• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olanlar buyrun hamileliginiz nasil geciyor paylasalim

Ben de daha yeni hamileyim.. 6. haftanın içerisindeyim mide bulantım özellikle sabahları çok fazla oluyor. Halsizlik ve sürekli uyku isteği var. Nadiren de olsa baş dönmesi oluyor. Yani çok kolay bir hamilelik geçiriyorum diyemeyeceğim :) Umarım 3. aydan sonra mide bulantılarım son bulur.

Seninde bebisin hayirli olsun canim:) hamileligin Erken doneminde mide bulantisi kiz cocuk derler tabiki bu bir soylentide olabilir Allah hayirlisini versin insallah

Ben de daha yeni hamileyim.. 6. haftanın içerisindeyim mide bulantım özellikle sabahları çok fazla oluyor. Halsizlik ve sürekli uyku isteği var. Nadiren de olsa baş dönmesi oluyor. Yani çok kolay bir hamilelik geçiriyorum diyemeyeceğim :) Umarım 3. aydan sonra mide bulantılarım son bulur.

ben de yeni hamileyim benim mide bulantım sabah olmuyor ama gün içerisinde acıkınca fln oluyor(sık sık acıkıyorum bu arada)özellikle heycanlanınca üzülünce fln midem bulanıyor baş dönmesi çok nadir oluyor.aynen benimde halsizlik ve nerdeyse 24 saat uyku hali içerisindeyim ayrıca herşeye ağlayasım geliyor:43: umarım bu durum uzun sürmez rahat bir hamilelik geçirmeyi ve bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucaıma almayı (ve tabiki benimle birlikte bütün hamilelerin de:))temenni ediyorum :49::1::1:

selam merhaba gebelıgın ılk 4 veya 5 haftasında gögüs ucunda veya kahverengı olan yerde soyulma yasanırmı ve göbek delıgı ustunde arada hafıften batma olurmu .hamılelık suphem varda test yapmadım adetmn gecıkmesını beklıorum yarın bellı olacak ıste adetım gecıktıgı.bu ay gobegımde kasılma ve gunde 2 3 defa uyku moduna gecıcorm iştah arttı..göbegımden oturamıorum sırtıma yastık alınca rahat oluorum bunlal gebelık belırtısımı daha 4 aylık evlıyım yardımcı olursanız sevınırım. neden soyulma batma var

bende sadece uyku hali var. son zamanlarda bel ağrılarım arttı.

bebeğimi çok seviyorum:1:

Selam canim oncelikle
Gogus ucunda soyulma Bende olmadi duymadimda oyle birsey hafif kararma olabilir ama oda daha ilerleyen haftalarda oluyor. Benim belirtilerim sadece uykum cok geliyordu ve tansiyonum dusuyordu mide bulantim cok hafif hic Yok denecek kadar azdi. Göbek batmasi felan yasamadim belki her kadinda farklidir canim insallah hamilesindir

28+0 dayım bende... bulantılar bitti hareketler daha güçlü hissediliyor gayet keyifli bi dönemdeyiz sadece basenlerde birazcık çatlaklar oluştu haliyle 11 kilo alınca:) doğumu iple çekiyoruz oğluşla..

Kızlar bende 8 haftalık hamileyim benim 3.hamileligim ilki düşük olmuştu 2.yaşıyor cok şükür simdikide bize süpriz oldu bulantim aciktikca oluyor cok halsizlik ve uyku hali var kızımda henüz küçük olduğundan fazla dinlenemiyorum o yüzden biraz yorucu geçiyor

21 haftaligiz Bende hareketlerini daha fazla hissetmeye basladim:) onun disinda hala kendimi hamile hissetmiyorum:))) Allah hepimize kucagimiza almayi nasp Etsin kizlarr

hafif bir mide bulantısı, tokluk,birazda baş dönmesi gidiyoruz bakalım. 5 hafta 3 günlük bir bebişimiz var. hayırlısı herkes için.

kızlar ben aranıza yeni katılıyroum umarım güzel şeyler paylaşırız.. ayrıca 3 haftalık hamileyim :)

Hamileliğim başından itibaren çok rahat geçti çok şükür ama bu son aylar geçmek bilmiyor. Doğru düzgün ev işi yapamıyorum bütün gün çok iş yapmış gibi yorgunluk var,gece uykuları haram oldu ztn.Doktor daha çok sol tarafıma yatmamı söyledi ama sol tarafa yattığım zmnda sol göğsümün altında öyle bi acı oluyor ki uyumak mümkün değil çocuk baskı yapıyor sanırım. Durumu benim gibi olan var mı acaba?

6 haftalık hamileyim karnımda 1 haftadır sürekli geçmeyen bir ağrı var onun haricinde her şey normal ve her sabah hapşırıyorum karnım kasılıyor onun için endişeleniyorum...

6 haftalık hamileyim karnımda 1 haftadır sürekli geçmeyen bir ağrı var onun haricinde her şey normal ve her sabah hapşırıyorum karnım kasılıyor onun için endişeleniyorum...

hapşırık bende de var :) mümkün olduğunca oturur vaziyette hapşırmaya çalışıyorum o zaman kasılmam çok olmuyor ve daha rahat oluyor.

Herkese hayirli hamilelikler.bende 10 haftalik hamileyim simdilik bi sıkıntım yok sadece hazımsızlık çekiyorum.ilk hamileliğim berbat gecmisti cok sükür bunda rahatim.rabbim bebeklerimizi sağlicakla kucağimiza almayi nasip etsin

Back
X