7 28 28 Haziran 2024 Konu Sahibi Linaduru39 #22 Margaret Hale .!.: Pizzadaki sucuk, sosis, mısır… Genişletmek için tıkla... Ne yazikki zaten salam sucuk sosisli istemiyorum sebzeli istiyorum
Margaret Hale .!.: Pizzadaki sucuk, sosis, mısır… Genişletmek için tıkla... Ne yazikki zaten salam sucuk sosisli istemiyorum sebzeli istiyorum
L Linaduru39 Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 16 Ocak 2024 219 -7 28 28 Haziran 2024 Konu Sahibi Linaduru39 #23 Donya .!.: Ketçapdan önce salam sosis nasıl yapıldığı belli olmayan pizzayı söylemeyin evde yapın bence :) Genişletmek için tıkla... Sebzeli söylüyorum sosis sucuk salam normalde de tüketmem
Donya .!.: Ketçapdan önce salam sosis nasıl yapıldığı belli olmayan pizzayı söylemeyin evde yapın bence :) Genişletmek için tıkla... Sebzeli söylüyorum sosis sucuk salam normalde de tüketmem