• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile olanlar buyrun hamileliginiz nasil geciyor paylasalim

Ilahi cok güldum bu Rap sakasina:))))) canim o kilolar cabuk gidiyor ilk hamileligimde 20 Kilo aldim hepsi gitti simdi bilinci yiyorum saglikli fakat ufak porsiyonlar oyle cok fazla yemiyorum bebek zaten ihtiyaci olani aliyor:)

slm arkadaşlar 25 haftlık hamileyim ve doğumu nerdeyapacağım konusunda çok kararsızım akropol hastanesi bülent bey'i duyuyorum ama o hstaneyle ilgili bilgim yok bilgsi olan varsa paylaşırsa sevinirim

slm arkadaşlar 25 haftlık hamileyim ve doğumu nerdeyapacağım konusunda çok kararsızım akropol hastanesi bülent bey'i duyuyorum ama o hstaneyle ilgili bilgim yok bilgsi olan varsa paylaşırsa sevinirim

Evet Bülent bey baya başarılı birisi akrapole checkup ıcın gidiyordum ben hastane olarak normal ama asıl isim yapan Bülent bey orda

Evet Bülent bey baya başarılı birisi akrapole checkup ıcın gidiyordum ben hastane olarak normal ama asıl isim yapan Bülent bey orda

evet ama yeni doğan ünitesi var mı yok mu hala öğrenemedim birde normal doğum istiyorum girerim dedi ama girer mi güvenemiyorum bülent beye

Selamlar kizlar.. Ben de artik sonlardayim.. 6 hafta kaldi hayirlisiyla.. Yakisikli bi oglum olacak insallah :) butun gun tekmeliyo dönüyo karnim dalga dalga oluyo.. Yalanci kasilmalarim bir iki gundur basladi galiba karnım kaskati oluyo arada.. Ocak sonu subat basi gibi bekliyorum prensimi :)

benimde aynı seninle, ocak sonu şubat başı gibi, normal doğummu düşünüyosun özel hastanemi belirledinmi?

Evet canim normal zaten ilk belirtiler arasinda geliyor:)) bendede vardi halada bazen oluyor hayirli olsun Allah hepinize kucagimiza almayida nasip Etsin insallah

selamlar arkadaşlar..yeniyim buralarda:)hepinizin tecrübelerinden yararlanmak istiyorum ;gebelikte de yeniyim..hamileliğin 5.haftası içindeyim..kahverengi lekelenmelerim oluyor bu haftalarda normal mi acaba?doktorum progestan verdi .kullanıyorum ama kesilmedi..

Benim de 6.haftada mi 7 de mi ne olmustu sadece sabahlari geliyodu.. Doktor progestan vermisti kullandim 1 hafta surdu gecti cok sukur.. Kesenin etrafinda kanlanma var dusuk yapabilirsin demisti ama dusmeyedebilir herseye hazirlikli ol demişti.. Dusmedi cok sukur. Ayni sey kuzenime de oldu.. Ona da yerlesme kanamasi bu normal demis doktor. O da progestan kullandi onun da 1 hafta kadar surdu. Çok yogun degilse kanaman kirmizi boyle adet olur gibi olmuyosan sorun olmazmis. Hafifse eger bol bol dinlen agir kaldirma firsat buldukca uzan. Doktor kontrolunu de ihmal etme.

Tesekkur ederm icimi rahtlattin:)
Beslnme duzeninde illa dikkat rtmem gerekn bisey var mi,ozellikle yemem ve yememem gereken?

Canim Senin icin saglikli olan ne varsa bebegin icinde sagliklidir.gebelikde en onemli beslenme sekli Tek kisilik fakat saglikli beslenmekdir.ozellikle sebze meyve Süt (Calcium Vitamin folik asit cok onemli ) Süt mamulleri pastorize edilmis olanlari tabiki... Bol bol salata vs... Az pismis yada cig et ( cig kofte gibi) yasak!! Bol temiz hava cok neseli gecen gunler Stress den uzak olmak bebek icin ayrica cok onemli:)))

ben 37 yaşındayım yenı evlendım ve ıkı bucuk aylık hamıleyım 65 kg ıle hamıle kaldım su an 79 kıloyum :((( bu nasıl var mı benim gibi onceden bu kadar çok kılo alan arkadaşlar son aylarımı hiç düşünemiyorum daha da alacakmıyım bazı kişiler beni telkin ediyor başta cok aldıysan sonlarda almazsın cevremde herkes 25 30 kg arası alıyor

Canim hayirli olsun bebisin:) biraz fazla almissin simdiden Evet ama aslinda kilonu sen kontrol altinda tutabilirsin yani illa iki kisilik ve hamilesin diye cok cok yemek gerekmiyor yani normal porsiyonlar hatta daha az yagli daha az ekmek tatli felan yani en azindan canin birsey isteyince doyumluk degilde tadimlik yesen... Yukaridada yazmisdim daha cok meyve sebze icerikli seyler Kilon ne kadar cok olursa dogum bir o kadar zorlasiyor ve sonradan o Kilolari Vermek ne bilim.... Insallah bebisini sag saglim kucagina almayi nasip Eder Rabbim hamilelikde beslenme okursan biraz bilgi edinebilirsin canim

ben daha yeniyim kaç haftadayım bilmiyorum tahminen 5 hafta olmalıyım.henüzhiç bir sey yok bulantım falan sadece hafif gribim hafta içi gidicem doktora bakalım.bu üçüncü gebeliğim.iki oğlum var onlarda hep bulantılarım vardı ilk haftalarda bunda iyiyim :)

Back
X