Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 5.ayımdayım güzel geçiyo. demir haplarımın yanında elevit vitamini alıyorum kilo aldırdığını söylüyolar ama kızım için katlanıcam artık :))
arkadaşlar ben 13 haftalık hamileyim bugün koyu sarı bir akıntım oldu endişelendim aynı durumu yaşayan var mı acaba ??
Ben de daha yeni hamileyim.. 6. haftanın içerisindeyim mide bulantım özellikle sabahları çok fazla oluyor. Halsizlik ve sürekli uyku isteği var. Nadiren de olsa baş dönmesi oluyor. Yani çok kolay bir hamilelik geçiriyorum diyemeyeceğim :) Umarım 3. aydan sonra mide bulantılarım son bulur.
28+0 dayım bende... bulantılar bitti hareketler daha güçlü hissediliyor gayet keyifli bi dönemdeyiz sadece basenlerde birazcık çatlaklar oluştu haliyle 11 kilo alınca:) doğumu iple çekiyoruz oğluşla..
merhaba arkadaslar
ben bugun ogrendim hamile oldugumu :) cok duygulandim daha cok var ama simdiden herseyi dusunmeye basladik bile:)
İlk aylarda kasık ağrıları sıkk rastlanan bir rahatsızlık.Bende de oluyordu...yeni üyeyim..bende hamileyim ama henüz bir aylık bile değil yakın.bir kaç gündür kasıklarımda yanma var,bilgisi olan varsa lütfen yazarmısınız bu neden oluyor ???korkmaya başladımm
İlk aylarda kasık ağrıları sıkk rastlanan bir rahatsızlık.Bende de oluyordu...
Eğer eşlik eden lekelenme ve kanama olursa mutlaka doktorunuza başvurun. Ama diğeri normalde rahmin büyümesiyle ilgili ağrılar.
Rica ederim...Çok tşkk ederim..İlk hafta sadece ağrı oldu,ağrı geçti bu defa yanma başladı.çarş.doktora gideceğim inş önemli birşey değildir bu ilk bebeğim olucak allah izin verirse..
arkadaşlar ben 13 haftalık hamileyim bugün koyu sarı bir akıntım oldu endişelendim aynı durumu yaşayan var mı acaba ??
Arkadaşlar 4 gündür gribim hiç geçecek gibide durmuyor.ne yapmak lazım?ateş yok ama boğazım çok kötü.doktorada sormadım ilaç vermio dediler.bi fikri olan,hamileliğinde grip geçirenler varmı?yardım edermisiniz çocuğa zararı varmı?
21 haftaligiz Bende hareketlerini daha fazla hissetmeye basladim:) onun disinda hala kendimi hamile hissetmiyorum:))) Allah hepimize kucagimiza almayi nasp Etsin kizlarr
Arkadaşlar 4 gündür gribim hiç geçecek gibide durmuyor.ne yapmak lazım?ateş yok ama boğazım çok kötü.doktorada sormadım ilaç vermio dediler.bi fikri olan,hamileliğinde grip geçirenler varmı?yardım edermisiniz çocuğa zararı varmı?